Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Dzien Dobry 😮
Nasza noc wygladala tak:zasnelo dziecie i spala do 1:00 obudzila sie na z placzem-dalam mleko, podziumdziala i zasnela o 2 cos,to samo co godzine byla pobudka. Przed 5 sie obudzila i juz byla gotowa zaczac dzien. Wiec wzielam ja do siebie do lozka a ona gadala,patrzyla w jeden punkt,smiala sie i gestykulowala ,podejzewam, ze mielismy gosci i tak do 6:30 nie spalysmy.
Jednym slowem nie wyspana jestem 🤢
Mam nadzieje, ze Meliska z Julka sie wyspaly.
A co do reklam to mi sie holenderskie wyswietlaja i francuski amazon

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
coquelicot napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
dziewczyny czy Wy też widzicie u góry strony internetowej reklamę basenów mineralnych???

Nie, ja mam Disney. Te reklamy chyba personalnie się pojawiają wg twoich odwiedzić różnych stron.

tak sobie właśnie myślałam.
pewnie też na podstawie lokalizacji się pojawiają 🙂

Chyba faktycznie raczej po lokalizacji ....bo u mnie raiffeisen bank i paola sok i rotawirusy a nie siedzę na tych stronach 😉

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
a ja jestem zła, bo szwagier jeszcze nie przyjechał 😠 liczyłam na to, że zaczną te płytki rano. i o 14 to już skończą i już tam planowałam sobie nasze popołudnie. no ale oni pewnie koło 14 zaczną i cały dzień zwalony 🤢

Aga nie złość się tylko zmieniaj plany. Szwagier widocznie nie mógł przyjechać. Ciesz się kobieto, że mężowi ktoś chce pomóc, że fachowca brać nie musicie, któremu płacić trzeba.

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
a ja jestem zła, bo szwagier jeszcze nie przyjechał 😠 liczyłam na to, że zaczną te płytki rano. i o 14 to już skończą i już tam planowałam sobie nasze popołudnie. no ale oni pewnie koło 14 zaczną i cały dzień zwalony 🤢

Aga nie złość się tylko zmieniaj plany. Szwagier widocznie nie mógł przyjechać. Ciesz się kobieto, że mężowi ktoś chce pomóc, że fachowca brać nie musicie, któremu płacić trzeba.

no ja wiem. ale mąż też zły. bo inaczej myślał na temat dzisiejszego dnia. a Paweł tez miał przyjechać najpóźniej na 10. a do tej pory go nie ma... taki dosyć gołosłowny jest...

wiadomo, ze fajnie, że chce pomóc 🙂 inaczej mąż sam by kładł. bo fachowcom kazałam nie kłaść w kotłowni. bo to dla męża było zostawione 😜

• Mamusie
marika321 napisał(a):
beata26 napisał(a):
Marika dobrze zrozumialas-gosci(tych z drugiej strony 😉

Jak to przeczytałam to aż mnie ciary przeszły 😜

Macius ma taką czapkę jak Michałek 😉 no i widać dobrze sobie już radzi 🙂 po chodnikach 🙂

taką samą czapkę ma też Kajtuś 😁 bynajmniej tak mi się ze zdjęć wydaje 😉

• Mamusie
marika321 napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
coquelicot napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
dziewczyny czy Wy też widzicie u góry strony internetowej reklamę basenów mineralnych???

Nie, ja mam Disney. Te reklamy chyba personalnie się pojawiają wg twoich odwiedzić różnych stron.

tak sobie właśnie myślałam.
pewnie też na podstawie lokalizacji się pojawiają 🙂

Chyba faktycznie raczej po lokalizacji ....bo u mnie raiffeisen bank i paola sok i rotawirusy a nie siedzę na tych stronach 😉

oby nie personalnie 😮 😮 😮... u mnie: JAK ZRZUCIĆ 14 KG TŁUSZCZU 😁

• Mamusie
Nocka elegancka... dziecko dopiero o 6 wstało na mleko, mamusia już dawno w pracy siedziała... ale nadal gorączkuje 😞 rano tatuś dał ibum i przeszło... jak wróciłam z pracy zaś 39'C, dałam ibum i od razu zwróciła, przy następnej próbie też, za 3 podejściem się udało i śpi teraz mój robaczek malutki 😞 tak się martwię... już sobie nawet jakieś bajki wkręcam... bo pisałam ostatnio, że mocz śmierdzi... no oby to od pieluch było 🥴 do tego jest mętny... dostaliśmy nawet skierowanie na badania, bo zwróciłam lekarce na to uwagę... i moje dziecko strasznie mało pije, a teraz jak przestała pić w nocy to prawie w ogóle 🥴 boję się, żeby to coś z nerkami albo układem moczowym nie było... aż wyć mi się chce 😞 😞 😞

• Mamusie
My już po balu... 🙂
mały zachwycony dziećmi w przebraniu 😉ale trochę nie pasowała mu pani gadająca przez mikrofon ... 😮 ale na całe to zamieszanie, strzelajace balony i tak było spoko 😉 jak się rozkręcił to latał między dziećmi a ja za nim bo te większe to nie patrzą pod nogi..... 🤔
ale powiem wam że sama się tak upelętałam w tym huku...że szok 🤔 😮