Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Hej mamuski. Dopiero teraz znalazłam troche czasu zeby wejsc na pc,pisze jedna reka a druga lulam Hanie w wózku. Wczorajszy wieczor wygladal nastepujaco o 20 mała dostala mleko do 22:30 kimała nam na rekach,jak ja odłożylismy do spania to po chwili pobudka zaczeła sie prezyc i płacz,o 23 miała dostac mleko mąz ja troche polulał żeby do tego czasu troche pokimała i ja odłozylismy do naszego łózka,mleko było naszykowane bo wiedziałam ze zaraz sie zbliża pora karmienia a ta na dobre usnela i tak przekimała do 4 !! 😲 Potem spała do 8 i od 8 do 10. I znowu nie mialam szansy odłozyc jej do łóżeczka bo jak ona zasnela to ja padnięta razem z nia.
Zrobiła mi dzisiaj zielonkawa kupe,czy to może być od herbatki rumiankowej albo sabu? Bede jej teraz dawała wode przegotowaną i ja troche poobserwuje,jeśli nadal bedzie robiła takie kupy to dzwonie do pediatry 🤨

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dzień dobry, raczej Was nie nadgonię 😞 Mały odreagowuje chyba ostatnie dwa tygodnie w rozjazdach 😞
Ja mam nawilżacz taki: http://allegro.pl/duzy-nawilzacz-powietrza-4l-38w-50m2-zaba-nowosc-i1884090382.html Jest tani i dobry, jak na razie jestem zadowolona.
A matę upatrzyłam sobie taką: http://allegro.pl/mamtu-mata-edukacyjna-ocean-gra-swieci-poduszka-i1948180851.html
Moi rodzice chcą Tadziowi kupić, nie wiem czy jest dobra, ale ze zdjęć mi się podoba któraś z Was ma taką, żeby się wypowiedzieć???

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
oo matko ae miaam roboty 😮 😮Mati ufajdał sie po szyje 😁 😁

moj maly tez ostatnio tak robi. Kupa raz na dwa dni, ale za to taka, ze nie wiadomo w co rece wlozyc, . Wczoraj robil a przed chwila znowu. Malo tego przewinelam umylam i mowie ze niech sobie znowu polezy na golym dupsku, zeby odparzenie zeszlo. Juz zrobil wszystko co mial to niech lezy. No i lezy, lezy i nagle leje... w gore! lezal kolo grzejnika w poblizu okna balkonowego. Olal lezaczek, grzejnik i jeszcze firane ktora siega do podlogi!!! A matka zastanawiala sie kiedy okna umyc i firany poprac przed switami!!! Chyba juz na nie czas!

• Mamusie
kahlanik napisał(a):
Dzień dobry, raczej Was nie nadgonię 😞 Mały odreagowuje chyba ostatnie dwa tygodnie w rozjazdach 😞
Ja mam nawilżacz taki: http://allegro.pl/duzy-nawilzacz-powietrza-4l-38w-50m2-zaba-nowosc-i1884090382.html Jest tani i dobry, jak na razie jestem zadowolona.
A matę upatrzyłam sobie taką: http://allegro.pl/mamtu-mata-edukacyjna-ocean-gra-swieci-poduszka-i1948180851.html
Moi rodzice chcą Tadziowi kupić, nie wiem czy jest dobra, ale ze zdjęć mi się podoba któraś z Was ma taką, żeby się wypowiedzieć???

DZIEKI- JA BEDE MUSIALA CHYBA WYBRAC SIE DO JAKIEGOS SATURNA I ZOBACZYC TE NAWILZACZE W REALU 🙂
MATA BARDZO LADNA 😉 FAJNY POMYSL!

• Mamusie
aniulka25 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

moj maly tez ostatnio tak robi. Kupa raz na dwa dni, ale za to taka, ze nie wiadomo w co rece wlozyc, . Wczoraj robil a przed chwila znowu. Malo tego przewinelam umylam i mowie ze niech sobie znowu polezy na golym dupsku, zeby odparzenie zeszlo. Juz zrobil wszystko co mial to niech lezy. No i lezy, lezy i nagle leje... w gore! lezal kolo grzejnika w poblizu okna balkonowego. Olal lezaczek, grzejnik i jeszcze firane ktora siega do podlogi!!! A matka zastanawiala sie kiedy okna umyc i firany poprac przed switami!!! Chyba juz na nie czas!

no ja zdazylam pojsc wyrzucic pampka po kupsztalu wracam a tu powodz na lozku

• Mamusie
izarybka napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

no ja zdazylam pojsc wyrzucic pampka po kupsztalu wracam a tu powodz na lozku

he he to sa uroki bycia mama chłopca 😁

• Mamusie
Młody na tarasie się hartuje a ja mam chwilę dla siebie ... znów walczyliśmy z gazami 😞 muszę dzwonić do lekarki żeby coś poradziła , tak się darł że szok 😲 dopiero ciepłe pieluchy pomogły na brzuszek ...ehhh

Ja mam matę o taką :
http://allegro.pl/mata-edukacyjna-rainforest-fisher-price-k4562-nowa-i1925120875.html
na szczęście dostałam po chrześniaku 🙂 mój jest nią zachwycony a najbardziej małpką 🙂 na pewno przypomina mu tatę 🤪 🙃 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
mphz napisał(a):
LENISTWO MNIE DOPADLO- WERANDUJE (BALKONOWO) ZUZANNE:P

ja to samo 🙂

Też bym chętnie tak zrobiła, ale Maja musi iść....więc chcąc nie chcąc musimy iść na spacer jednak 🤢 Nie chce mi się, ale z drugiej strony przynajmniej mam mobilizację 🙂 🤪

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
Młody na tarasie się hartuje a ja mam chwilę dla siebie ... znów walczyliśmy z gazami 😞 muszę dzwonić do lekarki żeby coś poradziła , tak się darł że szok 😲 dopiero ciepłe pieluchy pomogły na brzuszek ...ehhh

Ja mam matę o taką :
http://allegro.pl/mata-edukacyjna-rainforest-fisher-price-k4562-nowa-i1925120875.html
na szczęście dostałam po chrześniaku 🙂 mój jest nią zachwycony a najbardziej małpką 🙂 na pewno przypomina mu tatę 🤪 🙃 😁 😁 😁 😁 😁

Asia spróbuj może z tym boboticiem-nam ładnie bączki po nim idą 🙂 tzn nie nam ☺️ tylko Gabrysi eehehee

• Mamusie
mphz napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
mphz napisał(a):

ja to samo 🙂

HIHIHIHI 😁

KURDE- MOJ WOZEK NIE MIESCI SIE W OKNIE BALKONOWYM I W POLOWIE USTAWILAM GO NA BALKONIE W POLOWIE W MIESZKANIU I...ZAMARZAM! 🤢

• Mamusie
agamu napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
mphz napisał(a):

ja to samo 🙂

Też bym chętnie tak zrobiła, ale Maja musi iść....więc chcąc nie chcąc musimy iść na spacer jednak 🤢 Nie chce mi się, ale z drugiej strony przynajmniej mam mobilizację 🙂 🤪

HEHE JA BYM NAWET Z CHECIA I WYSZLA, ALE KURCZE 3 PIETRO BEZ WINDY -KAPA :/ CZEKAM NA MEZA A MALA NIECH SIE BALKONOWO DOTLENIA POKI CO:p

• Mamusie
mphz napisał(a):
agamu napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
mphz napisał(a):

ja to samo 🙂

HEHE JA BYM NAWET Z CHECIA I WYSZLA, ALE KURCZE 3 PIETRO BEZ WINDY -KAPA :/ CZEKAM NA MEZA A MALA NIECH SIE BALKONOWO DOTLENIA POKI CO:p

ojej no fakty lipnie masz 😞

• Mamusie
agamu napisał(a):
asia19874 napisał(a):

Ja mam matę o taką :

Asia spróbuj może z tym boboticiem-nam ładnie bączki po nim idą 🙂 tzn nie nam ☺️ tylko Gabrysi eehehee

właśnie miałam pytać o ten bobotic i sab 🤔
wrzućcie linka ...
skonsultuje to z lekarką i jak coś to zakupię bo nie mam już siły walczyć z bąkami Tymona , a on się tak przy tym męczy 😞