Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
agamu napisał(a):
laurka2011 napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
izarybka napisał(a):
karolajna1988 napisał(a):
hej dziewczyny
u nas wsio ok,
maly jak zasnoł z wrazenia wczoraj o 16.30 to o 21 musisalam go budzic na kapiel dostal cyca i dalej spac az do 4 😁 i pozniej o ok 7 teraz lezy w lozu i slucha melodyjek 🙂
jestem zadowolona z chrzcin bylo bardzoi milo nasze rodziny sie poznaly 🙂
domis byl nbardzo grzeczny w kosciele 🙂 tylko tak mu polał łepek ze szok mam nadzieje ze nie bedzie chory pozniej wstawie zdjecia bo dzis jade na randke z moim Ł 😁 bo mam urodziny i mnie zabiera do kina 🙂

o to Kochana wszystkiego najlepszego, duzo seksu itp. 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘
Moja sis tez ma dzis urodziny przypomnialas mi tylko 28 🤪

ja tez dolaczam do zyczen DUZO ZDROWKA, POMYSLNOSCI, SPELNIENIA MARZEN I WOGOLE
WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ 😘 😘

ja rowniez przylaczam sie do zyczen 🙂wszystkiego najlepszego!!!!!!!

i JA TEŻ ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! 😘 😘 😘 😘

i ja tez 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
izarybka napisał(a):
dziewczyny karmiace czy wy tez macie wrazenie jakby cycki raz były pełne raz mało co w nich było Danielek sie wkurzal na nie wczoraj szarpał nie wiem 😮 a w nocy obudzilismy sie to jak kamienie nie wiem ja mam chyba małego lenia jak są pełne cyce samo prawie leci jest dobrze problem jak trzeba mocniej ssać to nerw 🤔
chyba długo nie polecimy na cycu już 😞

to jest normalne my tez tak mamy, ze czasem jest malo a czasem duzo. A z tym szarpaniem to Pawel tez czasem tak robi, ale mi sie wydaje ze to nie ma nic wspolnego z jedzeniem, bo mleko leci, wlasnie nie moge rozgryzc o co mu chodzi

• Mamusie
aniulka25 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
potrzebuje przepis na dobry tort!!!!!!!!!!!!Kuba ma za tydz urodziny i chce sama mu zrobic 🙂 🙂

nie pomoge, nawet babka wychodzi mi zakalcowata!! 😠

co do tortów to nie wiem czy Asia ZG nie piecze sama ja niestety do pieczenia ręki nie mam 😞

• Mamusie
aniulka25 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
Dziewczyny ile dajecie herbatki dziennie ? bo się zastanawiam czy jak dam kilka razy np.3 po 50ml czy nie będzie za dużo ? 🤔 niby na herbatce pisze 100ml dziennie 🤔 🤨

JA nie daje wogole bo dostaje cyca, ale slyszalam, ze lepiej dawac mniej, ale za to kilka razy

A ja daje kiedy jej się chce pić, i pije różnie 20 ml, 40 i to zależy od dnia ile z cyca wyciągnie jak mniej to częsciej i chetnie pije jak się naje i napoi z cyca to butla pluje.

• Mamusie
kamiska napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
potrzebuje przepis na dobry tort!!!!!!!!!!!!Kuba ma za tydz urodziny i chce sama mu zrobic 🙂 🙂

co do tortów to nie wiem czy Asia ZG nie piecze sama ja niestety do pieczenia ręki nie mam 😞

Dorota jak misię uda odnaleźć przepis albo kumpela mi da która jest cukiernikiem a jej hobby to torty to wstawię, ma proste przepisy i są rewelacyjne .

• Mamusie
aniulka25 napisał(a):
izarybka napisał(a):
dziewczyny karmiace czy wy tez macie wrazenie jakby cycki raz były pełne raz mało co w nich było Danielek sie wkurzal na nie wczoraj szarpał nie wiem 😮 a w nocy obudzilismy sie to jak kamienie nie wiem ja mam chyba małego lenia jak są pełne cyce samo prawie leci jest dobrze problem jak trzeba mocniej ssać to nerw 🤔

to jest normalne my tez tak mamy, ze czasem jest malo a czasem duzo. A z tym szarpaniem to Pawel tez czasem tak robi, ale mi sie wydaje ze to nie ma nic wspolnego z jedzeniem, bo mleko leci, wlasnie nie moge rozgryzc o co mu chodzi

Ja te żnie mogę mojej rozgryść o co jej chodzi ale przez szarpanie cycuchów została nazwana rekinkiem 🙂.

• Mamusie
mariola-s napisał(a):
izarybka napisał(a):

moje cyculki nieraz też są "humorzaste", ale chcę jak najdłużej karmic

ja tak samo jak mariola chce karmic cycem tak do pol roku jak sie uda
a co do piersi to tez raz mam duze pełne a raz miekkie ale poki co mleko jest 🙂

• Mamusie
ANIA100 napisał(a):
kamiska napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

Dorota jak misię uda odnaleźć przepis albo kumpela mi da która jest cukiernikiem a jej hobby to torty to wstawię, ma proste przepisy i są rewelacyjne .

super super z góry Ci dziękuje 😘 😘 😘 😘 😘 😘