Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Maciek na drugą drzemkę udał się ok 16.30. i to późno jak na niego... no nic, zobaczymy wieczorem co to będzie 😉

byliśmy dzisiaj na spacerku, ugotowaliśmy obiadek, posprzątaliśmy 🙂

wiecie, że wydaje mi się, że więcej w domu jest zrobione jak M. jest w pracy. Mimo, że jest Maciuś i nie wszystko mogę przy nim zrobić, to jakoś tak czyściej jest, i zrobione naprawdę więcej 😉

Wanilia obraz fajny 🙂 my na razie mamy gołe ściany 🤨 bo pieniędzy na dekoracje brak... no ale może niedługo powoli zaczniemy coś kolekcjonować 😉 a co do żywych kolorów to ja też lubię 🙂

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Największy obciach zawsze był jak w kinie przed filmem jakąś śmieszną reklamę puścili. Wszyscy widzieli ją tysiąc razy a mój M śmiał się na całe kino 😁 Teraz juz nie pamiętam kiedy ostatnio w kinie byliśmy 🤔

ale i tak zazdroszczę tego, że z M. macie jednakowe zdanie na ten temat

• Mamusie
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/708/sam4626.jpg/][IMG]http://img708.imageshack.us/img708/7932/sam4626.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
😮 😮 udało się 🤪 Takie miałyśmy dziś słoneczko 🙂

Coq trzeba pilnować zeby dziecko w takiej zaspie nie utknęło 😉

• Mamusie
Napisała mi babeczka że namaluje mi podobny obraz w wymiarach które mnie interesują 🙂 Więc w tym miesiącu kasa z dodatkowej fuszki zagospodarowana na obraz i wiosenne buty dla Weroniki 😉 Trochę męczące to siedzene nad papierami na każdy koniec miesiąca ale dzięki temu mogę z czystym sumieniem sobie czasem taka fanaberię zafundować 😜

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Chciałbym taki pokój dla Jaśminy...ja to jednak nadal zakochana w bieli 🙂
http://dladzieci.mukaki.pl/projekty/pokoj-marianny/

mimo, że ja za białymi ścianami nie przepadam, to bardzo bardzo mi się podoba ten pokój 🙂

ja to mam wielkie wizje co do domu swojego... wszystko inaczej ma wyglądać... ale do tego potrzebna kasa 🤨 więc jeszcze trochę sobie moje wizje poczekają

• Mamusie
Czyli ładny ale.. x 3 😁 😉

Kiedyś, jak ściany każdy miał białe, albo w tapecie, to bieli nie cierpiałam, a teraz uwielbiam. No i pozwala na zmiany kolorystyczne, bo wszystko z nią współgra 🙂
A kolorków w pokoju jest mnóstwo 🙃 dekoracja plus zabawki i książeczki, więc dla mnie pełen życia 😜

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Czyli ładny ale.. x 3 😁 😉

Kiedyś, jak ściany każdy miał białe, albo w tapecie, to bieli nie cierpiałam, a teraz uwielbiam. No i pozwala na zmiany kolorystyczne, bo wszystko z nią współgra 🙂
A kolorków w pokoju jest mnóstwo 🙃 dekoracja plus zabawki i książeczki, więc dla mnie pełen życia 😜

😜 😎

• Mamusie
mój młody ma 2-giej drzemki ciąg dalszy 😉 😮

jutro moj M wybiera się na narty więc sama z Misiem rządzę... 😉 dziś już robię pranka później jak wstanie poodkurzam wyścieram kurze a jutro będziemy się bawić ....sankować i miło spędzać czas 😉

a jak będzie spał bedę delektować się kawusią 😜

• Mamusie
marika321 napisał(a):
mój młody ma 2-giej drzemki ciąg dalszy 😉 😮

jutro moj M wybiera się na narty więc sama z Misiem rządzę... 😉 dziś już robię pranka później jak wstanie poodkurzam wyścieram kurze a jutro będziemy się bawić ....sankować i miło spędzać czas 😉

a u nas jutro M. ze swoim bratem będą kłaść nam płytki w kotłowni... więc dużo zamieszania będzie. no ale dobrze by było, żeby szwagier przyjechał z żoną i córcią, to byśmy sobie pogadały, dzieciaki by się pobawiły 🙂