Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
izarybka napisał(a):
ja tez musze kuopic choinke 🤪 podobno jak ja byłam mala to aby trzaskaly bombki było cacy cacy i klaps w bombke az dziw ze nie kaleczylam sie 🤪

my kupujemy taka malutka i tak w swieta do rodziny jedziemy duza choinke bedziemy mieli jak mala podrosnie wtedy razem stroic ja bedziemy 🙂

• Mamusie
hej co do rotawirusow to ja wczoraj juz pisalam ze zaszczepilismy malego i zle zareagowal, lekarka byla zaskoczona i nie wiemy czy druga dawke dawac.
z drugiej strony wyglada na to ze maly jest wrazliwy na zoladkowe sprawy i jezeli zlapie rotawirusa to pewnie ciezko go bedzie przechodzil

dziewczyny ktore odciagaja, 🙂 trzymac sie ja sie przyzwyczailam i kupilam nowy laktator bo stary padl po 3 miesiacach medela swing i teraz to sama przyjemnosc w pol godziny mam 200 ml pewnie bede odciagac jeszcze 4 miesiace az wroce do pracy a moze i potem rano i wieczorem

agata82 napisał(a):
dziewczyny, które karmią/odciągają Wy tez macie takiego głoda?? ja mogłabym co chwilę coś wciągać ☺️ a jak nie mam w domu czegoś słodkiego to dramat 😮

własnie dosadziłam się do szarlotki i wrąbałam budełko ciastek z biedronki

• Mamusie
karolajna1988 napisał(a):
agata82 napisał(a):
dziewczyny, które karmią/odciągają Wy tez macie takiego głoda?? ja mogłabym co chwilę coś wciągać ☺️ a jak nie mam w domu czegoś słodkiego to dramat 😮

ja jem za cała naszą trójkę 🙂

kamiska napisał(a):
karolajna1988 napisał(a):
agata82 napisał(a):

ja jem za cała naszą trójkę 🙂

dobrze ze dominik nie ma uczulenia na czekolade bo bym chyba umarla

laurka2011 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
dopiero nam sie zaczna uroki swiat 🤪

mija waga poki co stoi w miejscu a swieta tyle jedzenia bedzie przeraza mnie to heh bo oczy wszystko chca zjesc heh

a ja juz przezywam ze nie bede mogla zjesc pierogów z kapustą i grzybkami

• Mamusie
agamu napisał(a):
Dzień dobry 🙂 🙂 🙂
Nocka-standard....zasnęła o 20, pobudka o 24, o 3 i teraz....więc nie jest żle-ma swoje stałe pory ( codziennie tak się budzi tzn co noc ),ale hmmm jak Wy to robicie, że Wasze dzieci śpią prawie całe noce???? 🤢 🤢 🤢 🤢

Powiem Wam, że po mału zaczynam mieć dość tej monotonii 🤨 🤨 🤨 🤨.az mi glupio, bo kocham tą Małą Istotkę i uwielbiam spędzać z nią czas,ale chyba jakiś kryzys mnie dopada> Czuję się zmęczona tym wszystkim....Dzisiaj nawet Tomkowi powiedziałam, że mu zazdroszczę trochę, że może isć do pracy... ☺️ ☺️ ☺️
Szkoda gadać, mam nadzieję, że mi szybko minie 🙂
Kochana rozumiem Cie doskonale...mnie tez czasem to przytlacza wszystko,choc kocham Olinkę nad zycie i wszystko dla Niej ale....zazdroszcze tez mojemu,wolalabym miec najwiekszy dym w pracy chyba..jestem zmeczona psychicznie i padam czasem na ryj...wszystko na czas ,wszystko tak samo..rano pobudka ,wyszykowac Gwiazde doi szkoly,potem szybko prysznic,obiad pędem poki Ola pozwoli ...szykowanie sie do wyjscia po Kamile do szkoly ,zakupy,karmienie,laktator i lekcje ..jest hard core czasem...pranie,sprzatanie -(ogarnianie ,albo i nie ) ,prasowanie ,tak w kolo Macieja ,nawet niewiem kiedy jest juz 19ta i trzeba wykapac bąbla ..Jedyna atrakcja w moim zyciu to "Pierwsza milosc " kurde i "M jak milosc " ..kiedy laski moje juz spia mam te 5minut dla siebie (nie zawsze..) 😮 Dzien z zycia ...A zdarzaja sie dnie kiedy za wiele nie robie,a itak jestem padnieta 😮 😮 😮