Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
agamu napisał(a):
Laski na którą Maga miała isć do lekarza?????
I co tam u Dorci i zięciunia mego...mam nadzieję, że to nic groźnego.

na 15 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢
juz niedlugo 🤢
ja tz mam adzieje, ze u Dorci wszystko w porzadku.. da komus znac?

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Landusia napisał(a):
lui nic nowego nie podałam jej caly czas to samo..?
a do tych wniosków doszlam dawno ale jakos wszyscy tal nalegali ze nie wiem po cholere wyszlam za niego i teraz musze sie meczyc. 😠

ale jest Wam po prostu zle i da sie to rozwiazac, czy zupelnie do siebie nie pasujecie i chcesz rozwodu?
bo ja np jestem za tym, zeby nie byc ze soba dla dobra dziecka, bo to wrecz przeciwnie wychodzi- wiem, co mowie, mialam to 😉
ale oczywiscie tez nie jestewm za pochopna decyzja odnosnie rozwodu.. dopoki jest co ratowac to trzeba ratowac..

• Mamusie
Maga napisał(a):
Landusia napisał(a):
a do tych wniosków doszlam dawno ale jakos wszyscy tal nalegali ze nie wiem po cholere wyszlam za niego i teraz musze sie meczyc. 😠

ale jest Wam po prostu zle i da sie to rozwiazac, czy zupelnie do siebie nie pasujecie i chcesz rozwodu?
bo ja np jestem za tym, zeby nie byc ze soba dla dobra dziecka, bo to wrecz przeciwnie wychodzi- wiem, co mowie, mialam to 😉
ale oczywiscie tez nie jestewm za pochopna decyzja odnosnie rozwodu.. dopoki jest co ratowac to trzeba ratowac..

maga mysle ze gdyby nie pare czynnikow byloby co ratowac a ze jest jak jest.. nie chce teraz podejmowac tej decyzji musze to sobie poukladac dla nadinki...
magda a co jest antkowi? bo ja ostatnio nie mam sil nadrabiac? i mateuszkowi?

• Mamusie
Maga napisał(a):
dobra.. lece nas szykowac.. trzymajcie kciuki, zebysmy tu do Was wrocili jeszcze dzis..
jak nie 🤢 to wesolych swiat! 😘 😘

nie waz sie nie wracac
Macie sie tyu zaraz stawic z moim zdrowiutkim zieciuniem!!!!!
Czekamy 🤪 🤪 🤪
i natychmiast porosze przestac symulowac , tesciowa ma obtluszczone serce i łatwo pierdyknac na zawal
buziaki 😘 😘 😘 😘czekamy 🤪

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
Landusia napisał(a):

auuuuu
to Ci kiepskie refleksje świąteczne..

wem jak to teraz zabrzmi ale kiepski to z niego maz facet i tata.
jednak wszyscy maja racje mowiac ze po slubie jest tylko gorzej...

• Mamusie
agamu napisał(a):
Laseczki po mału zbliżam się do końca świątecznego gotowania 🙂 Właściwie wszystko już mam, jutro tylko podgrzewać będę 🙂
Tomek jeszcze tylko rogaliki wieczorem zrobi 🙂
Jutro jeszcze troszkę ogarnę z rana i Święta czas zacząć 🤪 🤪 🤪 🤪

NO TO SUPER KOBITA Z CIEBIE .....
A O KTOREJ ZACZYNACIE ....????

• Mamusie
Landusia napisał(a):
Maga napisał(a):
Landusia napisał(a):

maga mysle ze gdyby nie pare czynnikow byloby co ratowac a ze jest jak jest.. nie chce teraz podejmowac tej decyzji musze to sobie poukladac dla nadinki...
magda a co jest antkowi? bo ja ostatnio nie mam sil nadrabiac? i mateuszkowi?
jesli jest milosc to zawsze warto ratowac!a idealow nie ma 🙂 😘

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Jestesmy
Lui ..Ty masz jak cos nr Magi zeby jakies inf miec od nich ....ze jest wszytsko dobrze , bo musi tak byc 😘 😘
Asik z Zg.....ja bym sprobowała bebiko koszt w biedrze 11.99 , mojej nic nie było wiec mozesz sprobowac ....i wez sobie wypij bo sie wykonczysz kobieto
😁 😁 😁 😁 tY TO JEDNAK UMIESZ CZLOWIEKA PRZEKONAC DO KIELICHA 😁 😁 🤪 🤪 🤪 TAK SERIO TO CHYBA SIE FAKTYCZNIE BEDE KUROWAC ...WIECZOREM ZAPODAM HERBATKE Z WKLADKA 🙂HIHI 😘

• Mamusie
agamu napisał(a):
Laseczki po mału zbliżam się do końca świątecznego gotowania 🙂 Właściwie wszystko już mam, jutro tylko podgrzewać będę 🙂
Tomek jeszcze tylko rogaliki wieczorem zrobi 🙂
Jutro jeszcze troszkę ogarnę z rana i Święta czas zacząć 🤪 🤪 🤪 🤪
JA WCZORAJ TOMKOWE ROGALE ZROBILAM 🙂

• Mamusie
Agusia -a tak w przedświatecznym klimacie musze Ci co wyznac ...Twoj chlop to wygral Cie w totolotka chyba!no babsztyl nieziemski jestes -do tanca ,rozanca ,na serio i na wariacje -zyc z Toba nie umierac -Twoj maz wiedzial co robi żeniac sie z Toba kochana -pewnie dumny jak paw chodzi majac taki skarb w domu 🙂
tyle bo znowu pomysla że ja lewa albo cuś ..heheh (choć gdybym była facetem...buahahahahahahaha) 😜

• Mamusie
witajcie
podczytuje was ale malo czasu aby pisac,
czekam na wiesci od maluszkow,musi byc dobrze ,

agatka super decyzja z kolezanka ,brawo my tak zaczelismy 5 lat temu od zaproszenia samotnego kolegi ode mnie z pracy, 🙂 🙂 🙂

aga : tadziu juz jak wam pisalam to byl zaproszony, wzruszony i chetny.
lui: po wypowiedziach telewizornych jestem jeszcze bardziej przekonana o slusznej decyzji. 🙂

co do obrotow brzuszkowch moja zrobila ze 2 razy w 2 mc i byly na pewno zle wykonane, chwiala sie na raczkach.

a my dalej gotowanie ale robimy podwojne ilosci,

co do podania malej jabluszka to jak dostane ze sprawdzonego zrodla to moze podam,

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Agusia -a tak w przedświatecznym klimacie musze Ci co wyznac ...Twoj chlop to wygral Cie w totolotka chyba!no babsztyl nieziemski jestes -do tanca ,rozanca ,na serio i na wariacje -zyc z Toba nie umierac -Twoj maz wiedzial co robi żeniac sie z Toba kochana -pewnie dumny jak paw chodzi majac taki skarb w domu 🙂
tyle bo znowu pomysla że ja lewa albo cuś ..heheh (choć gdybym była facetem...buahahahahahahaha) 😜

MATKO ....TO O MNIE KOCHANA ....WYGRAŁ NIE WYGRAŁ ....ALE DRUGIEJ TAKIEJ PIERDOLNIETEJ HE HE 🤪 🤪NIE ZNAJDZIE ....

• Mamusie
ANIA100 napisał(a):
witajcie
podczytuje was ale malo czasu aby pisac,
czekam na wiesci od maluszkow,musi byc dobrze ,

agatka super decyzja z kolezanka ,brawo my tak zaczelismy 5 lat temu od zaproszenia samotnego kolegi ode mnie z pracy, 🙂 🙂 🙂

aga : tadziu juz jak wam pisalam to byl zaproszony, wzruszony i chetny.
lui: po wypowiedziach telewizornych jestem jeszcze bardziej przekonana o slusznej decyzji. 🙂

co do obrotow brzuszkowch moja zrobila ze 2 razy w 2 mc i byly na pewno zle wykonane, chwiala sie na raczkach.

a my dalej gotowanie ale robimy podwojne ilosci,

co do podania malej jabluszka to jak dostane ze sprawdzonego zrodla to moze podam,

ANIE SZCZERZE CI POWIEM JA TEZ BYM SIE WZRUSZYŁA , BO CI POWIEM NIE LICZA SIE PREZENTY W WIGILIE , LICZY SIE TYLKO CIEPŁY I PEŁEN RADOSCI DOM ...A WY TAKI MU DAJECIE ....W TEN SZCZEGOLNY DZIEN ....KUŹWA AZ SIE WZRUSZYŁAM ....TAK JAK AGATA ....SUPER ZE SA TACY LUDZIE NA SWIECIE , U NAS ZAWSZE NA WIGILI JEST WOLNY TALERZ JAKBY KTOS MIAŁA CHĘĆ PRZYJSC NIE MA PROBLEMOW.....
WYJE JAK GŁUPIA, A DLA WAS I AGATY 😘 😘 😘

• Mamusie
laski nadi znow zrobila półpłynna kupke z grudkami żółta ale teraz duzo;/ 😞 co ja mam robic? goraczki nie ma.. lekarz juz nie przyjmuje wiec co ja mam robic? a do tego mała nie chce mi jesc czasami je 200ml a w dzien zazwyczaj 60ml gdzie jadla 130 ml i od jakiegos tygodnia wmuszam jej mleko i picie.. czy to oznaka zabków? dodam ze jest tak marudna ze jasna cholera 😞

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Jestesmy
Lui ..Ty masz jak cos nr Magi zeby jakies inf miec od nich ....ze jest wszytsko dobrze , bo musi tak byc 😘 😘
Asik z Zg.....ja bym sprobowała bebiko koszt w biedrze 11.99 , mojej nic nie było wiec mozesz sprobowac ....i wez sobie wypij bo sie wykonczysz kobieto

a wyobraz sobie ze nie mam 😞 😮 😮 😮

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Jestesmy
😁 😁 😁 😁 tY TO JEDNAK UMIESZ CZLOWIEKA PRZEKONAC DO KIELICHA 😁 😁 🤪 🤪 🤪 TAK SERIO TO CHYBA SIE FAKTYCZNIE BEDE KUROWAC ...WIECZOREM ZAPODAM HERBATKE Z WKLADKA 🙂HIHI 😘

😁 😁 😁

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Jestesmy

a wyobraz sobie ze nie mam 😞 😮 😮 😮

SZKODA ALE MAM NADZIJE ZE ZARAZ MADZIA NAPISZE ZE WSZYTSKO OK

• Mamusie
Landusia napisał(a):
laski nadi znow zrobila półpłynna kupke z grudkami żółta ale teraz duzo;/ 😞 co ja mam robic? goraczki nie ma.. lekarz juz nie przyjmuje wiec co ja mam robic? a do tego mała nie chce mi jesc czasami je 200ml a w dzien zazwyczaj 60ml gdzie jadla 130 ml i od jakiegos tygodnia wmuszam jej mleko i picie.. czy to oznaka zabków? dodam ze jest tak marudna ze jasna cholera 😞