Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
chloe napisał(a):
marika321 napisał(a):
Zdrowka Elusiowi, Bambince oby katarki poszły w zapomnienie 😉

A my w trasie na śląsk 😉 młody strzelił właśnie kimke ......
Wszystko by było ale kiedy doczekamy autostrady katowice - rzeszów...... 😮

od krakowa do katowic juz jest 🙂
Gdzie jedziecie docelowo? Jak w bedziecie przejezdzac przez bedzin to daj znac, pomacham Wam 🙂

Wiem wiem,od krakowa spoko bo w katowicachna a1 na łódź a później na tarnowskie góry,które są naszym celem więc od zjazdu z autostrady 8km tylko 😉

• Mamusie
hej kochane w tą sobotę miało u nas być piękne słońce a pada deszcz!!!!
Coq mówisz że Yasminka z wami w łóżku spała no mój też pierwszą noc spał z nami jak miał katar a dziś już lepiej bo w łóżeczku!!!!
Dziś sobota to tu pustki będą!!!
MARIKA udanego wyjazdu i BASIA też superrr ale wam fajnie ale należy się wam!!!!
Mój mały dziś spróbował rybki wędzonej halibuta i jadł ale nie za chętnie!!!
Agaaaaa mówisz że Maciek tak super bawił się no mój Eluś pcha takie autko tylko muszę go trzymać on idzie i pcha!!!

• Mamusie
A ja wróciłam z objazdu jakiś sklepów....i mimo, że czowiek samochodem jedzie to taki umęczony 😮 ale nie chciało nam się wózka brać i nosiłam Kitkę 😎
Ma ktoś z Was może pralkę Beko? Może pochwalić lub zniechęcić?

W ogóle gorąc niemożliwy 😮 ubrałam dżinsy i tunikę i myślałam, ze umrę 🤢 ale fajnie niech tak będzie!!!! 🙂 W domu za to przyjemny chłodzik 🙂
dziewczyny i odezwijcie się choć wieczorem

• Mamusie
Bry,
a właściwie to powinno być brrrrr.....ale zimno - jesień pełną gębą 🤔
Weronika spała dziś 2,5h godziny a teraz znów śpi, chyba przez tą pogodę...Siedzimy same bo M ze znajomym na działce walczą. Niestety kolega przyjechał sam - bez żony i dziecka 😞 A ja nagotowałam tyle lecza 😉
Aaagaa Macius pogina jak mała rakieta 🙂
Coq gratki na 9 m-cy. Pralkę mam electroluxa jestem bardzo zadowolona. Z Beko brak dświadczeń.
Miałam jeszcze kiedyś napisać i ciągle zapominam - my mleko pijemy z niekapka. Mamy dwa kubki - jeden z rączkami, mniejszy na wodę soki - a drugi bez uchwytów, większy na mleko. Z butelki ze smoczkiem nie korzystamy

• Mamusie
Wanilia dziękujemy. 🙂

Powiem Ci, ze zaskoczyłaś mnie tym mlekiem i niekapkiem 😮 Ale jak juz wcześniej pisałam ja się często kieruję tym co moje siostry robiły/robią więc u mnie butelki na mleko rządzą.

A pralkę to właśnie oglądaliśmy też Elctoluxa, ale Beko minimalnie tańsza, a marka dobra się wydaje stąd tak na nią się zapatrujemy. A mama moja ma odkurzacz Elektorluxa i faktycznie dobry.

To teraz nie masz wyboru, pałaszuj leczo 🙃 😜

• Mamusie
a do mnie zadzwoniła koleżanka ze studiów i przyjeżdża do mnie we wtorek 😁 😁 😁 do czwartku!!! cieszę się bardzo, bo nie widziałam jej ponad rok!!! 🙂

Holi dzięki za miłe słowa 🙂
Chloe no to żeby Juluś jutro grzeczny w kościele był 🙂 i dobrej pogody! 🙂
Coq u mnie pogoda brzydka. ale najpierw sprzątanie, spacer, potem pisałam z bratem wypracowanie jakieś, bawiłam się z Maćkiem, potem mieliśmy gości. potem kąpiel, usnął szybko 🙂 a ja robiłam farsz do kulebiaczków, które jutro zrobię dla brata, żeby sobie zabrał jak będzie jechał do Kielc... bo nie wiem czy pisałam Wam, że mój mały brat, o ponad głowę wyższy niż ja, poszedł do liceum do Kielc. i mieszka w mieszkaniu z kolegą i kuzynką. do domu przyjeżdża na weekendy. no i ja jako dobra siostra chciałam mu zrobić pyszne kulebiaczki z ciasta francuskiego 🙂

dobra, teraz to uciekam się myć. żeby jeszcze poleżeć chwilę w łóżku zanim pójdę spać 🙂

dobrej nocy!!! 🙂

aaa, koleżanka załatwiła mi świetny humor na niedzielę! 🙂 cieszę się, że ją niedługo zobaczę 🙂