Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
mphz napisał(a):
mariola-s napisał(a):
dziewczyny które karmią piersią jecie jarzynową? jak tak to z jakich warzyw? bo kalafiora nie wolno, brokuła nie, kapustki nie, więc z czego? 🤢

kochana ja karmie only piers- jem jarzynowa, jem i kalafiora, jem i brokuly. praktycznie jem wszystko! nie jem tylko cytrusow, orzechow, kapusty, groszu i fasoli. nie uzywam ostrych przypraw.

co do jedzenia to sosy pomidorowe jecie??a owoce chyba mozna wszystkie tylko przetworzone tak?/np dzem brzoskwiniowy jest ok?? 😮

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Landusia napisał(a):
przeczytalam ze mleko moze byc nawet rok w piersiach! noz kutwa.. przeciez pediatra mi nie da recepty na tabsy bo mnie zgibie ze malej nie karmie a mam mleko..
a szałwia i tabletki ziołowe nie pomagaja.. zatory mi sie powoli robia wyduszam do ulgi a mleka coraz wiecej.. 😠

Powiem Ci szczerze......ze pierwszy raz słysze o tym ze osoba ktora ma mleko chce sie go pozbyc....inne tyle czasu walcza o to zeby je miec....skoro masz i uwazasz ze mozesz dac małej to dawaj bo to najwaziejsze witaminy ....ja nie miałam i nic nie brałam po prostu sam zanikł ....Ty skoro masz odstaw te tablety i dawaj małej , przeciez jestes na diecie qiec nie jesz nie wiadomo co....zastanow sie nad tym bo Ci cyce rozsadzi

bo decyzje o niekarmieniu podjelam jak mleka nie mialam praktycznie wcale! odkad ja odstawilam i zaczelam diete znow wrociło;/ dlatego chce jej dawac raz dziennie skoro je mam... napisalam do dietetyka mojego zobaczymy co mi powie.. ale ja mam lasery na rozstepy wiec i tak dupa nie moge karmic;/ kurde pojde do pediatry i niehc mi da łski mi nie robi.

moje dziecie znowu zasneło
bolał go brzuszek, ale kropelki mu dałam i na brzuszku polezał i zanoł mam nadzieje ze juz nie bedzie płakał tak jak wczoraj bo chcialam mu dać cyca 🤪 a on sie wydzierał jak oparzony przykro mi było i płakałam ze nie chciał cycka

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
http://allegro.pl/tanio-i-szybko-cd-zakopower-boso-nowosc-i1921168045.html

i to jeszcze przypomina mi brzusia ale teraz sie nie szarpne na dwie płyty 😜

Boss (ki) ooooo !!!!!! 🤪 😁 😁 😁 😁 😉
slysze Bułecke wspominam Asieczke 😁 😁 😁

dokładnie 😁

😁 😁 😁 no proszę z czym ja się Wam kojarzę 😜
z bosa golizną ,mudzynami i zimniutka Taterka macna 😁 😁 😁 😁 😁 😁 a zapomnialam dodac ,ze jeszcze ze strong Kachą 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😘 😘 😘 😘 😘

od jutra zaczynamy 🙂
beda zraziki wołowe w sosie mysliwskim,
kotlety z kuraka z pieczarkami,
jaja faszerowane , roladki z szynki z chrzanem , serem
hmm słatka warzywna , sałatka grecka, dorsz w warzywach , łosos tort czekoladowy
ciasta: jabłecznik krówka , sernik

• Mamusie
karolajna1988 napisał(a):
od jutra zaczynamy 🙂
hmm słatka warzywna , sałatka grecka, dorsz w warzywach , łosos tort czekoladowy

ale pojadłabym...

mariola-s napisał(a):
karolajna1988 napisał(a):
od jutra zaczynamy 🙂

ale pojadłabym...

zapraszam 😁

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
ale jestem wkurwiona
przyszedł mi bujak ale nie dali pałaką łaczace dwie płozy i srubek do panela z wibracjami chój ze śrubkami ale ten pałąk podtrzymuje konstrukcje bujaka 😠 😠 😠 😠

juz naskrobalam do sprzedajacego ciekawe czy sie odezwie!!!!!!!!!!!!!!!
no napewno i zarzuci jakim gratisem pewnie 😉

• Mamusie
kamiska napisał(a):
mphz napisał(a):
mariola-s napisał(a):
dziewczyny które karmią piersią jecie jarzynową? jak tak to z jakich warzyw? bo kalafiora nie wolno, brokuła nie, kapustki nie, więc z czego? 🤢

kochana ja karmie only piers- jem jarzynowa, jem i kalafiora, jem i brokuly. praktycznie jem wszystko! nie jem tylko cytrusow, orzechow, kapusty, groszu i fasoli. nie uzywam ostrych przypraw.

co do jedzenia to sosy pomidorowe jecie??a owoce chyba mozna wszystkie tylko przetworzone tak?/np dzem brzoskwiniowy jest ok?? 😮

sosy wszysrkie jem,ale nie na ostro. nie jem owocow cytrusowych.dzemy jem

• Mamusie
agamu napisał(a):
MamaNataszy napisał(a):
asia19874 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
ale jestem wkurwiona
przyszedł mi bujak ale nie dali pałaką łaczace dwie płozy i srubek do panela z wibracjami chój ze śrubkami ale ten pałąk podtrzymuje konstrukcje bujaka 😠 😠 😠 😠

😠 😠 😠 dawaj namiary na dziada ! jedziemy !
co za buc 😮

Mi też przysłali szafe bez śrubek 😠 😠

jA PIERDZIELĘ, CO ZA OSZOŁOMY!!!!!!!!
JA KIEDYŚ BUTY ZAMÓWIŁAM I PRZYSŁALI MI 2 LEWE, WIĘC NAPISAŁAM I 2 PRAWE DOSTAŁAM GRATIS 🙂 🙂 🙂 HEHEHEE I TYM SPOSOBEM MIAŁAM 2 PARY BUTÓW W CENIE JEDNEJ 🙂
tez tak mialam...wyslali nie te co zamawialam i dostalam gratis jedna pare hihi Dorcia nie ma tego zlego! 🙂

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
ale jestem wkurwiona

no napewno i zarzuci jakim gratisem pewnie 😉

doris a sprawdz czy nie jest połaczony z tym pałąkiem nad bujakiem gdzie wisza te duperelki... ja tez zrobilam awanture a oni to polaczyli i nie zauwazylam haha maz dopiero mi pokazal ze razem to skleili haha

no chyba ze zamawialas inny bujak to sorry ☺️

• Mamusie
aniulka25 napisał(a):
dziewczyny co oznaczaja bakterie w moczu? wlasnie odebralam wyniki. Jest tego duzo

moja Kami jak byla malenka miala to kurestwo...tzn niewiem jakie sa u Ciebie ale moja miala E-coli...W szpitalu bylysmy z Nia ,badania non stop posiewy w sanepidzie ...ilez ja nerwow zjadlam wtedy ..leczenie trwalo ok pol roku ..non stop Furaginum ...brrrr...

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Landusia napisał(a):
przeczytalam ze mleko moze byc nawet rok w piersiach! noz kutwa.. przeciez pediatra mi nie da recepty na tabsy bo mnie zgibie ze malej nie karmie a mam mleko..
a szałwia i tabletki ziołowe nie pomagaja.. zatory mi sie powoli robia wyduszam do ulgi a mleka coraz wiecej.. 😠

Powiem Ci szczerze......ze pierwszy raz słysze o tym ze osoba ktora ma mleko chce sie go pozbyc....inne tyle czasu walcza o to zeby je miec....skoro masz i uwazasz ze mozesz dac małej to dawaj bo to najwaziejsze witaminy ....ja nie miałam i nic nie brałam po prostu sam zanikł ....Ty skoro masz odstaw te tablety i dawaj małej , przeciez jestes na diecie qiec nie jesz nie wiadomo co....zastanow sie nad tym bo Ci cyce rozsadzi

o tym samym pomyslałam co Aga 🙂

• Mamusie
ja na allegro dostałam 2 rzeczy gratis..
ostatnio ta ksiazke co zamawialam ten album dla nadii.. nie zaplacilam a oni przyslali mi na 2 dzine kurierem .. hehe i wystawili mi pozytyw ze dziekuja z amila transakcje to ja im tez dałam pozytyw haha
i raz zamawialam kiecki2 to przyslali mi jedna napislalam do nich to na 2 dzien dostalam ta druga i dwa dni pozniej znow dostalam ta 2 haha