Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Aga mnie się bardzo kolor paneli podoba 🙂 mimo, że ja ostatnio w jasnych kolorach lubuję. Schodom dodają uroku metalowe pręty. Drzwi też ładne...no wszystko takie nowiusie.
I kanapę ładną wybrałaś. 🙂 🙂
Czekam na więcej!!!

pomysł schodów jest mój, a stolarz wykonał je według tego co chciałam 🙂 znaczy mój nie mój, bo ja z internetu ściągnęłam do głowy 😉 i właśnie marzyły mi się pręty metalowe 🙂
a kanapa jedna z najtańszych dostępnych na rynku 😜

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Agaaaa ja tylko pierwszą fotke widzę..... 😞

No i reszta też piękna ale wszystko nowiutkie więc jak może być inaczej.... 😉 a schody mnie urzekly!!!

Bo Aga coś kombinowała przy zdjęciach. Na poczatku pierwsze było wielkie i tylko jej rękę było widać 😉 a reszta normalnie, a teraz tylko pierwsze widać.

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
marika321 napisał(a):
Agaaaa ja tylko pierwszą fotke widzę..... 😞

No i reszta też piękna ale wszystko nowiutkie więc jak może być inaczej.... 😉 a schody mnie urzekly!!!

Bo Aga coś kombinowała przy zdjęciach. Na poczatku pierwsze było wielkie i tylko jej rękę było widać 😉 a reszta normalnie, a teraz tylko pierwsze widać.

no już jest wszystko 🙂

• Mamusie
marika321 napisał(a):
No i widzę że Maciek w pantofelkach smiga.....my na boso tzn.w samych skarpetkach.... 😉

no bo Maciek musi w butach... a czasem nawet w szynie śmiga...

a co do pytania odnośnie mieszkania bez rodziców, to powiem Ci że oni odwiedzają Maćka codziennie, a ja u nich ostatnio byłam w pierwszy dzień świąt 😉

• Mamusie
Ale ruch wieczorową porą 🙃
Marika zaskoczyło mnie że Michałek taki podobny do siebie na tych starych zdjęciach - wydaje mi się że Weronika bardziej się zmieniła, Eluś zresztą też 🙂 Ciekawe, postaram się coś wstawić w tygodniu to ocenicie 😉 A chłopaki jak malowane - cała trójeczka 🙂
Nie wiem czy mam słodzić Yasmine bo jak wiecie jestem zachwycona jej urodą i nic się w tej kwestii nie zmienia 😜
15-16 tys za schody......To my chyba kupimy w castoramie 😁 Chociaż oczywiście też mi się marzą takie drewniane 🙂
Co do sylwestra to my jedziemy do znajomych więc bedziemy we czwórkę plus dziewczyny i cztery psy 😉 Popieram podejście Coq do sylwestrowego imprezowania - nic na siłę bo naprawdę to dzień jak codzień. Tyle że moj M ma wolne i jest okazja się wyrwać 🙂

• Mamusie
Dobry wieczór 🙂
Woow ile fotek 🤪 wszystkie słodziuchne 🤪 Aga chata pikna 😉
My dziś na roczku... myślałam, że łeb mi pęknie od tych wrzasków, a tylko 4 dzieci 😮 udało mi się potem jeszcze skoczyć do tego Rossmana... uuu trochę kasy tam zostawiłam, ale chusteczek z Pampersa nie udało mi się kupić 😠
Marika też już nie dostaję tego czasopisma... no szkoda 😜 gdzieś tam w tej gazecie doczytałam, że to ze szpitala nas losowali i na pół roku chyba miało być
Rita witaj 🙂 czekamy na jakieś sensowne wytłumaczenie, bo wszystkie się tu o Ciebie martwiłyśmy 😉
Ja sylwestra jutro z Julą spędzam... najpewniej pod pierzynką 😎 i pewnie będę kukać tu 😜 Mój M pracuje 😞 a nie mam ochoty wychodzić sama z Julką, więc luz... zero zmartwień... piżama i zero makijażu 😜
A włosy... ech szkoda słów 😠 to był pomarańcz... jak soczysta mandarynka 😮 😮... już nie są pomarańczowe... ale nie jestem już blondynką 😞 wyć mi się non stop chce 😞 😞 😞 😞

• Mamusie
a co sylwestra to my w końcu w domu zostajemy 🙂 tak zdecydowaliśmy 🙂 a znajomi podzieleni, bezdzietni imprezy, część dzieciatych też, ale duża część z dzieciakami w domu siedzi, a jakbyśmy jednych zaprosili to trzeba by innych, to nikogo nie zapraszamy, bo imprezy na kilkanaście osób to nam się nie chce robić 🙂 podobnie jak u Ciebie Marika 😉

• Mamusie
się zasiedziałam...

Meliska oj na pewno musi Ci być źle... ja z reguły płaczę po wyjściu od fryzjera, dlatego bardzo nie lubię tam chodzić...
no ale po Nowym Roku się wybieram, bo włosy już za długieeee i zbyt dużo czasu zajmuje mycie, czesanie, suszenie, nie mówiąc już o prostowaniu czasem

także ja uciekam 🙂

bo mąż o komputer woła 😉 a teraz muszę się dzielić 🙂

dobrej nocy laseczki 😘

• Mamusie
hej my u moich rodziców jesteśmy i chyba zostaniemy z konstancja do niedzieli bo babcia mojego męża mama ma grypę i nie chce żeby mała chwyciła!
Życzę wam szczęśliwego nowego roku żeby był lepszy niż ten oraz wszystkiego co najlepsze dla was i dla waszych pociech!!!

• Mamusie
hej my u moich rodziców jesteśmy i chyba zostaniemy z konstancja do niedzieli bo babcia mojego męża mama ma grypę i nie chce żeby mała chwyciła!
Życzę wam szczęśliwego nowego roku żeby był lepszy niż ten oraz wszystkiego co najlepsze dla was i dla waszych pociech!!!