spanko od 24 i nadal spi wstawal tylko na karmionko alo sama ją podkarmiłam na spioszka wiec mama wyspana pelan energi na 13 jedziemy cwiczyc potem o 16 przychodzi pani rehabilitantka
Agatka postaraj sie zrobic cos dla siebie np dla mnie bombow esa wypady na Infatred i Vacuum Jet moze nie schudlam po tym ale bynajmniej czuje sie zajebiscie!! a w saunie zapominam o calym swiecie.
mnie sie tez zdarza zarzucic mezowi ze w pracy odpoczywa ale ja i tak wolalabym zostac z dzieckiem do roku czasu np a nie tylko pol roku 😞(((
ogolnie czuje sie super jako mama i zmiana w zyciu i w domu ktorej sie balam wcale nie ejst wywrotką o 180 st. teraz dopiero czuje ze mam po co zyc
Agata 1982? ty nadal karmisz odciaganym? jak tak to jestes debesciak!!!
Co mowili o masazach brzuszka?
no dalej ściągam 😎 choć czasami jak widzę laktator to mam ochotę krzyczeć 🤢 ale mówię sobie, że wiecznie trwać to nie bedzie 🙂 a jeśli pokarm jest to niech Niuńka korzysta 🙂
jestes przegigant dla mnie!! toz to wyzwanie nie lada trydniejsze nic karmienie cycem !!!
Szacun Agatka i powodzonka!!
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
Louisedg_m
jestes przegigant dla mnie!! toz to wyzwanie nie lada trydniejsze nic karmienie cycem !!!
Szacun Agatka i powodzonka!!
Louisedg_m