Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
Moj brat mial wczoraj wypadek, spadl z dwoch pieter na gruz...ma pekniety kregoslup, zmiezdzone kregi i polamane zebra.... kurwa mac, nie moge tego przezyc, rycze, czuje sie taka bezradna... 😞

o matko....!!!!!!

to straszne ..... 😞 😞 😞ściskam Aniqa mocno 😘 😘 😘
mam nadzieję że brat się z tego wykaraska...

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
Moj brat mial wczoraj wypadek, spadl z dwoch pieter na gruz...ma pekniety kregoslup, zmiezdzone kregi i polamane zebra.... kurwa mac, nie moge tego przezyc, rycze, czuje sie taka bezradna... 😞

Wiadomo jak to sie stalo?
Wszystko bedzie dobrze. Od kolezanki Maz tez tak mial podobny wypadek i po dwoch miesiacach nie ma sladu. Normalnie chodzi, skacze... Wiadomo jeszcze musi troche uwazac na siebie i nie dzwigac za duzo.
Trzymam kciuki. Najwazniejsze jest teraz wsparcie dla niego no i jak juz pozwola duuuuzo cwiczen rehabilitacyjnych. Bedzie dobrze 😘 😘

• Mamusie
Hej
Aga, brata wyposali juz do domu! Jakos szybko mi sie wydaje. Dostal gorset i generalnie lezy plackiem.dlugie miesiace potrwa zanim dojdzie do siebie, ale jak powiedzial lekarz, ze ma cholerne szczescie,ze wogole zyje.Bogu dziekuje, ze skonczylo sie tak, a nie na wozku....

• Mamusie
Aniqa no szybko do domu wyszedł, ale na pewno lekarze wiedzą co robią. i dobrze, że tak to się wszystko skończyło...
dużo zdrowia dla Twojego brata 😘

ale dzisiaj paskudnie na dworze... zimno bo tylko 6 stopni było... wietrznie. i do tego co jakiś czas mżawka... no ale na szczęście nie musieliśmy dzisiaj z Maćkiem nigdzie wychodzić 🙂

zrobiłam dzisiaj 3bita, uwielbiam to ciasto, bo jak się chce czegoś słodkiego to jest idealne, zje się kawałek i się człowiek zasłodzi 🙂

• Mamusie
Aniqa zdrówka dla brata !!!!

No pogoda na długi weekend szałowa.....naprawdę....

Ostatni dzień wolnego pewnie spędzimy na kiszeniu się w domku.....ale jeden dzień lenistwa wskazany 😉bo nie wiele wypoczełam do tej pory ......czwartek piatek pralam dywany i sadzilam na grządce moje eko sałaty,ogórki i kapusty a wczoraj wyprawa do ciotki najpierw msza za.dziadka bo to już 13 rocznica a później grill bo trochę się nas zjechało..... 😉

Malenstwo już szaleje z kopniaczkami 🙂 🙂 🙂 tylko na imię nie możemy się zdecydować........

Miłego dnia 🙂

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):
No i po weekendzie Majowym...

no trochę szkoda .....

ale za tydzień idę na długi urlop 🙂 2 tyg byczenia się oby się cieplej zrobiło 🙂 to z Misiem wypoczniemy wybawimy się na placach zabaw 🙂 itp itd 😜 😁 🙃

Holi termin mam na ok 22 września 😉

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Basienka84 napisał(a):
No i po weekendzie Majowym...

no trochę szkoda .....

ale za tydzień idę na długi urlop 🙂 2 tyg byczenia się oby się cieplej zrobiło 🙂 to z Misiem wypoczniemy wybawimy się na placach zabaw 🙂 itp itd 😜 😁 🙃

Holi termin mam na ok 22 września 😉

Ja mam miesiac wczesniej 20 Sierpnia 😉
To udanego urlopu 🤪 oby pogoda dopisala 🙂

• Mamusie
Moje dziecko ucieklo mi dzisiaj w markecie. Szukalam ja okolo 5 minut miedzy polkami...okazalo sie ze uciekla do apteki i tam sie bawila w kaciku dla dzieci...uwierzcie mi ze jak ja znalazlam to z nerwow sie rozryczalam i mialam ocbote ja sprac jak nigdy w zyciu...najgorsze uczucie, jakie kiedykolwiek przezylam...

• Mamusie
Aniqa no to Maciek ma chyba podobny charakter jak Kalinka. Ja to mówię, że ma charakterek ;-) no i adhd ;-)
Ale jak za chwilę podejdzie, zawisnie mi na szyi, zacznie mnie całować i mówić "kocham ciebie mamusiu, bajdzo mocno. Jesteś najlepsza. I przepjaszam, nie chciałem" - no i jak się tu gniewać ;-)

• Mamusie
Dziewczyny Wy naprawdę już tu nie zaglądacie??? 😞

Bo ja to kilka razy dziennie no ale przecież sama sobie nic pisać nie będę, więc zaglądam i wychodzę.

Dziś miałam kiepskie popołudnie, pokłocilam się z M.

Aaa w ogóle to robią nam taras od wczoraj,jutro koniec 🙂 w końcu będę miała gdzie kawkę wypić 🙂

• Mamusie
Helloł 😎

Ruch jak w ulu 😜

Dziewczęta postanowiłam odpocząć, więc odseparowałam się od neta... przyznaję jednak, że tęskniłam jak szalona i w rzeczywistości było mi jeszcze gorzej 😞... jutro wyjeżdżamy na urlop i wracam już do Was z naładowanymi akumulatorami... mam nadzieję, że uda mi się wrócić do formy jako takiej bom psychicznie i fizycznie sięgnęła dna...

PS.
Aniqa zdrówka dla brata 😘
Brzuchatki ale leci 😉... może jakieś fotki zaokrąglonych brzuszków!!!... będę wypatrywać 😉

• Mamusie
Hej,

Aga mam to samo zagladam nikt nic nie pisze wiec wychodze 😞 Ja korzystam glownie w pracy z tego w domu nie mam czasu 😜
Holi tak juz niedlugo... Za jakies 3 miesiace 😆
meliska milego odpoczynku i szybkiego naladownaia akumulatorow 🙂 Mam nadzieje ze nic zlego sie nie dzialo podczas Twojej nieobecnosci. Co do zaokraglonych brzuszkow to... U mnie nic nie widac 😁 od pocztaku ciazy przytylam 1 kg 🤪 przez wiekszosc czasu tracilam na wadze. Najnizej co zeszlam to -5. Teraz juz nadrabiam....

Co do charakterku to chyba kazde Grudniowe dziecko ma swoj... Moj tez ucieka w sklepie, wiec trzymam go zawsze w wozku 😉 Raz sie zgubil w sklepie (w Tesco) i znalazlam go stojacego przy wozku innej Pani czekajacego na mnie 🤪 bardzo sie zdziwil ze pomylil wozki 😉 Aniqa i Aaagaa moze Wam sie by przydaly te szelki co sa dla dzieci? zakladasz i masz dziecko zawsze na oku. Nie ucieknie 😉