Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
my przed chwilą ze spaceru wróciliśmy 🤪 ze znajomymi się zagadaliśmy i o. teraz czekam aż Ł. zrobi syfon pod brodzikiem bo musiał go przepchać...te moje włosy to normalnie zakapiory że prysznic zapchały 🤢 i dzieci czekają na mycie.a moja lala na boczek się przekreciła i próbuje coś ten tego ale jeszcze troszkę brakujewszystko za sprawą telewizora i pieluchy którą usiłuje zjeść 🙃 od dzisiaj nie jem czekolady 😞 to uczulenie chyba od czekolady więc w imię dobra mojej Milenki zakaz i już.jak zaczną jej blednąć te plamy to wszystko jasne.ależ ona kombinuje te przekręty!!!już prawie jej się udało tylko reka przeszkodziła i powrót.a żeby było śmieszniej to z pleców na brzuch a nie odwrotnie!!

• Mamusie
kasiuniaa1603 napisał(a):
Marika schrupałabym Michałka!!! słodziutki 🙂
co do przewrotów to my się już turlamy tzn poszłam tylko do łazienki a mały leżał sobie na środku pokoju na brzuszku gdy wróciłam zastałam go na 2 końcu pokoju 😮 😁 😁 a to były zaledwie 2 min:P

a to spryciula najmlodszy a najszybszy hihi 🙂) to ty go sameog zostawiac nie mozesz;D bo gotow sam skoczyc na zakupy i wrocic;D
ehhh glowa mnie strasznie dzis boli 😞

• Mamusie
agami napisał(a):
kasiuniaa1603 napisał(a):
Marika schrupałabym Michałka!!! słodziutki 🙂
co do przewrotów to my się już turlamy tzn poszłam tylko do łazienki a mały leżał sobie na środku pokoju na brzuszku gdy wróciłam zastałam go na 2 końcu pokoju 😮 😁 😁 a to były zaledwie 2 min:P

a to spryciula najmlodszy a najszybszy hihi 🙂) to ty go sameog zostawiac nie mozesz;D bo gotow sam skoczyc na zakupy i wrocic;D
ehhh glowa mnie strasznie dzis boli 😞

Ma jeszcze inny sposób przemieszczania tzn na brzuszku i odpycha się nogami jak taka żabka 😁 tylko nie wie za bardzo jak pracować przy tym rączkami. Już mam widok przed oczami jak mi wszystko z szuflad wyrzuca 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
kasiuniaa1603 jeszcze nie do końca ale pracuję nad tą sprawą
marika321 no właśnie jakaś penera wystawiła moje zdjęcie z facebooka na jakiejś stronie internetowej bez mojej zgody 😠 jak dorwę to zaczasnę !
dziś już nie jest tak gorąco na dworze 🙂 jest czym oddychać 🙂
idę walnąć jeszcze kimę póki mała śpi 😁 🙃

• Mamusie
pammat napisał(a):
kasiuniaa1603 jeszcze nie do końca ale pracuję nad tą sprawą
marika321 no właśnie jakaś penera wystawiła moje zdjęcie z facebooka na jakiejś stronie internetowej bez mojej zgody 😠 jak dorwę to zaczasnę !
dziś już nie jest tak gorąco na dworze 🙂 jest czym oddychać 🙂
idę walnąć jeszcze kimę póki mała śpi 😁 🙃

to faktycznie jakaś bździągwa...

u nas też już dziś w cieniu tylko 24 stopnie .... myślę że taka pogoda dla nas najodpowiedniejsza 🙂