Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Rita napisał(a):
hmmm własnie pije kawe z dwiema łyżeczkami bebiko bo chłopaki mi mleko wychlali- kurde nawet dobre hehehe

haha a ja właśnie wypiłam kartonik takiego zagęszczonego do kawy, bo mnie taka ochota naszła 😜 a kawy nie pijam, wiec ino mleczko 😜

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Rita napisał(a):
holi32 napisał(a):
RITA niezły pomysł spróbuje jutro heheh tylko ja małemu podaję GERBERA i osobiście lubię to mleko wyjadać proszek mniam !!! Ja przed chwilką właśnie piłam kawę mąż mi zrobił ESPRESSO

Holi jak ja małej robie mleko to zawsze 6 łyżeczek do butli i jedna do mojego dzioba 🙂

jeszcze nigdy nie spróbowałam mleka, a my bebilon dajemy... jesteście nieznośne... dzieciom mleko wyjadać 😜

• Mamusie
meliska napisał(a):
Rita napisał(a):
holi32 napisał(a):
RITA niezły pomysł spróbuje jutro heheh tylko ja małemu podaję GERBERA i osobiście lubię to mleko wyjadać proszek mniam !!! Ja przed chwilką właśnie piłam kawę mąż mi zrobił ESPRESSO

Holi jak ja małej robie mleko to zawsze 6 łyżeczek do butli i jedna do mojego dzioba 🙂

jeszcze nigdy nie spróbowałam mleka, a my bebilon dajemy... jesteście nieznośne... dzieciom mleko wyjadać 😜

dokładnie tak jak mówisz mleko drogie i jeszcze głowny posiłek dzieci a one wyjadają im 🙃

• Mamusie
holi32 napisał(a):
Hej kochane. My dzis bylismy na spacerku ale faktycznie mega dzis
Wieje. Maly ladnie mi ladnie spal. Codo siadania na nocnik to ja mialam taki plan zeby
Zaczal maly siadac juz jak zacznie siedziec ale przemysle to jeszcze.

ja chyba też zacznę na nocnik sadzać jak zacznie siadać, tak dla obycia się ze sprzętem oczywiście 😜 wiem, że na świadome sikanie to jeszcze za wcześnie, ale pamiętam, że mój brat tak właśnie wysadzał córę i np. pół godzinki oglądała bajki na nocniku i dość szybko załapała, czasem nawet nieświadomie udało się siku zrobić 😉

• Mamusie
pammat napisał(a):
meliska napisał(a):
Rita napisał(a):
holi32 napisał(a):

dokładnie tak jak mówisz mleko drogie i jeszcze głowny posiłek dzieci a one wyjadają im 🙃

nam się tez coś od życia należy hihihi 😜 a to taaakie pyszne

• Mamusie
Rita napisał(a):
pammat napisał(a):
hej dziewczyny dokładnie 5 miesięcy temu o 13:30 miałam już moją Konstancyjkę na rękach .. jak ten czas szybko zleciał..
zaraz obadam pranie i zobaczę co tutaj napisałyście 🙂

no to Wasza niunia już była na świecie-mnie pewnie zaczynały dopiero lekkie bóle łapać 🙂 o 17:20 bylismy w szpitalu a o 19:15 Majcia była z nami

no u mnie już tak widzę że odliczasz też dni do ślubu a gdzie macie ten ślub w Polse czy Bremen?

• Mamusie
dorianna napisał(a):
No to widze, ze konkurs na najwieksza stope rozstrzygniety, na czele Dorian i Julcia z 11cm stopami 🤪

Trzymam kciuki za szczepienia!!!

o boshhh Julcia wielkostopa ☺️ wolałabym przegrać w tym konkursie ☺️
no ale chyba mi córa z leksza wystrzeliła... 7760 g i 73 cm 🤪 i ta stopa 11 cm 😜
dzięki za kciukaski 😘 Pamcia też 😘 oj przydały się... w ogóle nie czułam się jak na szczepieniu, uśmiech od ucha do ucha od początku do końca i nawet igła tego nie zepsuła, jakieś znieczulone to moje dziecko, pewnie po brokule, który na obiad dziś wsunęła 😉 i nawet bez emli się obyło, bo mama nie umiała się zorganizować, żeby receptę załatwić 😜

• Mamusie
pammat napisał(a):
Rita napisał(a):
pammat napisał(a):
hej dziewczyny dokładnie 5 miesięcy temu o 13:30 miałam już moją Konstancyjkę na rękach .. jak ten czas szybko zleciał..
zaraz obadam pranie i zobaczę co tutaj napisałyście 🙂

no to Wasza niunia już była na świecie-mnie pewnie zaczynały dopiero lekkie bóle łapać 🙂 o 17:20 bylismy w szpitalu a o 19:15 Majcia była z nami

no u mnie już tak widzę że odliczasz też dni do ślubu a gdzie macie ten ślub w Polse czy Bremen?

w PL 🙂 jedziemy 10go i zostajemy do końca miesiaca

• Mamusie
meliska napisał(a):
dorianna napisał(a):
No to widze, ze konkurs na najwieksza stope rozstrzygniety, na czele Dorian i Julcia z 11cm stopami 🤪

no ale chyba mi córa z leksza wystrzeliła... 7760 g i 73 cm 🤪 i ta stopa 11 cm 😜
dzięki za kciukaski 😘 Pamcia też 😘 oj przydały się... w ogóle nie czułam się jak na szczepieniu, uśmiech od ucha do ucha od początku do końca i nawet igła tego nie zepsuła, jakieś znieczulone to moje dziecko, pewnie po brokule, który na obiad dziś wsunęła 😉 i nawet bez emli się obyło, bo mama nie umiała się zorganizować, żeby receptę załatwić 😜

dzielny szkrab 🤪

• Mamusie
Rita napisał(a):
meliska napisał(a):
dorianna napisał(a):

dzielny szkrab 🤪

bardzo dzielny szkrab 🙂

• Mamusie
Rita ja nadal kciuki trzymam 😜 powiesz kiedy puścić?
My juz po rehabilitacji i smutno mi bo przed nami był ostatnio chłopiec może trzyletni i dzis zeszła rozmowa na jego temat i okazało się że on jest bardzo chory a rodzice maja go w d...e . Ja nie wiem jak tak można.... 😞

• Mamusie
wanilia napisał(a):
My juz po rehabilitacji i smutno mi bo przed nami był ostatnio chłopiec może trzyletni i dzis zeszła rozmowa na jego temat i okazało się że on jest bardzo chory a rodzice maja go w d...e . Ja nie wiem jak tak można.... 😞

biedactwo maleńkie 😞
Wanilia 😘 na razie możesz odpocząć -dziękuje za te kciuki-maszyna ruszyła i co z tego bedzie sie okaze za kilka dni -pewne wkurza to trzymanie nie wiadomo po co więc na razie zdradze ze mamy sznse kupić bar 🙂 z wyposarzeniem itd,cały budynek tak jak stoi a jeszcze czynny jest- no ale trzeba jeszcze kilka dni na ogarnięcie wszystkiego tak że nie zapeszam i nic nie powiem więcej -ale w wolnych chwilach możecie jeszcze potrzymac te kciukasy 🙂

• Mamusie
Rita napisał(a):
wanilia napisał(a):

biedactwo maleńkie 😞
Wanilia 😘 na razie możesz odpocząć -dziękuje za te kciuki-maszyna ruszyła i co z tego bedzie sie okaze za kilka dni -pewne wkurza to trzymanie nie wiadomo po co więc na razie zdradze ze mamy sznse kupić bar 🙂 z wyposarzeniem itd,cały budynek tak jak stoi a jeszcze czynny jest- no ale trzeba jeszcze kilka dni na ogarnięcie wszystkiego tak że nie zapeszam i nic nie powiem więcej -ale w wolnych chwilach możecie jeszcze potrzymac te kciukasy 🙂

wow, własny interes - super 🙂 🙂 🙂 to trzymam nadal kciuki bo jest za co 🙂

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Rita napisał(a):
wanilia napisał(a):

biedactwo maleńkie 😞

wow, własny interes - super 🙂 🙂 🙂 to trzymam nadal kciuki bo jest za co 🙂

😘

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
a Maciek już śpi 🙂

jutro jedziemy na kontrolę do szpitala z nóżką... trzymajcie kciuki, żeby okazało się, że wszystko dobrze idzie...
bo ja boję się tego co powie pan doktor. on jak wyrocznia...

trzymamy kciuki za Maciusia 😘
nasza zasypia -dzisiaj pół dnia z tata spędziła bo niemiecki dzień ojca jest i mają wolne a ja czekam na maila i też zaraz sie kłade na jakiś filmik