Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
U mnie też sypie 😮... qrwa toż to prawie kwiecień 😮
Ja właśnie muffiny z piekarnika wyciągnęłam... zrobiłam na śniadanie ☺️ ani grama chleba w domu, a nie chce mi się tyłka ruszać w taką pogodę... cóż obeżrę się z rańca 😜
A ja się przyznaję bez bicia, że u mnie ani okna nie umyte ani nawet firanki nie pozmieniane ☺️ i zajmę się tym dopiero po świętach... po pierwsze pogoda nie nastraja, a po drugie w pracy mam taki zapieprz, że w domu nawet małym paluszkiem nie chce mi się ruszyć 🤢

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Również się meldujemy 🙂 Zaraz odkurzanie i mycie podłóg.

Wczoraj wieczorem odkryłam dwie dolne czwórki 🤔 i mamy przyczynę złego humoru...może. Prawa już ładnie przebita, lewa własnie się przebija. W rezultacie Jaśmina wiele razy się dziś budziła, ale z uśnięciem po 23 nie było problemu.

Od rana pada 🥴 nawet nie wiem jak na zakupy wyjdę...zakupy mazurkowo-babkowe 😉

• Mamusie
Hej
Ja Was czytam codziennie ale czasu malo na odpisanie a tyle sie u Was dzieje ze nie chce nikogo pominac wiec wole nic nie pisac ☺️
U nas zapierdziel non stop,majatek na paliwo idzie bo tyle kilosow dziennie robimy ze szok

Nie wiem jak to bedzie z naszym wyjazdem do De bo 3go mielismy jechac a 4go tata ma te bajpasy, Holi Twoja babcia tez' trzymam i za nia kciuki
I teraz nie wiem jak to bedzie bo ja na pewno nie pojade bo umarla bym tam ze zmartwienia, po swietach bedziemy o tym rozmawiac z Adamem

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Ja zaliczyłam w końcu laboratorium. O mały włos bym znów nie pojechała bo rano tak mi się sikać chciało że poleciałam i zapomniałam że miało byc do kubeczka 😁 W rezultacie do szpitala dojechałam dopiero przed 9, kilka minut przed zamknięciem punktu pobrań. Przedtem wypiłam 3 szklanki wody 😁 Grunt że się coś udało wycisnąć na czas 😎
Coq ja też miałam zrobić zakupy m.in mazurkowo-babkowe ale oczywiście zapomniałam zabrać z domu listy i brakuje mi paru rzeczy 🥴 Jak to możliwe ze zostawiłam w markecie 250 zł i nadal nie mam wszystkiego????? Oczywiście jak juz byliśmy razem z M to zrobiłam zapasy cięższych rzeczy typu maki, cukier, kasze, makarony itd.
I przypomniałaś mi Coq że ktoś kiedyś pytał o czwórki które krzywo wychodzą, tzn na krawędzi dziąsła. U Weroniki tez tak było bo najpierw wyszła jedna część zęba a potem dopiero druga
Rita fajnie że się odzywasz - cały czas trzymam kciuki za zdrowie taty 😘
Holi jak babcia?

• Mamusie
Rita napisał(a):
Hej
Ja Was czytam codziennie ale czasu malo na odpisanie a tyle sie u Was dzieje ze nie chce nikogo pominac wiec wole nic nie pisac ☺️
U nas zapierdziel non stop,majatek na paliwo idzie bo tyle kilosow dziennie robimy ze szok

Nie wiem jak to bedzie z naszym wyjazdem do De bo 3go mielismy jechac a 4go tata ma te bajpasy, Holi Twoja babcia tez' trzymam i za nia kciuki
I teraz nie wiem jak to bedzie bo ja na pewno nie pojade bo umarla bym tam ze zmartwienia, po swietach bedziemy o tym rozmawiac z Adamem

Rita trzymamy kciuki za tatę !!! bedzie dobrze!!! mój tata miał bajpasy chyba z 15 lat temu....pomalutku dochodził do zdrowia....ale ma się naprawdę dobrze i żyje pełnią życia ...jakieś 2 tygodnie temu wrócił z tygodniowych nart w alpach 😉 więc spokojnie 😘 😘 po ooperacji pierwsze tygodnie mocno dbajcie o tatę 😉

Holi jak u Was poszło??

• Mamusie
Rita pewnie też na Twoim miejscu zostałabym... najwyżej niech Adam wraca sam... a tacie oczywiście zdrowia 🙂
Zeżarłam 4 muffiny i popiłam colą... śniadanie jak malowane 😁 a Julka się z jedną morduje, w między czasie zdążyła nawet walnąć kupkę 😜
A Marika Misio ma jajka w koszyku poprzyklejane.... hahaha... i co myślisz, że nie rozpracuje tego patentu 😁 😁 😁 ja bym tyle odwagi nie miała 😉

• Mamusie
meliska napisał(a):
Rita pewnie też na Twoim miejscu zostałabym... najwyżej niech Adam wraca sam... a tacie oczywiście zdrowia 🙂
Zeżarłam 4 muffiny i popiłam colą... śniadanie jak malowane 😁 a Julka się z jedną morduje, w między czasie zdążyła nawet walnąć kupkę 😜
A Marika Misio ma jajka w koszyku poprzyklejane.... hahaha... i co myślisz, że nie rozpracuje tego patentu 😁 😁 😁 ja bym tyle odwagi nie miała 😉

TO TAKI GOTOWY koszyczek 😉 i ja mu go od wczoraj pokazuję głaszczemy koko 😉 króliczka i beee 😜 robimy im husiu-husiu 😜 oswajam go 😉 na początku chciał wyciągać....ale sie nie da....i odwracam jego uwagę.... 😎

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/145/img5366v.jpg/][IMG]http://img145.imageshack.us/img145/2116/img5366v.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
Qrwa, qrwa, qrwa 😠 😠 😠
Myłam głowę jak usłyszałam, że coś spada... na szczęście Julka była przy mnie, bo inaczej zawału bym dostałam. Sprawdziłam i jedyne co na podłodze leżało to duży miś i nawet się zdziwiłam, że tyle rabanu narobił. A przed chwilą patrzę a na tarasie leżą potrzaskane kafle, które spadły z balkonu wyżej... qrwa mieszkam w 3-letnim bloku i takie jazdy, to że tynk mi spada na tarasie to hu*... ale jak sobie wyobraziłam, że na tarasie bawi się moje dziecko... grrrrrrrrrrrrrrrrr 😠 będzie wojna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusie
hejka kochane dzięki że się martwicie o moją babcię!!!Czyli tak wczoraj babci operacja trwała 5 godzin od 14 leżała na oiomie i tam była utrzymywana w stanie śpiączki farmakologiczne także wiecie tyle dobrze że stan stabilny!!!
Dziś babcię wybudzili i ok jest ale babcia jest bardzo słaba i jest cały czas na silnych lekach przeciwbólowych i nasennych więc ciągle śpi i jest na oiomie!!!!
Boimy się ciągle o nią musi walczyć!!!!
Marika mówisz że twój tata miał tak dawno tą operację i dziś ok o to pocieszyłaś mnie!!!
Rita będzie dobrze też u twojego taty ale to naprawdę poważna operacja!!!
U nas dziś taka pogoda jak u was przeważnie masakra jak to dziś zobaczyłam!!
Ja nic na święta nie piekę może jaką sałatkę zrobię ale nie chce mi się!!!
Dziś po 8 już na kawie u koleżanki byłam potem w domku i teraz mój M śpi z małym a ja na 15 do pracy!!!

• Mamusie
Troszkę Wam tego zabiegania świątecznego nawet zazdroszczę ...
Spłukałam się doszczętnie na ten remont 😞 ...mam 20 zł w portfelu i nawet zajączka u dzieciaczków w tym roku nie będzie...a przynajmniej nie ode mnie 😞
No i jeszcze te "odwiedziny" ... wiecie kogo... 🤨

Zdrówka życzę wszystkim Wam i rodzinkom Waszym 😘 😘 😘

• Mamusie
NovaM napisał(a):
Troszkę Wam tego zabiegania świątecznego nawet zazdroszczę ...
Spłukałam się doszczętnie na ten remont 😞 ...mam 20 zł w portfelu i nawet zajączka u dzieciaczków w tym roku nie będzie...a przynajmniej nie ode mnie 😞
No i jeszcze te "odwiedziny" ... wiecie kogo... 🤨

Zdrówka życzę wszystkim Wam i rodzinkom Waszym 😘 😘 😘

U nas tak naprawdę nie ma tradycji żadnego zajaczka.....tyle że jak siostrzenice przyjerzdzaja to dla nich się robi to może i Michał się zalapie 😜.....

• Mamusie
Ale dzis ładnie napisałyście.

Padało od rana, ale się trochę wypogodziło i na szczęście zaliczyłyśmy spacer i plac zabaw.
Po powrocie Jaśmina uderzyła na drzemkę.
Holi i Rita zdrowia życzę zarówno babci jak i tacie!!!
Marika ale zima 🤢 faktycznie komentarz zbędny.
A jak zobaczyłam zdjęcie Michałka, to narzuciło mi się w głowie powiedzieć Michał - Michał przystojniacha -- jakoś tak łatwo sobie go wyobrazić w przyszłości, dziewczyny będą się za nim oglądać! 😉
Wanilia co TY, mazurek jeszcze w planach 😜 dopiero sobie rodzynki kupiłam i migdały 😁.. teraz mąż na zakupy pojechał to dokupi co będzie mi potrzebne.
Nova nie smuć się, gdybym ja chciała zrobić prawdziwe święta od a do z to chyba w połowie miesiąca nic byśmy już nie jedli, albo byłoby trzeba wyjąć z oszczędności naszych marnych... Masz remont, będziesz zadowolona z domu 🙂 przynajmniej nie przejesz, nie wydasz na duperele.