Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
A dziś wyciągnęłam moje Zapiski do Jaśminy 🙂 26 listopada spałam do 13 🤪 zjadłam śniadanie i wróciłam do łóżka, w którym z mężem gniliśmy do 17 😁 Bambina tego dnia była spokojna. 🙂 Jest jeszcze tylko zapisek z 28 listopada, a potem już z 8 grudnia, jedno zdanie zapisane po północy, o tym, że wszystko wskazuje na to, że dziś się zobaczymy! Chyba miałam pisać więcej, ale wrócił mąż z pracy, przynajmniej tak napisałam już po porodzie w szpitalu.
Ale się dziś cieszę, że pisałam wtedy 🙂

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Ja daje mandarynki młody je uwielbia!!!!! Zjada po 2 dziś już mu dałam nawet 3 😉 też tak skubie z wszystkich skórek a młody tak się zawsze niecierpliwi ze nawet się nauczył wołać "mama AM!!!" 🙂

Yasminka musiała wyglądać słodko ale pewnie się przestraszyłas jak ją zobaczylas z tym talerzem...... 😉
Mój młody robił po parę kroczkow puszczał się po 3-4 kroczki a teraz przy stoliku tylko albo łóżku.....albo z wszystkiego robi pchacza z bujaczka,stolika edukacyjnego.....klocków z biedry 😉 no nic może za niedługo znowu się rozkręci

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
A dziś wyciągnęłam moje Zapiski do Jaśminy 🙂 26 listopada spałam do 13 🤪 zjadłam śniadanie i wróciłam do łóżka, w którym z mężem gniliśmy do 17 😁 Bambina tego dnia była spokojna. 🙂 Jest jeszcze tylko zapisek z 28 listopada, a potem już z 8 grudnia, jedno zdanie zapisane po północy, o tym, że wszystko wskazuje na to, że dziś się zobaczymy! Chyba miałam pisać więcej, ale wrócił mąż z pracy, przynajmniej tak napisałam już po porodzie w szpitalu.
Ale się dziś cieszę, że pisałam wtedy 🙂

Fajna pamiątka 🙂

• Mamusie
A to wynik dzisiejszej zabawy z lukrem - jak sie pokruszy po wysuszeniu to bedę robić w sobotę od nowa 😉
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/528/sam4115l.jpg/][IMG]http://img528.imageshack.us/img528/7207/sam4115l.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
Oczywiście to jest baza, szczegóły już na bieżąco bedę robić. Co do tła to miało być jasnoróżowe i taki lukier mam ale kurcze coś mam mieszane uczucia czy mi się uda go rozwałkować i położyc równo bo trochę sie kruszy. Może za malo rozgrzałam teraz ten lukier, spieszyłam się żeby zdazyć jak Młoda spała

• Mamusie
WAnilia wygląda to świetnie 😆 Motyw sowy bardzo mi się podoba! 🙂 Myślę, że będziesz miała na prawdę śliczny tort.

Marika szczerze mówiąc, to nie wystraszyłam się ☺️ Ona co rano kradnie mi małą filiżankę od espresso i talerzyk po śniadaniu albo kubek, więc poniekąd już się przyzwyczaiłam. Więc zazwyczaj kończy się szybko wymianą na łyżeczkę, a naczynia moje.

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Wanilia sowa CUDNA¡!!!!!!!!!!¡

Napisz jak wrażenia czy łatwo się pracuje tą masą i ile kupiłaś tych opakowań tam były chyba po 100 g pakowane no i ogólnie jak wrażenia warto się wogóle bawić?????.....patrząc na sowe warto 😉

Tam były pakowane w 3 rozmiarach lukry - nie pamiętam jak to wagowo wychodziło ale kupiłam dwa największe różowe na tło i jeden taki sam zielony na sowę. Tego zielonego zużyłam może jedną trzecią teraz więc sporo zostanie na muffinki 😜 No chyba ze sowa jak wyschnie to mi sie pokruszy i będe jeszcze raz robić. Z pozostałych kolorów brałam małe opakowania i jest tego wystarczająco. No powiem że ja połknełam bakcyla, czekam aż Werka zaśnie i zaczynam lepić ozdoby na muffiny 😁 Na sowe wycięłam sobie szablon z brystolu i na rozwałkowanym lukrze objechałam nożem. Oczy oczywiście są ze szklanki a małe elementy to żaden prblem bo naprawdę fajnie się z tego cuda lepi. A walory smakowe.....hmmm - jak to lukier, ja nie przepadam ale w tym wypadku chodziło mi o efekt wizualny

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Hihi, ale fajne zdjęcie 😁 s co ciekawego w paczce było? Bo ja jak byłam dzieckiem to zawsze pakę słodyczy dostawałam i jescze byly wigilie dla dzieci pracowników 🙂
Cieszę się że sowa sie podoba 🙂 Oczywiście wzór zgapiony ☺️

same słodycze 🙂 w wiekszosci nie dla mlodego.... bo z orzechami czekolady itd.... pozwolilam mu tylko nutelle sprobowac....
poza tym dzien dobry 😉))

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Weronisia wstała 20 min temu i własnie ją do łóżeczka odłożyłam bo marudzi i trze oczy 😲 No i nie wiem co ona tam robi ale jest cichutko 😮 A moj M pobił wczoraj wszelkie rekordy, pojechał na budowę o 19 - po pracy - na godzinę. Wrócił przed północą 🥴 No ale skończył izolację i teraz niezależnie od pogody wiemy że uda się fundament przed zimą zasypać, ufff...Oczywiście siedzialam i czekalam na niego bo już się martwić zaczęłam, Werka zasnęła o 22 to ja się za lepienie kwiatków zabrałam 🙃
Beatka widzę że się do nas Sarka ślcznie usmiecha z nowego zdjęcia 🙃 Dziekujemy 🙂
Agami ja dostawalam identyczne paczki - dla małych dzieci się one nie nadają....Ale i tak fajnie że masz coś takiego (oslodzenie kiepskiej roboty, tak? 😜 )
Aaagaa nie daj się chorobie!
A gdzie się podziała Rita????? Siostra już chyba dawno wyjechała?

• Mamusie
Dzień dobry 🙂

Miałam dziś wstać o 7 z Jaśminą, żeby jej tą drzemkę przesunąć...ale nie dałam rady ☺️ Jak się mała przebudziła, zrobiłyśmy mleko i powrót do łóżka, do 9.

Ja też kilka lat dostawałam paczki, jak mama pracowała w szkole zawodowej, bo z podstawówki nie było, To były czasy gdzie już te wszystkie batony i chipsy się pojawiły, ale i tak na co dzień się nie kupowało, więc radocha była wielka 🙃