Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
wywiało wszystkie to i ja spadam kapać mojego bąbla chociaz tatus zabawia go i sie zaciesza ze starego wariata 🙂a tatus śpiewa siedze w kapciach, abo bez mam pilota , mam laptopa pronto ,halo ,dzwoni się..........i to na różzne tembry głosu to wyspiewuje wieć i ja mam ubaw 🙃 🙃 🙃 🙃

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
wywiało wszystkie to i ja spadam kapać mojego bąbla chociaz tatus zabawia go i sie zaciesza ze starego wariata 🙂a tatus śpiewa siedze w kapciach, abo bez mam pilota , mam laptopa pronto ,halo ,dzwoni się..........i to na ruszne tembry głosu to wyspiewuje wieć i ja mam ubaw 🙃 🙃 🙃 🙃

też mojemu śpiewam mam piloto mam laptop 🙃 😁

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
wywiało wszystkie to i ja spadam kapać mojego bąbla chociaz tatus zabawia go i sie zaciesza ze starego wariata 🙂a tatus śpiewa siedze w kapciach, abo bez mam pilota , mam laptopa pronto ,halo ,dzwoni się..........i to na ruszne tembry głosu to wyspiewuje wieć i ja mam ubaw 🙃 🙃 🙃 🙃

hahaahahaahaahahaahahahaahhahahahahaahahhahahah popuściłam 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
Nadrobiłam
Szalone dziewoje ....
To co mi dzisiaj wycieli znaczy sie strzykawka wyciagneli fujjjjjj.... juz to był taki guz na prawej ręce , juz mi sie drugi raz zrobił , raz wyciagali mi jak byłam w szpitalu i co na nowa narosło , ale wtedy nie był tak duzy jak teraz ....i doszło do tego ze mi strasznie dretwiała ręka i czucia czasmi nie miałam , bałam sie ze jeszcze upuszcze mała .....wiec poszłam w pon do lekarza rodzinnego dał mi skierowanie do chirurga i dzisiaj mi to znowu strzykawka wyciagali ....i co dupa tylko mi krwiaków narobili bo tak sie krew lała , tragedia , a guz mam nadal ....
Agata .....ja swojego tez przez internethe he he he he 😘 😘 😘
Dorcia i Asik ...mowiłam ze z dzieciaczkami bedzie wszytsko dobrze troszke Mati lekow wezmie i bedzie wszytsko ok ....
Ja w poniedziałek jak skonczy mi sie okres tez ide porobic sobie wszyskie badania dostałam skierowanie od rodzinnego
Anulka juz mi nie kupuj tej zabawki w realu...bo juz tyle prezentow Jula dosstanie ze szok matka zbankrutuje ....

• Mamusie
Witajcie!
Wygląda na to, że się u mnie uspokoiło, więc mam chwilę by was podczytać.
Byłam z Lenką u psychologa by ocenił rozwój psychoruchowy dziecka przed decyzją o rehabilitacji. Przez rotowanie nie trzyma główki przy podnoszeniu (jak dobrze zrozumiałam) ale za to nadgania zabawą rączkami.
Rzuciłam okiem wstecz i widziałam, że chyba u Julii pokazały się łzy. Mnie łzy powitały 23.11 i aż mi się zachciało wyć. A wczoraj Lenka rozchichrała się do taty 🙂 Do mnie niestety nie, ale już widać że ma świetny z nim kontakt.
Właśnie dzwonili do mnie z SMG KRC i wypytywali o preparaty do pielęgnacji dziecka. 15 minut na telefonie 😉
Tyle u nas. Zaczynam nadrabiać 🙂

• Mamusie
mlodziez wykapana i spi 😉
rodzice dzisiaj w ramach odstresowania sie poszli do kina 😜 ale tylko wrocilismy i znowu sie martwimy 🤢 🤢 eh, niech juz bedzie styczen 🤢
dobrej nocy, do jutra mamuski 😘

btw agata super ta sukienka, poszukam sobie swojego rozmiaru 🙃

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Nadrobiłam
Szalone dziewoje ....
To co mi dzisiaj wycieli znaczy sie strzykawka wyciagneli fujjjjjj.... juz to był taki guz na prawej ręce , juz mi sie drugi raz zrobił , raz wyciagali mi jak byłam w szpitalu i co na nowa narosło , ale wtedy nie był tak duzy jak teraz ....i doszło do tego ze mi strasznie dretwiała ręka i czucia czasmi nie miałam , bałam sie ze jeszcze upuszcze mała .....wiec poszłam w pon do lekarza rodzinnego dał mi skierowanie do chirurga i dzisiaj mi to znowu strzykawka wyciagali ....i co dupa tylko mi krwiaków narobili bo tak sie krew lała , tragedia , a guz mam nadal ....
Agata .....ja swojego tez przez internethe he he he he 😘 😘 😘
Dorcia i Asik ...mowiłam ze z dzieciaczkami bedzie wszytsko dobrze troszke Mati lekow wezmie i bedzie wszytsko ok ....
Ja w poniedziałek jak skonczy mi sie okres tez ide porobic sobie wszyskie badania dostałam skierowanie od rodzinnego
Anulka juz mi nie kupuj tej zabawki w realu...bo juz tyle prezentow Jula dosstanie ze szok matka zbankrutuje ....
Aga!zadbaj o siebie to jest przykaz!!!!kurcze nie fajnie ,ze takie gowno Ci sie przyczepiło..skad to dziadostwo sie wzieło??? 🤨A te rzezniki pier...one ,te co Cie tak wymęczyli i nie pomoglui to chyba chca sie z nami spotkac????!!! 😠

Dorcia i kurcze odtworzyc nie moge .. 😞 mi cos tego formata kiepsko zrobili ,bo wielu sterownikow mi brakuje ..corusz Andru cos ściąga i kombinuje,zeby bylo ok... 🤢
trzymaj sie cieplutko 😘

• Mamusie
a dzis kiedy bylam po Kami w szkole to natknelam sie na pania Sylwieeeee...(wychowawczynię Kami..) no i kurde cd.narzekan,ze nie slucha,ze rozbujana,ze nie nadaza ,zajmuje sie czyms innym nie jest skupiona na lekcjach...ach..martwie sie o Nia ,bo kurde w domu tez niekiedy kosmos z Na jest .10razy to samo trza powtarzac ,a na koniec wrzasnac,zeby pojęła... 😞Juz nagrywam rozmowe z psychologiem..dzis widzialam sie z p.pedagog szkolna i ona mnie umowi z psychologiem...
az kurde ciezka sprawa z tym moim dziecięciem .. 🤨

• Mamusie
p.pedagog jak uslyszala,ze jestem mama Kamili to odrazu joker 🙂''a......tej mojej Kamili ,ja tak ją uwielbiam !" hahahahahaha no da sie lubic nie da sie ukryc ale dyscyplina to jej obca ..ja musze byc bardziej konsekwentna i stanowcza,bo wiem,ze to moja wina poniekad,za duzo Jej odpuszczam i ulegam ... ☺️

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
a dzis kiedy bylam po Kami w szkole to natknelam sie na pania Sylwieeeee...(wychowawczynię Kami..) no i kurde cd.narzekan,ze nie slucha,ze rozbujana,ze nie nadaza ,zajmuje sie czyms innym nie jest skupiona na lekcjach...ach..martwie sie o Nia ,bo kurde w domu tez niekiedy kosmos z Na jest .10razy to samo trza powtarzac ,a na koniec wrzasnac,zeby pojęła... 😞Juz nagrywam rozmowe z psychologiem..dzis widzialam sie z p.pedagog szkolna i ona mnie umowi z psychologiem...
az kurde ciezka sprawa z tym moim dziecięciem .. 🤨

kurczę, ten wiek... my też byłyśmy takie? mam nadzieję że psycholog pomoże...