Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Witajcie....
Noc nie za bardzo mała zasneła o 24.30 jak nigdy i nie wiem czy nie za duzo tego jebanego boboticu.....jak nic sie nie dzieje bede podawała tylko raz dziennie ......bo myslałam ze sie zagazuje biedna ....pierdolnieta matka ze mnie 😞 😞 😞 😞
Laski te co maja bobotic....jak był nowy tylko go odkreciłyscie , nie był on jakos zabezpieczony , bo dla mnie dziwne ze po otwarciu 2 m-c , a tu tylko odkrciłam jak cos co juz było otwarte ( mam nadzieje ze mnie zrozumiecie)
NO I MAMY 10 TYG ZA 25 MIN.......
Szaro buro i ponuro , ale byłysmy z godz na spacerze....
Kamisia.....my codziennie wychodzimy .....
Asik z K .....dobrze ze dogadaliscie sie z księdzem ......
Lui ....bedzie dobrze kochana.....
[b]Wszystkiem dzieciaczka z okrągłymi tyg ....wszytskiego dobrego , przede wszytskim zdrowka ....
Aga ja juz nie pamietam kiedy dalam Malej Bobotic..jak dawalam profilakt.to ona miala spinanie brzuszka ....myslalam,ze swiruje ,ale moze cos w tym jest...od dllluuuugiego czasu nie odnotowano twardego brzuszka 🙂

moze i ja speobuje odstawic sab simplex.. w koncu jedzie na nim juz 2 miesiace....... ehh
ale pojdziemy do pediatry w pn zobaczyc czy to nie skaza te problemy z gazami i krosty na twarzy

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
izarybka napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
izarybka napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
kamiska napisał(a):
ja dzies sie malo udzielam bo padam na cyce a maly caly czas sie prezy juz nie moge na to patrzec
i wkurza mnie to ze narzekam i narzekam...normalnie jak nie ja...
zyczcie nam dobrej nocki dzis sama maz na studiach 😞daleko... 😞
oj Kamciu ,nam sie trzeba wyplakac nawet,bo sama wiem po sobie facet choc najzłotszy by byl ale do konca nie zrozumie naszych przyziemnych problemow...a kto nas lepiej zrozumie jak nie wrzesnioweczki ?? 😉 😘milych senkow kochana 😘 😘 😘 😘

he no jasne aż Ci chcialam rubiki poslać ale nie mogę ktoś siedzi i klaszcze 😁

hehehehe cichaczem klaszcze hihi ,ja tez lubie klaskac-spodobalo mi sie 😁a masz 😘 😘

chyba trza zostać nocnym klaskaczem zeby wszystkich oklaskać 😞 ale wybaczcie nie dzisiaj dziś mężulek wraca za niecała godz bedzie 🤪
hahahahahaha nocny klaskacz! 😁
moj tez juz dzwonil,ze zaraz wyjezdza do domku 🙂

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
kupilam sobie torebeczke 😉
http://allegro.pl/listonoszka-podkowka-w-stylu-retro-atmosphere-i1924523534.html

fajna A czarna czy brazowa?
brazowa napisalam..taka nie za duza podreczna 🙂lubie te mode retro teraz 😉 jeszcze bym chciala jakos pomaranczowa sobie strzelic na rozweselenie ,ale fajnej poki co nie znalazlam

suuuuper tez chce
zamawiam na mikolaja 🤪

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Witajcie....
Noc nie za bardzo mała zasneła o 24.30 jak nigdy i nie wiem czy nie za duzo tego jebanego boboticu.....jak nic sie nie dzieje bede podawała tylko raz dziennie ......bo myslałam ze sie zagazuje biedna ....pierdolnieta matka ze mnie 😞 😞 😞 😞
Laski te co maja bobotic....jak był nowy tylko go odkreciłyscie , nie był on jakos zabezpieczony , bo dla mnie dziwne ze po otwarciu 2 m-c , a tu tylko odkrciłam jak cos co juz było otwarte ( mam nadzieje ze mnie zrozumiecie)
NO I MAMY 10 TYG ZA 25 MIN.......
Szaro buro i ponuro , ale byłysmy z godz na spacerze....
Kamisia.....my codziennie wychodzimy .....
Asik z K .....dobrze ze dogadaliscie sie z księdzem ......
Lui ....bedzie dobrze kochana.....
[b]Wszystkiem dzieciaczka z okrągłymi tyg ....wszytskiego dobrego , przede wszytskim zdrowka ....
Aga ja juz nie pamietam kiedy dalam Malej Bobotic..jak dawalam profilakt.to ona miala spinanie brzuszka ....myslalam,ze swiruje ,ale moze cos w tym jest...od dllluuuugiego czasu nie odnotowano twardego brzuszka 🙂

moze i ja speobuje odstawic sab simplex.. w koncu jedzie na nim juz 2 miesiace....... ehh
ale pojdziemy do pediatry w pn zobaczyc czy to nie skaza te problemy z gazami i krosty na twarzy
no moze akurat ..

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
izarybka napisał(a):
letka82 napisał(a):
Lenka od godziny lula w swoim łóżeczku, mąż u kumpla na meczu a ja jestem wypoczęta, bo teściowa poszła z Lenką na spacer a ja miałam dla siebie 2 godzinki - wanna, książka, relaks pełną gębą 🙂
Nie nadrobię Was...Dojechałam do 1100 i się poddałam 😞

bongo 🤪 też mi się marzy cala wanna wody plusk 🤪
nawet nic nie mow... 😞czlowiek na wariata prysznic ,malo sie nie zabije ,leci na zlamanie karku,a gdzie tu mowic o depilacji...obrosnieta mchem ..musze sie wziac za siebie jutro jak moj wroci z pracy wysle go na spacer ,a ja zkosiara bede walczyc 🙂

ja mam taki ''luksus" że nikt nie zauwazy na tyg mojego mchu no oprocz danielka hmmm ☺️

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
kupilam sobie torebeczke 😉
http://allegro.pl/listonoszka-podkowka-w-stylu-retro-atmosphere-i1924523534.html

fajna A czarna czy brazowa?
brazowa napisalam..taka nie za duza podreczna 🙂lubie te mode retro teraz 😉 jeszcze bym chciala jakos pomaranczowa sobie strzelic na rozweselenie ,ale fajnej poki co nie znalazlam

suuuuper tez chce
zamawiam na mikolaja 🤪
hehehehe ale fajnie! 🤪 🤪 🤪 😜 😜 😜

• Mamusie
izarybka napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
izarybka napisał(a):
letka82 napisał(a):
Lenka od godziny lula w swoim łóżeczku, mąż u kumpla na meczu a ja jestem wypoczęta, bo teściowa poszła z Lenką na spacer a ja miałam dla siebie 2 godzinki - wanna, książka, relaks pełną gębą 🙂

nawet nic nie mow... 😞czlowiek na wariata prysznic ,malo sie nie zabije ,leci na zlamanie karku,a gdzie tu mowic o depilacji...obrosnieta mchem ..musze sie wziac za siebie jutro jak moj wroci z pracy wysle go na spacer ,a ja zkosiara bede walczyc 🙂

ja mam taki ''luksus" że nikt nie zauwazy na tyg mojego mchu no oprocz danielka hmmm ☺️
🙂jak sie "wyszykuje"to nie ma jak albo cos...a jak mnie Kocur z nienacka atakuje to kurna mech musze kamuflować hahahaha ,a itak nie da sie ukryc.. ☺️ ☺️

• Mamusie
mphz napisał(a):
czarna79 napisał(a):
mphz napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Gosia a moze to jajniki przed okresem bo ty nie karmisz....czasami moze wystapic taki bol
Marta ....gdybys jeszcze raz była w ciazy chciałabys cc....bo ja napewno.....tak jak ty po tyg nie czułam ze w ogole miałam cc

tak! (to moja 2 cesarka- tym razem na zyczenie)

jak to 2????ja nie wiedziałam ze TY masz 2 dzieci.....i dlaczego na zyczenie

nam zmarlo pierwsze dzieciatko...
na zyczenie- z tysiaca wzgledow...dobrze sie po nich czulam fizycznie, nawet bardzo dobrze, chce uniknac bolu porodowego, nie chce schiz zwiazanych z niedotleniem dziecka...

wlasnie

nigdy kurwa wiecej SN 🤢 🤢 🤢 nie zaryzykuje zdrowiem dziecka jezeli kiedy kolwiek sie na nie zdecyduje a jak bog da to i tak cc tylko i wylacznie chocby mialo mnie bolec i z rok

Ps. przykro mi z powodu dzieciatka, (przytulam mocno)

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
mphz napisał(a):
czarna- nie masz za co- po prostu zycie jest niesprawiedliwe
asia- ponad 2 lata temu.tydzien po porodzie-30tc(nagle cc-zagrozenie zycia mojego)
ojejej 😞 na szczescie Bozia dala Wam Zuzinke :****

nio i jaką ślicznotkę tą Zuzię ja się nie mogę napatrzeć 🤪
ja się zaplacze jak nastepne nie bedzie dziewczynką ach te sukieneczki 🙃

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
izarybka napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
izarybka napisał(a):
letka82 napisał(a):

🙂jak sie "wyszykuje"to nie ma jak albo cos...a jak mnie Kocur z nienacka atakuje to kurna mech musze kamuflować hahahaha ,a itak nie da sie ukryc.. ☺️ ☺️

heehe mala antykoncepcja zwykle wie kiedy się obudzić oby dziś był grzeczny 😮

• Mamusie
kamiska napisał(a):
czarna79 napisał(a):
kamiska napisał(a):
ja dzies sie malo udzielam bo padam na cyce a maly caly czas sie prezy juz nie moge na to patrzec

kuzwa, a moze wez mu podaj mm i zobacz jak bedzie po tym ....nie myslałas

myslalam myslalam ale kurcze nawet nie wiem jakie??moze przejde sie do pediatry w pn pogadac mowie Wam naprawde jest z nim dramat ostatnio od dzis zrobilam scisla diete bez nabialu zobaczymy czy cos da

jezeli wogole zaczniesz mm to wez od razu HA
a lekarka to wogole moze ci zapisze hypoalergiczne jeali to skaza to pomoze od reki

• Mamusie
KOCHANE MOJE

Córcia ma tylko lekko wzmożone napięcie mięsniowe

jezu wiecie jaka ulga
tak sie bałam
ja pierdole

jeszcze popłakuje
tak mi puscily nerwy w koncu.....
jutro dzwonie do rehabilitanta i zaczynamy....

pierdolic sluzbe zdrowia i NFZ juz nigdy nie oszczedze na dziecku im wczesniej tym lepiej nie bede czekac na zadne terminy w tym chorym kraju dla zdrowych i bogatych

• Mamusie
izarybka napisał(a):
a moj tez obczaja swoje cialko rano macal sobie uszy 😁
Lui trzymaj się Kochana wiesz co mi się przypomnialo jak czytalam wczesniej jak moj nie chcial spać weszlam wtedy na forum jakaś kobitka pisala że to może być wina wzmożonego napięcia mieśniowego 😮 no na zdrowu rozum może być logiczne tak sprobować napinać miesnie przez dluzszy czas to potem boli 🥴

tak tez dzis neurolog odpowiedzial mi ze to moze byc od tego taki niepokoj i problemy z zasypianiem po calym dniu

podobniez niby tez jest tak ze im lepszy sen w dzien tym lepszy w nocy wcale nie powinnam jej maltertowac caly bozy dzien zeby potem spala bo jest zbyt pobudzona i zbyt zmeczona zeby sie moc uspokoic
ja juz mam dosc tego blednego kola

poki co nadal nie spi tylko co chwile ją cos wybudza i obserwuje czy to brzuch czy inna gadzina

• Mamusie
izarybka napisał(a):
czarna79 napisał(a):
izarybka napisał(a):
olałyscie moje pyt nikt nie bierze tabsów???
sasetka Mój też śpi ze mną bede zalowac wiem 😮 😮 😮 ale tak mi go szkoda jak zaraz sie budzi w lozeczku i placze 🥴
Doris moj ogorkow kiszonych nie toleruje rzadkie kupy zielone byly 😮
Martusia mph 😘 😘 Przeszlas swoje Kochana 😞
Aniulka ja tez nie wspominam mile cc pewnie dlatego ze mialam wywolywane skurcze przed i ta dieta po i ta kolka bol 😠 i ten tydz caly poki mi szwów nie zdjeli sama lekarka mowila ze ciasno byly zalozone 🥴 po tyg lepiej moglam sie wyprostowac tez zostalam sama jak aga czarna ale zebym sie dobrze czula.....spalam prawie cale dnie z dzieckiem przy cycku 🥴
chyba tyle........
a wszystkiego naj dla Julki, Asiowego Andru 😘 😘
gosix mykaj do gina!!!!!

ja nie biore wiec nic nie pisałam.......Iza smerfeta ,a nie sasetka hi hi

ja wiem tylko chyba L:ui zaczelam z sasetka 😁
a moja Sasetka nawet nie wie jak ja tesknie ☺️ ☺️ ☺️
heheeh

• Mamusie
agamu napisał(a):
izarybka napisał(a):
czarna79 napisał(a):
izarybka napisał(a):
olałyscie moje pyt nikt nie bierze tabsów???
sasetka Mój też śpi ze mną bede zalowac wiem 😮 😮 😮 ale tak mi go szkoda jak zaraz sie budzi w lozeczku i placze 🥴
Doris moj ogorkow kiszonych nie toleruje rzadkie kupy zielone byly 😮
Martusia mph 😘 😘 Przeszlas swoje Kochana 😞
Aniulka ja tez nie wspominam mile cc pewnie dlatego ze mialam wywolywane skurcze przed i ta dieta po i ta kolka bol 😠 i ten tydz caly poki mi szwów nie zdjeli sama lekarka mowila ze ciasno byly zalozone 🥴 po tyg lepiej moglam sie wyprostowac tez zostalam sama jak aga czarna ale zebym sie dobrze czula.....spalam prawie cale dnie z dzieckiem przy cycku 🥴
chyba tyle........
a wszystkiego naj dla Julki, Asiowego Andru 😘 😘
gosix mykaj do gina!!!!!

ja nie biore wiec nic nie pisałam.......Iza smerfeta ,a nie sasetka hi hi

ja wiem tylko chyba L:ui zaczelam z sasetka 😁

Dokładnie, Lui mówiła Sasetka na Smerfetkę i jakoś tak zostało heeeh

☺️ ☺️ ☺️

• Mamusie
izarybka napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
izarybka napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
kamiska napisał(a):
oj Kamciu ,nam sie trzeba wyplakac nawet,bo sama wiem po sobie facet choc najzłotszy by byl ale do konca nie zrozumie naszych przyziemnych problemow...a kto nas lepiej zrozumie jak nie wrzesnioweczki ?? 😉 😘milych senkow kochana 😘 😘 😘 😘

he no jasne aż Ci chcialam rubiki poslać ale nie mogę ktoś siedzi i klaszcze 😁

hehehehe cichaczem klaszcze hihi ,ja tez lubie klaskac-spodobalo mi sie 😁a masz 😘 😘

chyba trza zostać nocnym klaskaczem zeby wszystkich oklaskać 😞 ale wybaczcie nie dzisiaj dziś mężulek wraca za niecała godz bedzie 🤪

e toz to ja praktykuje nocnego Rubika

ale ja dzis jakos w czas jestemm bo jeszcze Asi klaskanie mnie blokuje

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
izarybka napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
izarybka napisał(a):
letka82 napisał(a):

e tam juz pewnie przywykli do pluszowych przytulanek za czasow ciazy 😁 😁 😁 😁 😁