Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
kamiska napisał(a):
hej

jak czytam forum to łapie doła kolejna nieprzespana noc chodze i wyglądam jak Zombie
jak nie minie mu w weekend to pręzenie i jęczenie to wybieram sie do pediatry bo dłuzej tak nie wyzyje
dobrze ze moja mama przyjechala mi troszke pomoc to moze z godzinke pokimam pozniej

milego weekendu bede zagladala jutro wycieczka do dziadkow i na chrzciny prosic bedziemy 🙂

my idzie,y w pn
ocipiec mozna dzis o 4 zasnela
szlag..

nie dajemy sab simplexu od rana az sie boje co to bedzie!

• Mamusie
Hej. Wpadłam sieprzywitać i uciekam dalej robić porządki w domu. Teściowa mi dzisiaj małej pilnuje a ja wybrałam się na zakupy i wzielam sie za ogarnianie jamczyska 😎
Wczoraj poszliśmy spać po 23,po raz drugi musiałam wziąć Hanie do łóżka,może i by sama usnęła w łóżeczku bo juz była taka zmeczona,chciała spać ale ta nieszczęsna kolka 😞 Tak stekała w łóżeczku,że nam jej szkoda było aby się męczyła 😞 Wiem że teraz tym bardziej potrzebuje naszej bliskości,pewnie to kwestia czasu kiedy sie przyzwyczai do takiego wieczornego rytuału no ale co zrobić?

• Mamusie
Powiem Wam ze ja zasypiam z mała, ale mamy patenta.....do łozka naszego kłade koc , pozniej Julcie na ten koc i niby zasypiamy ( ja cały czas koło niej ), jak ona juz dobrze zasnie , ja biore za jedna czesc koca , moj M za druga i do łozeczka gwiazde przenosimy i tak sobie spi do 4.....bo zauwazyłam ze ona od jakiegos czasu chce zebym cały czas była przy niej ....

• Mamusie
mphz napisał(a):
Gosix89 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Gosix89 napisał(a):
Hej dziewczyny sorki ze tak udzielam sie tylko w swoich sprawach ale nie mam za grosz czasu zeby poczytac co tutaj piszecie itd a szkoda....eh teraz mam kolejny problem bo bardzo mnie macica boli....chyba macica....jeszcze dwa dni temu to tylko pod dotykiem mnei bolalo dosc mocno a teraz juz nawet dotykac nie musze i boli..a jak kicham to jakby mi ktos noz wbijal.....juz nie wiem czemu ja takiego pecha mam..... 🤢 😞

to ty idz do gina.....bo to nie ma zartów ....ale tak nagle czy cos zrobilas .....
a jak Jagódka....u nas wszytsko ok ....bąki , kupy , karmienie...chudniecia .....standart

nie mam sily chodzic do ginka znowu...chyba to oleje..a Jagódka ..narazie alergia nie znika wiec chyba bedzie zmiana z bebilonu pwpti na nutramigen...a poza tym charczec mi zaczela i wydalam stowke na leki...i nie rpzechodzi poki co..poprostu jakasmasakra

no co ty? z tym nie ma zartow...idz do gina kobitko. zrobi ci usg i zobaczy co z blizna na macicy sie dzieje, czy przypadkiem sie nie rozzchodzi...

raczej nie rozchodzi bo mnie boli zaraz pod pepkiem i na prawo od pepka troche w gore..a blizna przeciez jest duzo nizej...i pod pepkiem takie twarde mam...ehh....

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Gosia a moze to jajniki przed okresem bo ty nie karmisz....czasami moze wystapic taki bol
Marta ....gdybys jeszcze raz była w ciazy chciałabys cc....bo ja napewno.....tak jak ty po tyg nie czułam ze w ogole miałam cc

nie napewno nie bo tak jak napisalam mnie nie boli tam gdzie sa jajniki tylko [pod pepkiekjm i na prawo od pepka troche w gore...takze to nie to....

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
/hej babole 🙂
tak sie cieszyłam ze nie mam okresu a tu patrze dzisiaj i oczom nie wierze 😮 😮 😮krwawa mery mnie przywitała!!!!!!!!!!!
Mateuszowi wczoraj na wieczór cos odbiło bo nie chciał za chuny isc spac i zmogło go dopiero koło 24 ale pospał do 6 i potem do 9 ale wieczorem to mna nerwy szarpały bo byłam strasznie spiaca no i wielkimi krokami krwawa mery do mnie szła 😜
odstawiam bobotic i zobacze czy efekty beda ???!!!!no i kupa jak siemasz wiktor wczoraj poszla 🙂
teraz bede dawac rubiki 🙂jak bede mogla oczywiscie
Dorotko ,pociesz sie ,ze nie jestes sama...ja tez takzacieszalam niedawno ..i 16tego dostalam qrwa... 😮 😮 😮 😮
a ja wczoraj chipsy zzarlam..i mala sie troszku prezyla...podalam bobotic na lyzeczce z moim mlekiem i jak reka odjal..tyle ze dalam Jej 12 kropli i ja tez mialam bolesci i wzielam 16kropli ,mi tez pomogl 🙂

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
agamu napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
dla mnie cc to koszmar!!!!!!!!!!!!!!!

to tak, jak dla mnie SN... NIGDY WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

taaaaaaaa

porodom SN mowimy stanowcze NIE
🤢 🤢 🤢

oj tam oj tam 😜
ja tam chwalę naturę 🙃 😁

A ja chce drugi poród (kiedyś tam 😁 ) mieć taki jak z Emilią 🙂 😜

• Mamusie
Anulcia napisał(a):
asia19874 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
agamu napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
dla mnie cc to koszmar!!!!!!!!!!!!!!!

to tak, jak dla mnie SN... NIGDY WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

taaaaaaaa

porodom SN mowimy stanowcze NIE
🤢 🤢 🤢

oj tam oj tam 😜
ja tam chwalę naturę 🙃 😁

A ja chce drugi poród (kiedyś tam 😁 ) mieć taki jak z Emilią 🙂 😜
ja tez z dwojga zlego wole SN 🙂