Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
podałam mu ten bobotic .... zobaczymy co się będzie działo 🥴 tak płakał że aż mu łezki poleciały 😞 teraz póki co leży i nie płacze

Oby pomógł....u nas się sprawdza, mam nadzieję, że u Was też... 🙂
Ja mam na wychodzenie bąków jeszcze taki sposób-kładę Gabi na brzuszku i klepię po pupce,brzuszek się wtedy masuje i bąki ładnie idą. 🙂

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
agamu napisał(a):
asia19874 napisał(a):
podałam mu ten bobotic .... zobaczymy co się będzie działo 🥴 tak płakał że aż mu łezki poleciały 😞 teraz póki co leży i nie płacze

Oby pomógł....u nas się sprawdza, mam nadzieję, że u Was też... 🙂
Ja mam na wychodzenie bąków jeszcze taki sposób-kładę Gabi na brzuszku i klepię po pupce,brzuszek się wtedy masuje i bąki ładnie idą. 🙂

też go kładę ale nie zawsze się udaje 🥴 , brzuszek masuje a dzis zadziałały ciepłe pieluchy na brzuszku 🤢

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
DZIEWCZYNY MACIE JAKIEGOS FAJNEGO POMYSLA co tu kupic NA Mikolajki dla bąbli naszych???Szakirce juz kupilam,a dla Oli myslę co tu by....

co zakupiłaś 🙂 ?
mój już dostał Grzybka z biedry 😉
heheheh wlasnie mysle czy nie zakupie tego projektora poki jeszcze jest 🙂 A Kamili kupilam Hipopotama z Biedry te maskote ,a do tego ze 20zl dostanie i sdlodycz jaki 🙂a Oli tez tak do 50zl bym chciala bez rozpusty 🙂

no i gitara 🙂 nie ma co przesadzać z tymi prezentami bo się rozpieszczą maluchy 😉
my nie szalejemy bo nie dość że nasz to i 4 chrześniaków 😮
dokladnie 😉ja dostawalam slodkosci na Mikolajki jak bylam mala...Gwiazdorowe prezenty byly zawsze konkretne 😉

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
agamu napisał(a):
asia19874 napisał(a):
agamu napisał(a):
asia19874 napisał(a):
mama jedzie z boboticiem 🥴 szlag by jasny z tymi bąkami 🤢

u nas się sprawdza, jak 2 dni nie dawałam, to brzuch miała twardy jak skała, a po tym ładnie bączki idą 🙂

oby Agatko i u nas pomogło 🤨 może i kupy coś ruszy 🤔

trzymam kciuki 🙂

jak zacznie puszczać to zapewne z dedykacją dla Ciebie za pomoc 🤪 😁 😁 😁
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃Asica kulam sie!dedykacja po byku 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
Laski, założyłam sobie gg 🙂
gdyby któraś chciała podzielić sie swoim numerkiem to piszcie: 39359206 🙂

mykam przewinąć Michała, papa
pare dni temu tez zalozylam sobie 🙂kiedys zlikwidowalam i skype i gg ,a teraz na nowo mnie wzielo hihi jeszcze znajomych numerow nie mam nawet 🙂moj nr to 39160886 😎

a to moj numerek 15845158 😎

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
agamu napisał(a):
asia19874 napisał(a):
agamu napisał(a):
asia19874 napisał(a):

u nas się sprawdza, jak 2 dni nie dawałam, to brzuch miała twardy jak skała, a po tym ładnie bączki idą 🙂

oby Agatko i u nas pomogło 🤨 może i kupy coś ruszy 🤔

trzymam kciuki 🙂

jak zacznie puszczać to zapewne z dedykacją dla Ciebie za pomoc 🤪 😁 😁 😁
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃Asica kulam sie!dedykacja po byku 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

nie po byku tylko po BĄKU 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
agamu napisał(a):
asia19874 napisał(a):

u mnie tez pomaga,ale profilaktycznie juz nie daje ,bo jak profilaktycznie daje Oli to sie prezy ... 😮

to jak podajesz ?
jak cos sie zaczyna dziac.. 😉a tak nie

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
Asia pliska wrzuć link z Emolium 🙂 😘
bo u nas w czwartek wielkie kąpanie 🤪 😁 🙃 🙃 🙃 🙃

wkoncu sie ?Tymek doczekał suuuuuuuper 🙂

nie tak on jak ja 😉 wydaje mi się że się już przyzwyczaił a ja w dalszym ciągu nie mogę na nie patrzyć 🤢

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
agamu napisał(a):
asia19874 napisał(a):

u mnie tez pomaga,ale profilaktycznie juz nie daje ,bo jak profilaktycznie daje Oli to sie prezy ... 😮

to jak podajesz ?
jak cos sie zaczyna dziac.. 😉a tak nie

aha . ok

• Mamusie
wysłałam męża po bobotic może on bardziej podziała niż sab,więc mam pytanie odnośnie dawkowania,na opakowaniu jest napisane że należy stosować 4x dziennie po 8 kropli,niektóre z was piszą że wasze maleństwa mają po nich straszne bączki i chyba sie przy tym męcza,nie chciałabym przedobrzać więc ile razy dziennie podawać tych kropelek? Może najpierw bede podawała jak zalecaja i zobacze jakie beda tego efekty a później bym zmniejszyła dawke ? NIe chce bardziej zaszkodzić ;/

• Mamusie
Leginsik napisał(a):
wysłałam męża po bobotic może on bardziej podziała niż sab,więc mam pytanie odnośnie dawkowania,na opakowaniu jest napisane że należy stosować 4x dziennie po 8 kropli,niektóre z was piszą że wasze maleństwa mają po nich straszne bączki i chyba sie przy tym męcza,nie chciałabym przedobrzać więc ile razy dziennie podawać tych kropelek? Może najpierw bede podawała jak zalecaja i zobacze jakie beda tego efekty a później bym zmniejszyła dawke ? NIe chce bardziej zaszkodzić ;/
iZA ZROB NARAZIE TAK JAK PISZA,A JAK COS NIE TEGES BEDZIE TO NIE DAWAJ PROFILAKTYCZNIE TYLKO DORAZNIE W RAZIE COS BY SIE ZACZYNALO..JA TAK ROBIE,BO JAK DAWALAM PROFILAKT.TO MI SIE PREZYLA STRASZNIE...MOZE TEZ DAJ ODPOCZAC BRZUSIOWI I SPROBUJ NIE DAWAC NIC PRZEZ JAKIS CZAS ...TRZA KOMBINOWAC,POWODZENIA:*

• Mamusie
Leginsik napisał(a):

My dajemy po 8 kropli 4 razy dziennie, bąki idą, ale Mała się nie męczy przy tym. Zrobiłam 2 dni przerwy to bąków nie było wcale, wszystko się zatrzymało, Gabrysię bolał brzuszek, był twardy jak kamień i mała stale płakała. Jak wróciłam do boboticu wsio wróciło do normy...także u nas się sprawdza 🙂
Ale to tak jak ze wszystkim-u jednych podziała, u innych nie. Najgorsze, że trzeba próbować wszystkiego na naszych biednych dzieciaczkach... 🤢