Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Nadrobiłam
Szalone dziewoje ....
To co mi dzisiaj wycieli znaczy sie strzykawka wyciagneli fujjjjjj.... juz to był taki guz na prawej ręce , juz mi sie drugi raz zrobił , raz wyciagali mi jak byłam w szpitalu i co na nowa narosło , ale wtedy nie był tak duzy jak teraz ....i doszło do tego ze mi strasznie dretwiała ręka i czucia czasmi nie miałam , bałam sie ze jeszcze upuszcze mała .....wiec poszłam w pon do lekarza rodzinnego dał mi skierowanie do chirurga i dzisiaj mi to znowu strzykawka wyciagali ....i co dupa tylko mi krwiaków narobili bo tak sie krew lała , tragedia , a guz mam nadal ....
Agata .....ja swojego tez przez internethe he he he he 😘 😘 😘
Dorcia i Asik ...mowiłam ze z dzieciaczkami bedzie wszytsko dobrze troszke Mati lekow wezmie i bedzie wszytsko ok ....
Ja w poniedziałek jak skonczy mi sie okres tez ide porobic sobie wszyskie badania dostałam skierowanie od rodzinnego
Anulka juz mi nie kupuj tej zabawki w realu...bo juz tyle prezentow Jula dosstanie ze szok matka zbankrutuje ....
Aga!zadbaj o siebie to jest przykaz!!!!kurcze nie fajnie ,ze takie gowno Ci sie przyczepiło..skad to dziadostwo sie wzieło??? 🤨A te rzezniki pier...one ,te co Cie tak wymęczyli i nie pomoglui to chyba chca sie z nami spotkac????!!! 😠

Dorcia i kurcze odtworzyc nie moge .. 😞 mi cos tego formata kiepsko zrobili ,bo wielu sterownikow mi brakuje ..corusz Andru cos ściąga i kombinuje,zeby bylo ok... 🤢
trzymaj sie cieplutko 😘

kochana nie wiem skad to gowno sie bierze , jak zaszłam w ciaze to mi to wyskoczyło , a co do siebie musze bo tak jakos ostatnio słabo sie czuje .....ale zrobie badania i zobaczymy....
Dsziewczyny włosy mi wychodza garsciami , niedługo bede łysa 😞 😞

• Mamusie
Asik szczerze to ja sie Kami nie dziwie ....w tej szkole kaza jej siedziec , nauczyciele tez sa czasami dziwni , ja to pamietam zawsze jakies cwiczenia wykonywalismy , pozniej szlaczki malowalismy , pozniej pospiewalismy , a teraz to przesada wez tak siedz 45 min i juz uczenie sie liter , cyferek ....uwazam ze przesadzaja....

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Asik szczerze to ja sie Kami nie dziwie ....w tej szkole kaza jej siedziec , nauczyciele tez sa czasami dziwni , ja to pamietam zawsze jakies cwiczenia wykonywalismy , pozniej szlaczki malowalismy , pozniej pospiewalismy , a teraz to przesada wez tak siedz 45 min i juz uczenie sie liter , cyferek ....uwazam ze przesadzaja....
😁 😁 😁 😁KOCHANA CIOCIA AGA ZAWSZE WYTŁUMACZY I OBRONI 😘 😘 😘 😘 🤪 🤪 🤪OJ KAMI BY MIALA DOBRZE Z TAKA CIOTECZKA HIHI MOZE AGA POSZLABYS WE WTOREK NA TE KONSULTACJE Z P.SYLWIĄ W GODZ17-18:00 🤪 🤔 😘

• Mamusie
buziaki dla Was 😘

wpadłam tylko na moment, byłam dziś na szczepieniu z Michałem, waży 8300 na golasa 😲, obwód klaty 45, głowki 42,5 😲 wychodzi, że mam dorodnego synka 🤪

przepraszam, ale nie nadrobię Was, za dużo naskrobałyście, a mi oczy się kleją. ostatnio chłopaki chodzą spać po 22.00 a potem to ja już zombie jestem i zwykle padam jak mucha.

papa, dobranoc 🙂

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
mariola-s napisał(a):
mi narazie nie wychodzą, ponoć ok. 16 tyg zaczynają i jak sobie z tym radzicie?

ja sobie nie radze , moja Julka gdzie nie dotknie to ma wszedzie moje włosy szok , powiedziałam na wizycie od razu mi dała skierowanie na badania , włosy moga wypadac ale nie az tak....

ja mam to samo Aga włosy wychodza garściami nie zartuje juz gdzieniegdzie mam przeswity szok jakie badania masz do wykonania??

aha i dzien dobry 🙂bo noc byla zla 😞

• Mamusie
Hejo 🙂
witam sie i ja 🙂Mati dzisiaj obudzi się o 3.50 dostał butle i spi do teraz 🙂ale byłam w szoku ze w nocy wstał bo od dawna mu sie to nie zdażyło ,ale może też dlatego że juz po 20 spał 🙂
Achm myślę że nie musisz iść do psychologa poprostu Twoje przezycia są jeszcze świeże i dośc mocne a jeśli Twój stan będzie utrzymywa się taki przez 6 m-cy to możesz się wybrać do psychologa .Powiedz mi do neurologa poszłaś prywatnie czy państwowo???

• Mamusie
Witajcie wczoraj ciężki dzień, dalej walczyliśmy z gorączką u małej po szczepieniu, a tu jeszcze koleżanki z pracy z paką dla małej i sprzątanko, ale już po mała nie ma dzięki Bogu gorączki,właśnie jej zmierzyłam i słodko sobie śpi. Wczoraj było mi jej tak szkodo, była taka smutna,nie mogła zasnąć, popłakiwała sobie z takim żalem , straszne jak nie moje dziecko wiecznie rozchichrane. Paka dla emilki fajna słodycze, klocki,ciuszek ze skarpetkami aż mi głupio coś z tej firmy dostawać jak nie będę dla nich pracować, ale ja się do warszawy nie przeprowadze.
Pisałyśćie o szczepieniach,moja znosi je żle i tak sobie gadałam z lekarzem i pielegniarka na lajciku po szczepieniu o szczepieniach i ich zdanie zdecydowanie na dodatkowe szczepić, nie będę wam truć dlaczego bo i tak każdy zrobi co chce, ale powiedzieli że jeżeli barierą są pieniądze to zdecydowanie odpuścić rota i szczepić na pneumokoki.
a ja już wczoraj walczyłam z firankami bo sobie zrobilam prezenta i zakupilam sobie firany cale z gipiury, są przepiękne ale zdążyłam zadziałać tylko z oknami tarasowymi.

A i te puzzle co wam pisałam już rozłożyłam u Emi w pokoju bardzo fajna sprawa, kolejny super zakup którego nie żałuje i mam nadzieję że się sprawdzą.

a przychodza juz prezenty swiąteczne i moge polecic tez ksiazke pierwszy rok zycia dziecka - poradnik (ja tego samego autorstwa korzystalam z ksiazki w ciazy i dlatego teraz tez taki wybor.) a ze byla wyprzedaz ksiazek to ja zakupilam i ksiazki dla malej(przepiekne wydanie andersena).za poradnik dalam ok 25 zł nie pamietam dokladnie a kosztowala 50,

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
Kamisko
http://www.baza-wiedzy.pl/press_show_category,11387,najwyzsza-podstawa-wymiaru-skladek-na-dobrowolne-ubezpieczenie-chorobowe-w-marcu-kwietniu-i-maju-2011-r.html
przy następnej ciąży warto się ubezpieczyć wyżej bo potem szybciutko się zwróci na macierzyńskim

dzikei Asiu tak to jest jak czlowiek zakalda dzialalnosc jest niby na malym zusie i co mam teraz z tego nic,place zus 243zl a macierzynskiego dostaje 202 niezle co??

• Mamusie
Achm...ja mam to samo, jeśli chodzi o poród.....w zasadzie nawet nikomu nie opowiedziałam, jak to było, bo nadal nie jestem w stanie. No i poród śni mi się w nocy conajmniej raz w tygodniu... 🤢 🤢 🤢 🤢

Poza tym DZIEŃ DOBRY 🙂

biorę się za nadrabianie 🙂

• Mamusie
AsikKamila az tak sie nie stersuj ja przechodziłam to samo z Kuba w I klasie i pamietaj ona jest końca roku i może a nawet ma prawo byc bardziej dziecinna niż inne dzieci bo w porównaniu z dziećmi ze stcznia a nawet maja to zobacz ile m-cy Kami ma do tyłu a w tym wieku jest to jeszcze widoczne >To ,że jest nie posłuszna no cóż taki charakterek 🙂a znowu co ma byc taka cielebiega ???!!!!wiadomo nie będzie bo po mamusi to napewno nie 😁
Agaleć Kochana szybko na te badania bo włosy mogą wypadać ,ale nie w ogromnych ilościach ja mam nadzieję ze mnie ten problem ominie po Kubie mi nie wypadały ,ale to było dawno temu a przy drugim może byc inaczej no ale grunt to pozytywne myślenie 🙂