Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):
meliska napisał(a):
Basieńka a ja teraz pytanie z innej beczki mam... jak z Florkiem na basen uderzacie to ile takie niemowlaczki mogą się w tej wodzie pławić? bo my się pomału przymierzamy 🙂

Zajecia u Nas trwaja 30 minut 🙂 Po tym czasie maly jest tak padniety ze zasypia na rekach 🙂

tak właśnie myślałam, że na początek pół godzinki wystarczy

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
wanilia napisał(a):
meliska napisał(a):
Basienka84 napisał(a):

Moze w weekend mi sie uda wybrac 🙂 Pogadam z moim M 🙂

super... mogłybyśmy się spotkać, ale tak nieskromnie dodam, że sobota odpada, więc jakby Wam pasowało w niedzielę ☺️ a chyba w ten weekend mają tam być jakieś zawody konne czy coś

Kurcze, to może i ja bym się dopisała....Ale chyba bez M bo cos mi sie o uszy obiło że go nie bedzie

no to już byłby szał ciał 🤪

• Mamusie
meliska napisał(a):
wanilia napisał(a):
meliska napisał(a):
Basienka84 napisał(a):

Moze w weekend mi sie uda wybrac 🙂 Pogadam z moim M 🙂

super... mogłybyśmy się spotkać, ale tak nieskromnie dodam, że sobota odpada, więc jakby Wam pasowało w niedzielę ☺️ a chyba w ten weekend mają tam być jakieś zawody konne czy coś

Kurcze, to może i ja bym się dopisała....Ale chyba bez M bo cos mi sie o uszy obiło że go nie bedzie

no to już byłby szał ciał 🤪

Nie ma problemu moze byc Niedziela. Chyba nie mamy planow zadnych. Na 10:00 mamy basen wiec po basenie mozemy do Mosznej jechac. Potwierdze jeszcze wieczorkiem 🙂

• Mamusie
Tymczasem się odmeldowuję, bo na babską balangę uderzam 😎 a małżon z dzieckiem w domu 😜 😜 ale jak na grzeczną matkę karmiącą przystało o 20 wracam 😉 na kąpiel i przejmuję obowiązki, bo mój ma noc

A na spotkanie bardzo się cieszę... może uda się jeszcze więcej mamusiek namówić 🙂 🙂 🙂
I jeszcze dodam, że fantastyczny piknik można na trawsku urządzić 😉

• Mamusie
tak glowa w koncu przeszla ale myslalam ze to nie minie bo rano obuidzilam sie i dalej bolalo.. a my wrocilismy z dzialki od rodzicow wlasnie z grila.. mlody wciagnal 1.5 sloika mojej zupki i.. ryk bo glodny wiec jeszcze 2 cyce i usnal hehe to sie nazywa apetyt 😜PP a jaka mial frajde babcia chodzila pokazywala kwiatki listki wszystko mogl urywac no radocha na maxa :P pozniej raczki umylismy bo on standard wszystko do buziaka pcha wiec by sie nie najadl czegos to umylismy
aaaa i pochwale sie wam.. bede miala ogrodek na balkonie hehe mini oczywiscie czytaj skrzynka z salata rzodkiewka szczypiorem i koperkiem juz mam nasadzone tylko czekam jak sie przyjmie to przywioze... poflansowane z mamy zapasow wiec nie z ziarenka wiec mam nadzieje ze na balkonie dadza rade:P
ok lece bo malzon wrocil... a na klotnie najlepsze te sprawy eheheh
Kubusiowe zwiedzanie działki 🙂

• Mamusie
oj, dziewczyny to już nawet mogłabym się z tym moim poklócić byle móc się pogodzić w sposób łóżkowy 😁 a tu nie ma takiej opcji niestety...

widzę, że spotkania się Wam szykują 🙂 super!!! 🙂 szkoda, że daleko mam...

poza tym właśnie wróciliśmy ze spacerku 🙂 potem może jakieś zdjęcie wstawię, a teraz u nas zbliża się burza. ale niedługo będę kąpać Maćka a potem wreszcie chwila dla mnie i dla męża przez telefon 😁 Maciek leży na brzuszku koło mnie i luka mi tu w laptopa 😉 kontroluje co do ciotek piszę 😜

Meliska a Julcia bombowa 😁 fajnie, że udało Ci się uchwycić. mojemu Maćkowi na razie raz się udało wsadzić stópkę do buzi, ale niestety zanim pobiegałam po aparat to było po fakcie...

• Mamusie
Dziewczyny, ja to chyba podswiadomie to godzenie na bok odstawialam, bo ja juz tabletek nie biore a domu w razie W nie ma niczego.
Moj malzon mega zmeczony i sie nie dziwie, nadal odsypia. Jak wrocil to wzielam Bambine do wozka i na spacer, zeby choc troche w ciszy sobie pospal. I jakas cholerna chmura sie za nami wloczyla i caly czas cos tam na mnie lecialo z nieba.
A ja mam juz mega stresa, bo mi malzon mowi, ze jutro nie pracuje, wiec nie mam zadnej wymowki i na kolposkopie sie udaje 🤨 Oczywiscie dobrze, ze moge isc, ze on nie pracuje, bo ie wyobrazam sobie smigac do szpitala z Yasminka, ale tak nie chce mi sie przechodzic przez to badanie. 🤢

Agami ale Kuba fajny w tym ogradzie, gole stopki-fajnie mu 🙂

• Mamusie
dzień dobry wpadłam się tylko przywitać później nadrobię bo za 30 min kąpie małą
wanilia wiesz ja mam taki sposób co strone robie odpowiedz pisze do osoby odpowiadając wycinam i na każdej innej dalej to samo dlatego mam dla każdej gotową odpowiedz i o nikim nie zapominam bo tylko kobie wklej wytnij 😁 taki mam sposobik 😉
wpadnę później jak mała będzie w łózku już lewitować 🙂
bo tata na meczu a my z dziadkami siedzimy ..

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Meliska twoja Julka jest chyba najbardziej sprawnym dzieciakiem tutaj 🤪
Moja do twarzy jeszcze nog nie podciaga, tylko w gore.

ano sprawna sprawna straszliwie ale Kuba i reszta dzieciaczków dzielnie ja goni... u misiaka tez juz kilka razy paluch prawie w buzi wyladowal 🙂))
ale jedno trzeba przyznac ciekawe po kim ona taka wygiiiimnastykowana hehehehe;D po mamusi czy tatusiu co meliska???? hehehe