Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Ech widzę, że ja jedna porządna 😜
Pam, Agami rano kace murowane 😜
Moja się właśnie na mleczko obudziła, aż dziw, że jej te huki wcześniej nie zbudziły 😮
tak więc, a więc ogłaszam oficjalnie koniec imprezy 😜... dobranoc 🙂

PS.
No ale Wy w dalszym ciągu się bawcie dobrze... ino Meliska idzie spać 😁
Jeszcze raz wszystkiego dobrego 😘 😘 😘

• Mamusie
Dzień dobry bez kaca 😉

Oby ten rok był równie wspaniały co 12 🙂 bo w 12 mój synek przyszedł na świat 😉 i zdrowia dla wszystkich małych i dużych 🙂 spełnienia marzeń , satysfakcji i z pracy i z całego czasu poswięcanego naszym pociechom powodzenia w wyborach dotyczących życia codziennego i oby wszystko układało się po naszej myśli. Te co idą do pracy (Aga,Pam..) 😉 i te mamusie co zostają z maluszkami ( teraz chyba jeszcze Beata 😉) obysmy wszystkie były spełnione. 😉

Wanilia Tobie kochana dużo siły na ten rok 😉 no i oby to nasze forum się powiekszalo 😉
I napiszę jeszcze jak Beata 😉 dziękuję za kolejny rok razem 🙂 🤪

• Mamusie
hej kochane!!!! witam w nowym roku!!!!
My byliśmy u mojego brata spoko było ale ze znajomymi ciekawiej napewno!!!
Mały nasz spał u mojej mamy i spoko grzecznie spał i nie obudził się na fajerwerki!!!
Spał do 7.15. my po 12 już w mieszkanku na swoim nie ma jak na swoim MARIKA!!!!
Cieszę się że wszystkie spędziłyście sylwestra miło pozdrawiam

• Mamusie
Właśnie wróciłam ze spacerku niby ciepło ale tyłek mi trochę przewiało....
No i ciśnienie mam wyższe 😠 bo jakiś typ z synem ok 12 lat chodzili i pod okna rzucali petardy.... Ja idę z wózkiem a oni rzucają sobie w najlepsze 🤢ale sobie po nim pojechałam..... 😠 i jeszcze nic nawet nie miał na swoje usprawiedliwienie .....mądry jeden z drugim.... 🤢 😮

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Gdzie jesteście????

Ja w Klermontowie 😜

U mnie wydawało się, że jest paskudnie, ale taka przeplatanka, w słońcu bardzo ciepło, a jak chmury to chłodno, generalnie ponad godzinę spacerowałyśmy, po 10 minutach Jaśmina usnęła, więc drzemka na spacerze zaliczona.
Petard nienawidzę !!!!!!!!!!! 😠 Pamiętam, że jak jeszcze do szkoły chodziłam to zawsze się bałam, że jakiś idiota rzuci tuż przy mnie... Ale tu tego problemu nie widzę. Fajerwerki też z umiarem wczoraj, co prawda pierwsze wybuchy Jaśminę obudziły ale dużo ich nie było.

Agami a Kubuś chyba rozgadany. 😆 Mnie ostatnio lekarz powiedział, że często jak dziecko szybko zaczyna chodzić to późno mówi i na odwrót...no i u nas to chyba tak jest, bo Jasmina tylko krowę naśladuje, no i kota, ale kot ostatnio robi tak jak krowa 🤢 😁

• Mamusie
hej moja córka wczoraj obudziła się o 2 w nocy i była gotowa na imprezkę ale wytłumaczyłam ze sylwestra przespała to zaczęła płakać ze musi iść spać 🤢
ja wypilam te 2 wina i szampana z mamą i rano bez kaca 😎 teraz czekam do 18 aż będę małą kąpać a ona pójdzie spać i j 😜eszcze jedno wino nam zostało do opróżnienia :P

• Mamusie
pammat napisał(a):
hej moja córka wczoraj obudziła się o 2 w nocy i była gotowa na imprezkę ale wytłumaczyłam ze sylwestra przespała to zaczęła płakać ze musi iść spać 🤢
ja wypilam te 2 wina i szampana z mamą i rano bez kaca 😎 teraz czekam do 18 aż będę małą kąpać a ona pójdzie spać i j 😜eszcze jedno wino nam zostało do opróżnienia :P

🤔się nam tu koleżanka rozszalała.... 😁 🙃
jakie macie to winko??? 🤔