Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
gusia743 napisał(a):
Cześć dziewczyny 😜 Staram się jak mogę, ale wcześniej nie mogłam być. Ja ciągle mam mało czasu. Miłosz w ciągu dnia prawie nie śpi a w domciu posprzątać trzeba itd. Muszę trochę Was poczytać, oczywiście wyrywkowo, bo całości nie nadrobię.... nie ma szans 🤢 Muszę posprawdzać jakie duuuuzie już macie maluchy i ogólnie rozeznać się o czym tu piszecie.
Coś o moim Miłoszku.... Ma już 68 cm, i waży 7200. Jest zdrowy... ciągnie cyca bez opamiętania 🙃 Tylko mi jakoś waga jeszcze nie wróciła sprzed ciąży.
A teraz będę Was powoli nadrabiać...Buziaki 😘 😘 😘

cześć Gusia, witaj 🙂
no to Miłoszek podobnie gabarytowo do Michała 🙂

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
gusia743 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
gusia743 napisał(a):
A.... dziewczyny... gdzie wklejacie zdjęcia Waszych pociech? Chciałabym zobaczyć i wkleić parę swoich...

jest tu taki temat, tam gdzie wszystkie tematy 2011 fotografie wrzesnioweczek

Dziękuję bardzo 😁

pochwal sie swoim duuuuzim chłopakiem!!

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
no i grypsko i zapalenie rwy kulszowej 😮 ja pier*****
masakra jakaś 🤢

miłej nocy 😘
ojejejejejejej Asiek..kiedys moja mama miala rwe kulszowa wiec pamietam jak cierpiala po nocach ...niekiedy ojciec musial Ja do WC nosic..wspolczuje i tule 😞 😘 😘 😘

ałaaaa Jeny Asia bidulooo! ja mialam rwe 2 lata temu, toż to bóol jak piernik... jenyy oby szybko pusciło!

• Mamusie
Asik K ....kuruj sie kochana ....ja pierdziele .....ze cie musiało to spotkac ta rwa dziadoska....
Gusia ....to juz wielki chłop z Miłoszka ...
Kasik ...ja uzywałam tej masci i nic małej nie było po jednym smarowaniu wszytsko zeszło ....przeciez wiedziała o tym połozna i super babka w aptece ze to dla Julci i nic nie mowiły
Idę spac niech sie skonczy juz ten poniedziałek , dzien samych złych wiadomosci ..... 😞
Dobranoc kochane... 🙂

• Mamusie
Witamyyyyy 😘

Znowu pierwsza jestem ☺️ 🤪 😁 😁
Emilka spała od 22 do 6 rano 😁 miałam Ją budzić na jedzenie,ale wyszłam z założenia że jeżeli śpi to znaczy że głodna nie jest..chociaż sama już nie wiem co z tym robić 🤢chyba wolałam jak budziła sie co 3h na jedzenie,wtedy wiedziałam że nie jest głodna... 🤨 A Wy jak robicie??Budzicie swoje Pociechy?jeśli tak to po ilu godzinach spania?

• Mamusie
Anulcia napisał(a):
Witamyyyyy 😘

Znowu pierwsza jestem ☺️ 🤪 😁 😁
Emilka spała od 22 do 6 rano 😁 miałam Ją budzić na jedzenie,ale wyszłam z założenia że jeżeli śpi to znaczy że głodna nie jest..chociaż sama już nie wiem co z tym robić 🤢chyba wolałam jak budziła sie co 3h na jedzenie,wtedy wiedziałam że nie jest głodna... 🤨 A Wy jak robicie??Budzicie swoje Pociechy?jeśli tak to po ilu godzinach spania?

m ja w ciagu dnia co 4h karmie wiec jak spi to budze

ale w nocy nie budze już
jak spi to spi i ona teraz wytrzymuje nawet 12 h i nawet nie chce wczesniej spi od 20:00 z przerwą na marudzenie ok 22/23 do 8 rano teraz szama i nadal spi do ok 10

• Mamusie
Mamusia wyspana wypicowana leci na kapsułe i saune

dzis nawet spokojny dzien nikt nie przychodzi nigdzie nie jedziemy - uwielbiam ostatnio takie dni, weekend byl boski niktsie do nas nie zapowiadala a my milczelismy jak zaklęci i super spedzilismy sobie razemz męzulem i coreczką w spokoju błogim

Ps. Mikołaj był rano 😎 😎u tatusia i MAmusi tez

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
agamu napisał(a):
dzien dobry lasencje 🙂
słuchajcioe dzis snila mi się nasza Malex i uswiadomilam sobie, ze ona sie nie odzywała chyba od porodu...czy przeoczyłam ???????? 🤢 🤢 🤢

Chyba na sierpniówkach widziałam ją

Na sierpniówkach?????? 😮 😮 😮a czego ona tam szuka????

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Lui HELP ME sprzedałam towar przez PaYU i oni mi pokazuja ze transakcja zakonczona czyli powinnam miec pieniadze na swoim koncie a nie mam 😠a niby transakcja zakonczona o 15:09

nie masz na swoim koncie kochana
tylko na allegro
na takim wirtualnym koncie
musisz sobie je przelac na swoje
sprawdz w:
moja sprzedaz/PAYU/ saldo i wplata srodkow

a w: konfiguracja konta ustawiasz sobie to swoje konto

no mam tam podane swoje konto do wypłat i na payu transakcja zakonczona została o 15 a na moim koncie ni widu ni słychu

ee nie ty tam musisz zlecic wyplate na to swoje konto kochana ta kasa jest na tym koncie w wallegro a musisz zlecic zeby przelano na twoje
w konfiguracji konta ustawiasz na żądanie
a można tez miec na stale i samo sie bedzie przelewalo

dzieki 😘 😘
tyle ze sprzedałam za 66 zł a na moje konto wpłynie 45 zł 21 zł zajebali 😮 😮qrwa czemu czy przez to ze 3 rzeczy wystawiłam???

• Mamusie
hej u nas co 2-3 h jedzonka od 3:30 nie spimy

musze w koncu gdzies wyjsc bo zglupieje w domu poza tym mam dola i naprawde nic mi sie nie chce
,,,,,,

aha 3 miesiące temu miałam juz mega bole na porodowce a za godz byl moj najukochanszy skarb 🙂 🙂 🙂 🙂ale ten czas leci....

• Mamusie
Anulcia napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
ja pierdole dziewczyny normalnie dostałam ataku śmiechu jesteście THE BEST a Anulcia to wymiata 🙃 😁 😁
Asik Kochana będzie dobrze -musi być jakby co do mnie ttez możesz walic jak w dym !!!!!!!!

Ale o co chodzi??? ☺️ 🤪 😁 😁 😘 😘

no jak to o co ??!!!!jak zes meza wymmalowała 😜 😜

• Mamusie
kamiska napisał(a):
hej u nas co 2-3 h jedzonka od 3:30 nie spimy

musze w koncu gdzies wyjsc bo zglupieje w domu poza tym mam dola i naprawde nic mi sie nie chce
,,,,,,

aha 3 miesiące temu miałam juz mega bole na porodowce a za godz byl moj najukochanszy skarb 🙂 🙂 🙂 🙂ale ten czas leci....

Buziaczki dla Jasia 😘 😘 😘