Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
pammat napisał(a):
agami DEBRIDAT proponuję na rozwolnienie my ostatnio podawaliśmy Konsti jak miała 3 dniową jelitówkę i lekarka nam przepisała chwila moment i kupa normalna była..

dzieki Pam zapytam lekarza jak by sie nie uspokoilo albo rozbujalo ale dalam sloiczek marchewki i dicoflor ijest cisza narazie... i jeszcze kaszke ryzowa wiec powinno zatwierdzic:Pa to na recepte tak?
aaagaaa hehe a chodzilo mi o to...no ze ty zawsze masz jak w zegarku poprane , poprasowane, czas na zakupy i na spacer i ogolnie taka kochajaca rodzinka 🙂 a ja mam burdel w chacie na zakupach nie pamietam kiedy bylam regulacja brwi odlegla sprawa na tapczanie prnie od 3 dni kwitnie;p

• Mamusie
hejka my dziś na spacerku i u koleżanki Eluś grzeczny a jak przychodzi czas kąpielu to jest mega płacz i dopiero jak dostaje butlę to jest spokój i w łóżeczku spokój!!!
AGAMI Kubusiowi już jutro przejdzie będzie ok!!! Trzymam kciuki i wierzę jak cierpi biedaczek
Agaaa gratulujemy ząbka Maciejce i że udane zakupki
Ulka dzięki za info że w bierdonce takie fajowe rzeczy ja też tam kupuje zakupy!!!
PAmm ty to jesteś kobieta i matka supeeer ~!!!!
Meliska twoja Julcia musi zjeść to prawda
COQ Yasminka i ty za niedługo się cieszyć będziecie pogoda!!!
Basia jaka ty zapracowana kobietka kiedy ty to odeśpisz!!!!
Wanilia kurczę współczuje że musisz tak się dietować !!!!

• Mamusie
my tez lecimy spać 🙂
Agaa gratulujemy zębola 🤪
Agami-super ze Kubulek ma dobre wyniki-to chyba raczej będzie ta 3dniówka
a co do chłopaka pierwszego to ja byłam baaaardzo grzeczna i w tym wieku nie wiedziałam nawet co to chłopak,mam nadz że sis padnie po mnie 🤪
buziole 😘

• Mamusie
pammat napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Pammat nie mieszkasz przypadkiem blosko ulicy Szydlowskiej? 🙂

niedaleko a co 🙂 ?

Bo tam taki sklep upatrzylam ☺️ z drewnianymi zabawkami 🙃 a ùnie takie urzadzaja. Sa niedrogie i pomyslalam, ze jakies male prezenciki kupie moze dla siostrzencow i siostrzenicy i dla Yasminki cos. Maja wysylke w opcjach, no ale oskubia mnie na 30 zl dodatkowe. 😜 Wiec tak Cie podpytalam jak masz tam daleko 😎 😎

• Mamusie
Coq u nas za ciepło u Ciebie za zimno-dupowata pogoda 😮
ja sobie jeszcze do Was zaglądam bo jeszcze nie kładziemy się
dzisiaj Adam był po zakupy po pracy i kupił mi bluzkę a Majci sliczną pościel -kurcze on coś chyba knuje bo ostatnio nam ciągle prezenty robi ..

• Mamusie
Dobry wieczor,
Kobitki ja nie wiem jak Wy ale ja nadal w proszku jestem. Sarenka przyzwyczaja sie,ze jak chwile pobawi sie sama to tez moze byc fajnie. Nie trwa to dlugo ale zawsze cos. Bardzo sie ciesze ze Mama przyjedzie 🙂 Mysle sobie,ze jakbym wrocila do pracy poznirj, to bym teraz taka w proszku nie byla. ale co tam w tym tugodniu zamierzam sie wziac za siebke 😉
Dobranoc

• Mamusie
agami napisał(a):
pammat napisał(a):
agami DEBRIDAT proponuję na rozwolnienie my ostatnio podawaliśmy Konsti jak miała 3 dniową jelitówkę i lekarka nam przepisała chwila moment i kupa normalna była..

dzieki Pam zapytam lekarza jak by sie nie uspokoilo albo rozbujalo ale dalam sloiczek marchewki i dicoflor ijest cisza narazie... i jeszcze kaszke ryzowa wiec powinno zatwierdzic:Pa to na recepte tak?
aaagaaa hehe a chodzilo mi o to...no ze ty zawsze masz jak w zegarku poprane , poprasowane, czas na zakupy i na spacer i ogolnie taka kochajaca rodzinka 🙂 a ja mam burdel w chacie na zakupach nie pamietam kiedy bylam regulacja brwi odlegla sprawa na tapczanie prnie od 3 dni kwitnie;p

powiem Ci, że ja zawsze mam najwięcej zrobione jak teoretycznie mam najmniej czasu 😉 jakoś tak to się układa 🙂 a co do sprzątania to kurze co 2 dzień, odkurzanie i mycie podłóg 2 razy w tygodniu - i jakoś tak się przyzwyczaiłam do tego 🙂
ale u mnie nie wszystko jak w zegarku 😉 nie do takich należę hehe 😜 pranie leży do prasowania i mi się nie chce.

• Mamusie
Rita napisał(a):
dzisiaj Adam był po zakupy po pracy i kupił mi bluzkę a Majci sliczną pościel -kurcze on coś chyba knuje bo ostatnio nam ciągle prezenty robi ..

Ty tego faceta to chyba na loterii wygrałaś 🤪 🤪 🤪

ja na konwalie czekam i czekam... aż pewnie w końcu przekwitną i nie dostanę... ale nic nie mówię: wie, że uwielbiam konwalie, wie, że już są - to chyba potrafi to w całość złożyć, nie? 😜

• Mamusie
w ogóle to dzień dobry 🙂

u nas od dawna nie było takiej fajnej nocki 🙂

bo Maciek budził się 2-3 razy na jedzenie, a dzisiaj jak poszedł spać o 19.15 tak obudził się o 23, a potem o 5.50 😁 super!!! 🙂 pobawił się trochę, zjadł i teraz już śpi od 6.30 🙂

• Mamusie
Maciek wstał, więc uciekam. chwilę się z nim pobawię i na kurs, a Maciek z tatą mnie odprowadzą 🙂 pewnie zajrzę wieczorem, więc miłego dnia życzę 🙂

coq mam nadzieję, że Tobie też dopisze pogoda 😘 w każdym bądź razie już niedługo przyjedziesz do Polski i na pewno wtedy będzie ładnie 🙂

• Mamusie
dzień dobry 🙂
Aga fakt facet mi się trafił jak ślepej kurze ziarno hehe oby się nie popsuł 😉
pamiętam jak rodzina i znajomi czekali na naszą pierwszą sprzeczkę hehe codziennie ktos mnie pytał czy juz się kokłuciliśmy bo dla nich to było nienormalne że będąc ze sobą pół roku 24h na dobe i w pracy i w domu-ani jednej sprzeczki a jak już po 7 miesiącach sie poprztykaliśmy o coś to moja siostra powiedziała "uff jednak jestescie normalni" hehehe

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
Rita napisał(a):

Ty tego faceta to chyba na loterii wygrałaś 🤪 🤪 🤪

ja na konwalie czekam i czekam... aż pewnie w końcu przekwitną i nie dostanę... ale nic nie mówię: wie, że uwielbiam konwalie, wie, że już są - to chyba potrafi to w całość złożyć, nie? 😜

Aga ja moge mowic, ze kwiatow mi nie daje, a on zrobi tak: ☺️ powie, ze jakis problem z tymi kwiatami i nic. A nawet nic skladac nie musi 😁

• Mamusie
Rita napisał(a):

Kochana dla mnie nigdy nie jest za cieplo, wiec jak dla mnie masz pogode jak w raju 😎
Ja sie zastanawiam czy to juz rano czy jeszcze noc, bo tak ciemno, lampa, zapalona, deszcz chlapie, zimno, drzwie do budynku wiatr szarpie 🤔 maj to sie nazywa.