Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
mphz napisał(a):
agamu napisał(a):
Wy tu sobie gadu gadu, a ja Was OKLASKAŁAM 🤪 🤪 🤪 🤪 heheehe i znów musicie czekać , jakby której się zachciało 😜 😜 😜 😜 😜

MY TO CIEBIE OKLASKAMY ZA 18 MIN 😉 KTO PIERWSZY TEN LEPSZY 🙂

pierwsza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
mphz napisał(a):
DZIEWCZYNY CZY WY TEZ MACIE TAKIEGO BZIKA I ROBICIE NON STOP FOTY DZIECKU? KURDE ZUZA MA 2 I POL MIESIACA A JA JUZ 70 ZDJEC ZROBILAM, WYWOLALAM I ZALOZYLAM JEJ ALBUMIK OD POCZATKU ZYCIA PLODOWEGO PO TERAZ 🙂

moj ma 250 zdjec. Mamy juz 2 album 😠 😁 ☺️

mój też ma masę heh ale jeszcze nie wywyołane 🤔 🤨
ja to samo ,nie wywolane a zdjec od zajeb...... 😁 😁 😁 😁 😁 Marta ciesz sie ze to tylko 70szt 🙂
Ale mysle ,ze powybieram tylko te najladniejsze ,bo ja robie z roznych ujec itd...

ja mam np 10 podobnych, tzn. takich samych ale z innymi minkami, a moj mi tlumaczy, ze co pstrykne to inna BEDZIE. Ja to wiem ale i tak nie moge sie powstrzymac ☺️ ☺️, jak tesciowa ogladala, chciala z kazdego rodzaju po jednym, ale jej nie dalam ☺️ ☺️, odbilam jej nastepne 😜 😜

• Mamusie
aniulka25 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
agamu napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
mphz napisał(a):
LENISTWO MNIE DOPADLO- WERANDUJE (BALKONOWO) ZUZANNE:P

ja to samo 🙂

Też bym chętnie tak zrobiła, ale Maja musi iść....więc chcąc nie chcąc musimy iść na spacer jednak 🤢 Nie chce mi się, ale z drugiej strony przynajmniej mam mobilizację 🙂 🤪

to tak jak ja moj Cyganek musi isc pisku
helou! 🙂Ja mam tez mobilizacje,bo Kamilke trza odebrac 🙂hehehe
Ostatnio me starsze dziecie to dalo czadu...Miali miec dodatkowe zajecia godzine dluzej,wiec po nia poszlam o 1h pozniej ... ,ale ona nie wiedziala i poszla do swietlicy...ja do swietlicy ,a me dziecie obiad wsuwa w najlepsze.. 😮 😮 😮 😮 zaznaczam ,ze zapisana nie jest 😁 poszlam do Pani ze swietlicy sprawe wyjasnic ,a ta do mnie "to nic ,Kamilka czekala na mame i sobie obiadek zjadla .."buahahhaha malo tego dzieci pierwsze co wpadlo do domu i zupke pomidorowa zachcialo 😮apetyt konski ....
Smialy sie te kobity ,ze w zyciu se poradzi i z glodu nie zginie 🙃 🙃 🙃

dobre. Toc ty dziecko nobiady zapisz a nie glodzic 🤪 🤪 🤪 🙃 🙃
to dla kogo ja w domu przy garach kwitne??? 😮 😮 😮 😁 😁 😁 😁 😁 bym wiecej zjadla .... ☺️

• Mamusie
mphz napisał(a):
agamu napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
mphz napisał(a):
LO MATKO- TO JESTESCIE LEPSZE NIZ JA I MOJE 70 FOTEK ZROBIONYCH I WYWOLANYCH 🙃
cza wyplate szykowac bydzie niebawem i do fotografa sie udac 😁 😁 😁 😁 😁 😁

U nas to samo, full zdjęć ,wszystkie na kompie-trza będzie wybrać te najlepsze i wywołać 🙂

A WIECIE JAKI TO JEST PROBLEM -WYBRAC TE NAJLEPSZE? WSZYSTKIE SA PIEKNE HIHIHIHI

No właśnie hihihhhi,dlatego tak ciężko mi się za to zabrać, bo wiem, tych "gorszych" się nie wywoła...a na wszystkich jest nasza cudna córcia i wszystkie by się chciało....ale wtedy poszlibyśmy z torbami 🙂

• Mamusie
mphz napisał(a):
agamu napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
mphz napisał(a):

U nas to samo, full zdjęć ,wszystkie na kompie-trza będzie wybrać te najlepsze i wywołać 🙂

A WIECIE JAKI TO JEST PROBLEM -WYBRAC TE NAJLEPSZE? WSZYSTKIE SA PIEKNE HIHIHIHI
no wlasnie... 😁

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
mphz napisał(a):
agamu napisał(a):
Wy tu sobie gadu gadu, a ja Was OKLASKAŁAM 🤪 🤪 🤪 🤪 heheehe i znów musicie czekać , jakby której się zachciało 😜 😜 😜 😜 😜

MY TO CIEBIE OKLASKAMY ZA 18 MIN 😉 KTO PIERWSZY TEN LEPSZY 🙂

pierwsza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NO NIE;p NIE ZDAZYLAM:p

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
agamu napisał(a):
mphz napisał(a):
agamu napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
mphz napisał(a):

No właśnie hihihhhi,dlatego tak ciężko mi się za to zabrać, bo wiem, tych "gorszych" się nie wywoła...a na wszystkich jest nasza cudna córcia i wszystkie by się chciało....ale wtedy poszlibyśmy z torbami 🙂
HEHE DLATEGO JA SIE WKURZYLAM- MIALAM 70 ZROBIONYCH WIEC 70 WYWOLALAM:p A MYSLALAM ZE TO TAAAAK DUZOOOO 🙃 😮

• Mamusie
mphz napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
mphz napisał(a):
DZIEWCZYNY CZY WY TEZ MACIE TAKIEGO BZIKA I ROBICIE NON STOP FOTY DZIECKU? KURDE ZUZA MA 2 I POL MIESIACA A JA JUZ 70 ZDJEC ZROBILAM, WYWOLALAM I ZALOZYLAM JEJ ALBUMIK OD POCZATKU ZYCIA PLODOWEGO PO TERAZ 🙂

moj ma 250 zdjec. Mamy juz 2 album 😠 😁 ☺️

mój też ma masę heh ale jeszcze nie wywyołane 🤔 🤨

my jeszcze mamy pamietnik ciazowy, oczywiscie juz uzupelniony i wypelniony zdjeciami. Ostatnie zdjecie tj. moja rana jeszcze z niebieskimi szwami - zrobilam aby zapamietac te bol, i ksiazeczke do 5 roku zycia ( ktos tu juz to polecal ), ktora na biezaco uzupelniamy i wklejamy zdjecia 😉

NO NIEZLE.ZUZY ALBUM ZACZYNA SIE OD 1 ZDJECIA MOJEGO BRZUCHA W DNIU PORODU, POTEM ZDJECIA Z USG W CIAZY, A POZNIEJ JUZ PORODOWE...ITD. W SUMIE 70

u mnie z ciazy jakies 15, ostatnie ze szpitala dzien przed cieciem, sasiadka z lozka obok mi robila 🙂 jeszcze mi mowila jak bardzo mi wspolczuje, ze bede miala cc. Ona w zyciu by sie nie zgodzila. No i po 2 dniach jak juz spacerowalam sobie na korytarzu patrze w sali pooperacyjnej lezy moja sasiadka.... 😮okazalo sie ze tak zaczela jej sie woda zbierac ze musieli wykonac natychmiast cc 🤪ale przeciaz ona w zyciu by sie nie zgodzila 🤪 🤪 🤔 🤔

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
agamu napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
qrde Agatka za 114min... 😁 😁 😁 😁 😁

heheehhehe, ale mam branie 😜 😜 😜 😜 😜 😜
a Ty taka niedostepna cnotka niewydymka qrdęęęę!

no ba 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
mphz napisał(a):
ZUZANNA CHYBA SIE ZORIENTOWALA, ZE MATKA NIE CHODIZ PO PARKU TYLKO LEZY DZIECKO W WOZKU NA BALKONIE 😮 ZMYKAM PAAAAA
nie oszukasz cwana Niunia 🤪

Moją też nie oszukam trzeba chodzić, ale teraz jeszcze tarasuje ja w gotowości a jeszcze na szmacie jadę,