Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
agata82 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
MELDUJE SIE

spanko od 24 i nadal spi wstawal tylko na karmionko alo sama ją podkarmiłam na spioszka wiec mama wyspana pelan energi na 13 jedziemy cwiczyc potem o 16 przychodzi pani rehabilitantka

Agatka postaraj sie zrobic cos dla siebie np dla mnie bombow esa wypady na Infatred i Vacuum Jet moze nie schudlam po tym ale bynajmniej czuje sie zajebiscie!! a w saunie zapominam o calym swiecie.

mnie sie tez zdarza zarzucic mezowi ze w pracy odpoczywa ale ja i tak wolalabym zostac z dzieckiem do roku czasu np a nie tylko pol roku 😞(((
ogolnie czuje sie super jako mama i zmiana w zyciu i w domu ktorej sie balam wcale nie ejst wywrotką o 180 st. teraz dopiero czuje ze mam po co zyc

Agata 1982? ty nadal karmisz odciaganym? jak tak to jestes debesciak!!!

Co mowili o masazach brzuszka?

no dalej ściągam 😎 choć czasami jak widzę laktator to mam ochotę krzyczeć 🤢 ale mówię sobie, że wiecznie trwać to nie bedzie 🙂 a jeśli pokarm jest to niech Niuńka korzysta 🙂

heee ja to samo mam 😮 775533 to juz bedzie zawsze trauma 🤪 ale wazne, ze mleko jest, skoro tyle sie o nie nawalczylam o sie nie poddaje narazie i teraz mm wyrzucilismy 🙂

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
karolajna1988 napisał(a):
laurka2011 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
dopiero nam sie zaczna uroki swiat 🤪

mija waga poki co stoi w miejscu a swieta tyle jedzenia bedzie przeraza mnie to heh bo oczy wszystko chca zjesc heh

a ja juz przezywam ze nie bede mogla zjesc pierogów z kapustą i grzybkami
ja tez ja tez 😞 a to Ty mnie na fb wyhaczyłas he? 😁 😘

• Mamusie
mariola-s napisał(a):
ja też za słodkościami teraz jestem bardzo, i jeść też mi się chce. podobno jak karmi się cycem to waga leci w dół a u mnie stoi już od 2 miesięcy... ale diety stosować nie wolno bo pokarmu nie będzie, zresztą nie mam tak silnej woli...
u mnie tez stanelo jak zaklete ...a tak ladnie szlo w dół...a teraz cisza,ani drgnie...

Landusia napisał(a):
Laski czy macie trz takie wrazenie ze waszym maluchom wychodza zeby? Mi sie wydaje ze nadi tak..

u was to lada moment i beda zeby 🙂 , ale kasia od michalka pisala ze temu straszemu grzesiowi wychodzily jak miał 2 miechy wiec u kazdej lada moment mogą być zebolki

AsiulkaZG83 napisał(a):
laurka2011 napisał(a):
Leginsik napisał(a):

mija waga poki co stoi w miejscu a swieta tyle jedzenia bedzie przeraza mnie to heh bo oczy wszystko chca zjesc heh

taaak 🙂 to ja

• Mamusie
agata82 napisał(a):
dziewczyny, które karmią/odciągają Wy tez macie takiego głoda?? ja mogłabym co chwilę coś wciągać ☺️ a jak nie mam w domu czegoś słodkiego to dramat 😮

no strasznie... tylko muze miec w pokoju albo gotowe, bo nigdy mi sie nie chce isc robic 🤪

• Mamusie
Landusia napisał(a):
Laski czy macie trz takie wrazenie ze waszym maluchom wychodza zeby? Mi sie wydaje ze nadi tak..

u was to lada moment i beda zeby 🙂 , ale kasia od michalka pisala ze temu straszemu grzesiowi wychodzily jak miał 2 miechy wiec u kazdej lada moment mogą być zebolki

Mi też się zdaje, że u mojej coś się zaczyna....zachowuje się, jakby ją dziąsełka swędziały...

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
laurka2011 napisał(a):
Leginsik napisał(a):

a czemu nie mozecie?
na Anto nic nie dziala ani pizza ani mcdonalds ani czekolada, slodycze, kapusty- on jakis niealergiczny egzemplarz 🙃 a juz sie uszek do barszczu nie moge doczekac 🤪

Maga napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
laurka2011 napisał(a):
Leginsik napisał(a):

a czemu nie mozecie?
na Anto nic nie dziala ani pizza ani mcdonalds ani czekolada, slodycze, kapusty- on jakis niealergiczny egzemplarz 🙃 a juz sie uszek do barszczu nie moge doczekac 🤪

w sumie u nas po kfc nic nie było kapusty nie próbowałam wiec nie wiem co bedzie sie działo 🙂

• Mamusie
Leginsik napisał(a):
mój spi od 9 z przerwa na karmienie 🤪

u nas dobra passa się chyba skończyła,Hanka sie wiecej bawi niz spi..a jak zaśnie to na kilkanaście minut buuu

mam to samo kochana , gadam do niej czasami takie bzdury a ona sie patrzy i sobie mysli pierdolnieta ta moja matka 🤪 🤪 🤪

czarna79 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
mój spi od 9 z przerwa na karmienie 🤪

u nas dobra passa się chyba skończyła,Hanka sie wiecej bawi niz spi..a jak zaśnie to na kilkanaście minut buuu

mam to samo kochana , gadam do niej czasami takie bzdury a ona sie patrzy i sobie mysli pierdolnieta ta moja matka 🤪 🤪 🤪

mój to przez ten katarek taki chyba i jeszcze syrop który przymula bierze