Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
agamu napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
izarybka napisał(a):
no doczytałam poklaskałam nawet 😘
a ja Ci nie moge 😞 😞

Ja za to Tobie mogłam 🙂 i skorzystałam 🤪 🤪
a bo Ty szczuplusia i do tego W-f istka nasza! 🤪 a ja zanim rusze zada... 😮 😮 😮 😁 😁 😁 😁 😁 😁
dalej nie moge 😞

• Mamusie
mphz napisał(a):
asia19874 napisał(a):
nie wiedziałam że ciemiączka się robi USG 🤨 🤔 to wszyscy tak mają ? a i na brzuszek też ?

NIE. MY MIELISMY TYLKO USG BIODEREK. CIEMIACZKO MAMY BADANE RECZNIE PODCZAS SZCZEPIEN

to jest co innego bo recznie tez bada na szczepieniach. A tu ogladal mozg

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
co do zdjec to łacznie z tymi w szpitau amy pponad 200 zgrywam zaraz na pendriva i daje do wywoanai do fotojokera bo tam taniej 🙂myślałam ze przesle online ale za duzo roboty
no ja bym tez wolala przeslac online...cholera...nie wiecie jak wywoluja w Rossmanie fotki???Jaka jakosc zdjec jest..bo kiedys bylo w miare ok..a teraz niewiem ...no ale ja tam wywolywalam dawno jeszcze fotki z kliszy...a teraz jak ?pendriva zaniesc trzeba czy jak???bo do fotografa albo z aparatem ,albo z penem 😉

nie pomoge wywolywalam online

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asiu takie portki sa tu zobacz ,tanie.. ale z ma doopa to niewiem jakbym sie wbila... 😮 😮 😮 http://allegro.pl/spodnie-cygaretki-podwyzszony-stan-m-jesien-2011-i1921106119.html

ale super- sama bym takie chciala,ale jak tu trafic w rozmiar? 😞

• Mamusie
aniulka25 napisał(a):
mphz napisał(a):
asia19874 napisał(a):
nie wiedziałam że ciemiączka się robi USG 🤨 🤔 to wszyscy tak mają ? a i na brzuszek też ?

NIE. MY MIELISMY TYLKO USG BIODEREK. CIEMIACZKO MAMY BADANE RECZNIE PODCZAS SZCZEPIEN

ojacie , u nas tkiego czegos sie nie robi- chyba ze sa jakies wskazania 😮

• Mamusie
aniulka25 napisał(a):
mphz napisał(a):
asia19874 napisał(a):

to mielismy wszytkon juz 🤪

• Mamusie
aniulka25 napisał(a):
asia19874 napisał(a):

u nas sie robi. Widzialam wszystkie narzady malego i przez ciemiaczko mozg!!

Ja też pierwsze szłyszę o takim USG ???
Fakt że mój maly miał USG takie ale to w szpitalu i to przez tą cukrzyce ciążową .... było usg głowy , brzuszka i bioderek

• Mamusie
karolinecka831 napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
asia19874 napisał(a):

u nas sie robi. Widzialam wszystkie narzady malego i przez ciemiaczko mozg!!

Ja też pierwsze szłyszę o takim USG ???
Fakt że mój maly miał USG takie ale to w szpitalu i to przez tą cukrzyce ciążową .... było usg głowy , brzuszka i bioderek

tak- jezeli sa jakies wskazania to robia
obowiazkowym jest usg boderek tylko z tego co wiem

• Mamusie
izarybka napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asiu takie portki sa tu zobacz ,tanie.. ale z ma doopa to niewiem jakbym sie wbila... 😮 😮 😮 http://allegro.pl/spodnie-cygaretki-podwyzszony-stan-m-jesien-2011-i1921106119.html

no dla mnie niestety 38 nie ten wymiar 😮 😁
dla mnie tez nie 🙂Pewnie zabrakloby rozmiarowki.. 🤢 🙃

• Mamusie
aniulka25 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
co do zdjec to łacznie z tymi w szpitau amy pponad 200 zgrywam zaraz na pendriva i daje do wywoanai do fotojokera bo tam taniej 🙂myślałam ze przesle online ale za duzo roboty
no ja bym tez wolala przeslac online...cholera...nie wiecie jak wywoluja w Rossmanie fotki???Jaka jakosc zdjec jest..bo kiedys bylo w miare ok..a teraz niewiem ...no ale ja tam wywolywalam dawno jeszcze fotki z kliszy...a teraz jak ?pendriva zaniesc trzeba czy jak???bo do fotografa albo z aparatem ,albo z penem 😉

nie pomoge wywolywalam online
jak gdzie?

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):

Fajne te portki 🙂 🙂 ale jutro się obmierzę, bo dziś już weny brak...może mi przypasują jakie 🙂 Tam są też inne rozmiary, więc może w jakieś wlezę 🤪 🤪

• Mamusie
Hejka Dziewuszki 😘 😘

Nienadrobie dzisiejszego dnia..wczorajszy został ogarnięty bo jeszcze wczoraj na kompie byłam 🙂

Otóż już po Chrzcinach u Nas 🙂Fajnie było 🙂 Emilka grzeczniutka jak Aniołek 🙂 Popierdziała sobie troszke na Ołtarzu ☺️póżniej dostała czkawki..czkała a echo wszystko niosło 🤪 😁 😁 później zaczęła zlewać w głos do Jacka 😁 😁Było 6 chrztów..my ostatni byliśmy..Ksiądz podszedł zachwycił sie czuprynką Emilki i zapytał po kim ją ma po Mamie czy po Tacie 😁 😁

Ogólnie git 🙂 Dostaliśmy ciuszki...kolczyki dla Malutkiej..piękny torcik z pampersów i pieniążki 1400 zł 🙂 Zdjęcia z Chrzcin wstawie jak wszystkie zgram na kompa 🙂 mam jedynie na kompie torcik Myszy to podeśle 🙂