Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Anulcia napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
ja tez ma pas terechy i mi sie nie rozlazł 🙂

A jaki masz? taki na rzepy? bo ja mam ten na rzepy i jest dla mnie do dupy 😞

jak cuś to dajta namiary na jakieś dobre sprawdzone pasy 🙂 😘

ja mam wciskany przez nogi i w aptece kupiłam za 55 zł 🙂

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Siema laski ...
Nocka w miare.....
Anulka swietny prezent , ja tez sie nad tym zastanawiam .....pod choinke dostana kalendarz z Julcia.....i cos tam jeszcze dokupie....
Ja jak zwykle mam problem z moim M ....wiecznie nie wiem co mu kupic pod choinkę ....Macie jakis pomysł ....
Lui jestes boska i dla kruszynki wszytskiego naj bo dzisiaj ma 2 m-ce jak to zleciało .....
Agata.....co tam jak tam .....co Gin mowił .....Wszystkiego Naj dla Gabi ,bo tez ma chyba dzisiaj 2 m-ce...
Wszystkim dzieciaczka z okragłymi tyg wszytskiego najlepszego kochane....
No tak sie wkur**** na ten bobotic ....co za gówno ....w czym mam to podac Julce, łyzeczka metalowa , co za bezmozgowce to produkowali , w tym swoim infacolu mam taka pepitke i podaj lek bez problemu a w tym boboticu to lipa ....chyba ze wy wpuszczacie te kropelki do mleka ???

Krąży pogłoska ze jestem bossska 😁 😁 😁 😁 😁

😎 😎 😎 😎 😎

dzieki Agus o tak samo to ujelam... zlecialo szooookkk toz to

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Siema laski ...
Nocka w miare.....
Anulka swietny prezent , ja tez sie nad tym zastanawiam .....pod choinke dostana kalendarz z Julcia.....i cos tam jeszcze dokupie....
Ja jak zwykle mam problem z moim M ....wiecznie nie wiem co mu kupic pod choinkę ....Macie jakis pomysł ....
Lui jestes boska i dla kruszynki wszytskiego naj bo dzisiaj ma 2 m-ce jak to zleciało .....
Agata.....co tam jak tam .....co Gin mowił .....Wszystkiego Naj dla Gabi ,bo tez ma chyba dzisiaj 2 m-ce...
Wszystkim dzieciaczka z okragłymi tyg wszytskiego najlepszego kochane....
No tak sie wkur**** na ten bobotic ....co za gówno ....w czym mam to podac Julce, łyzeczka metalowa , co za bezmozgowce to produkowali , w tym swoim infacolu mam taka pepitke i podaj lek bez problemu a w tym boboticu to lipa ....chyba ze wy wpuszczacie te kropelki do mleka ???

ja do mleka
albo na plastykowej lyzeczce

• Mamusie
agamu napisał(a):
Ufffff jestem, przeżyłam 🙂
Wszystko ok, Kacha ładnie się zagoiła, dostałam receptę na tabsy,pobrał wymaz na cytologię 🙂
Nic mnie nie bolało,cieszę się, że mam już to za sobą.
W poczekalni była babka w ciąży z ogrooooomnym brzuchem, pomyślałam sobie "Boże jak dobrze, że ja jestem już po "...chociaż nie powiem-dziwnie było mi tam bez brzucha...
I zważyłam się-nadal ważę mniej niż przed ciażą o 6 kg 🤪 🤪 🤪 🙂 🙂 🙂

A na 16 jedziemy na bioderka...

Poza tym mój Tomek ma wolne od dziś do niedzieli i oczywiście zdążyliśmy już się pokłócić....ach te chłopy...humor mam zje****ny i tyle 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢

No i kończymy dziś 2 miesiące 🤪 🤪 🤪 🤪
Tak jak Laura Luizy i Machał Kasi 🙂 NAJLEPSZEGO BOBASKI 😘 😘 😘

Agatka!! nie kloccie sie!! korzystajcie ze mozecie byc oboje z corcia!!!
kochajcie sie!!
pogoddzie sie!!
nalegam!!
😎

• Mamusie
ufff jestem juz z wami po wizycie pielegniarki szybko na zakupy 2 sniadnaie trza bylo zjesc i sie ogarnąć.
aniulka lasery koszt zalezy od ilosci zabiegow na nasze rozstepy to od 300-600zł brzuch plus nogi.
redukcja 80% 🤪 powiem ci jaki efekt jak pojde jutro 🙂 i jak zakoncze zrobie zdjecie jak bedzie na prawde warto!
karolina pytalas o diete tak? moge ci napisac tydzien z mojej i mozesz sie wzorowac jak chcesz. jak tak to pisz nie ma sprawy 🙂 aa i zamienniki jakies tez moge podac tylko daj znac 🙂
ktos jesz cze o cos pytał? 🤔

• Mamusie
izarybka napisał(a):
Leginsik napisał(a):
karolajna1988 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
moja Hania sie odparzyła za uszkiem 😞 moge jej smarować sudocremem?

moj tez ma za uszkiem ja oliwkuje

a to nie podrażni bardziej skóry? ma bardzo zaczerwienione

sudo ci gorzej podrazni naoliwkuj

ale sudo jest na odparzenia a oliwka nie moim zdaniem oliwka pogorszy sprawe ale to tylko moje skromne zdanie 🙂

• Mamusie
kurwa z tymi wiertarkami iech koncza robic ten blok i wypierdalają
siedze 3 tydzien w ciemni za roletami i zaslonami przy sztucznym swietle nawet w majtach nie mmoge do kuchni pojsc zrobic mleka wrrrrrrr
pierdola sie z tym tak dlugio a jeszcze tynkowanie a jeszcze malowanie a jeszcze sprzatnie ja pierdziu!!!
i halas i wogole wynnoooocha 😞(

• Mamusie
ide cos pożreć i zaczac sie szykowac dzis o 14 lece na rower i saune 🙂

oby mi opkresu nie wyssalo bo nie odpuszczam
dzis juz sie nie leje ze mnie

kurde a lekarz znow nie wiem kiedy....w nast tyg nie pasi 😞 szlag...
a wypadalo by zeby zajrzal i zeby dal to zaswiadczenie zanim zlikwiduja becikowe 🥴

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
moj maz rzucil palenie ze mna w ciazy
w drugiej ciazy.....

ja rzucilam calkiem , maz popalae-fajka od lutego i jakos sobie radzi tylko przy porodzie i chorobie malutkiej palil prawdziwe...

a teraz do piwka to i ja jego e-faja pociagam ☺️ ☺️ ☺️

moj ograniczył palenie a ponoc ma rzucic całkiem ale kiedy to nikt nie wie a napewno on!!!!!!!!!!
ja sie przyznam ze ostatnio byla moja sis i wziełam od niej dwa machy i myślałm z emi klaie rozsadzi i do tego ten kapec w gebie bleee juz sie z fajek wyleczyłam 🙂

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
moj maz rzucil palenie ze mna w ciazy
w drugiej ciazy.....

ja rzucilam calkiem , maz popalae-fajka od lutego i jakos sobie radzi tylko przy porodzie i chorobie malutkiej palil prawdziwe...

a teraz do piwka to i ja jego e-faja pociagam ☺️ ☺️ ☺️

moj ograniczył palenie a ponoc ma rzucic całkiem ale kiedy to nikt nie wie a napewno on!!!!!!!!!!
ja sie przyznam ze ostatnio byla moja sis i wziełam od niej dwa machy i myślałm z emi klaie rozsadzi i do tego ten kapec w gebie bleee juz sie z fajek wyleczyłam 🙂

no bo sa fuj
ale ja sie nawet efajkiem nie zaciagam bo bym sie udusila tak sobi pykam o smaku wisni np

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
agamu napisał(a):
Ufffff jestem, przeżyłam 🙂
Wszystko ok, Kacha ładnie się zagoiła, dostałam receptę na tabsy,pobrał wymaz na cytologię 🙂
Nic mnie nie bolało,cieszę się, że mam już to za sobą.
W poczekalni była babka w ciąży z ogrooooomnym brzuchem, pomyślałam sobie "Boże jak dobrze, że ja jestem już po "...chociaż nie powiem-dziwnie było mi tam bez brzucha...
I zważyłam się-nadal ważę mniej niż przed ciażą o 6 kg 🤪 🤪 🤪 🙂 🙂 🙂

A na 16 jedziemy na bioderka...

Poza tym mój Tomek ma wolne od dziś do niedzieli i oczywiście zdążyliśmy już się pokłócić....ach te chłopy...humor mam zje****ny i tyle 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢

No i kończymy dziś 2 miesiące 🤪 🤪 🤪 🤪
Tak jak Laura Luizy i Machał Kasi 🙂 NAJLEPSZEGO BOBASKI 😘 😘 😘

Agatka!! nie kloccie sie!! korzystajcie ze mozecie byc oboje z corcia!!!
kochajcie sie!!
pogoddzie sie!!
nalegam!!
😎

DZISIAJ W NOCY SIE NA PEWNO POGODZĄ I TO JESZCZE JAK .....ZOBACZYSZ JAKA JUTRO BEDZIE SZCZESCILWA NASZA AGATKA..... 🤪 🤪 🤪[color=purple][/color]