Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej,
bede pisac bez polskivh znakow bo synus przy cycu 😉
Agami super ze decyzja pozytywna. podobno od kilku miesiecy latwiej o kredyt wiec trzeba brac zanim znow cos wymysla
Holi ja mysle ze nawet w naszym kraju i tych popieprzonych czasach jak ktos szuka intensywnie to w koncu znajdzie sensowna prace. tak wiec trzymam kciuki 🙂
Meliska a jakim to cudem czasu mniej?
Bsienka bylas na basenie? Szacun dla Ciebie, ja się rano ledwo z łozka kolo 7 zwlekam 😁

U nas ok, czas szybko leci, dużo czasu spędzamy na placu zabaw - pomału poznajemy dzieci i mamy 🙂 Nawet pies ma juz swoje miejsce przy lawce a jak przyjdę bez niego to sie wszyscy pytają gdzie jest 😁 jutro w nocy jedziemy chyba do rodziców moich. mam mieszane uczucia i umiarkowany zapal ale wiem ze babcia by bardzo chciala miec Werkę u siebie wiec chyba trzeba jakos przezyc ten tydzien w zagęszczeniu 😜 no i u nich duzo drzew i w zwiazku z tym komarów. pakowanie dwojki dzieci - chyba nie musze nic mówić.
jak mi sie uda to wstawie potem jakies zdjecia ale nie obiecuje 😎

• Mamusie
hejka kochane!!! tak nadal będę intensywnie szukać pracy zobaczymy!!!
Dziś zaraz właśnie idę do pracy mały śpi od 11.40 mama moja przyjdzie do niego na 2 godz a potem tatuś przejmuje pałeczkę!!!
Jutro niestety muszę zawieść teściowej małego i na pewno padnie mi w aucie i będę go musiała przenosić kurdę biedny a tak tego nie chciałam ale muszę jutro !!!! wolę jak mały jest w domu i śpi a nie potem budzi się nie wiadomo gdzie biedak!!!

• Mamusie
Ja Was oczywiscie podczytywałam,ale pogoda byla cudna i na dworzu siedzialysmy. Poza tym ogród robimy i czas na to właśnie zurzywam 🙂 W końcu kartoflisko przypomina ogród-mamy mini plac zabaw i dziś rozłożylismy trawę i jutro trzeba zobaczyc gdzie jeszcze trzeba rozłożyć, bo zostały rolki.
Coś mnie ugryzło w ucho i boli jak cholera 🤢
Sarczini dziś biegała po ogródku jak kładlismy trawe i miała kalosze na założone, ale po chwili zdjeła i biegała na skarpetach 😜 Piachu miała wszędzie, nawet w nosie czarno było 😁
I to tyle u nas. No i złożyłam CV do firmy farmaceutycznej,ale odpowiedzi brak 🤔

• Mamusie
beata26 napisał(a):
Ja Was oczywiscie podczytywałam,ale pogoda byla cudna i na dworzu siedzialysmy. Poza tym ogród robimy i czas na to właśnie zurzywam 🙂 W końcu kartoflisko przypomina ogród-mamy mini plac zabaw i dziś rozłożylismy trawę i jutro trzeba zobaczyc gdzie jeszcze trzeba rozłożyć, bo zostały rolki.
Coś mnie ugryzło w ucho i boli jak cholera 🤢
Sarczini dziś biegała po ogródku jak kładlismy trawe i miała kalosze na założone, ale po chwili zdjeła i biegała na skarpetach 😜 Piachu miała wszędzie, nawet w nosie czarno było 😁
I to tyle u nas. No i złożyłam CV do firmy farmaceutycznej,ale odpowiedzi brak 🤔

W takim razie jestes nam winna zdjęcia Sary w ogródku 🙂

• Mamusie
No to Beatka dajemy Ci czas do weekendu na fotki 😉 🙂

Dziś w tesco Misio testował taki motorek jak chyba Macius ma ten czerwony był za 39,90. I nawet chciałam mu wziąć bo mu się podobał ale za krótkie nóżki jeszcze ma i ledwo dostawał do podłogi więc prędzej guza by nabil.....i narazie nie kupiłam... 😉 😜

Holi to wrzucać foty proszę 🙂 i ja się poprawię 😉 tylko że mi na image shavk nie chcą się dodawać.....i to mnie wkurza....

• Mamusie
halo.
napisałam dzisiaj szefowi maila odnosnie tego, ze czuje sie dyskryminowana przez niego (chodzi o wyplate premii, bo wyplaca mi polowe tego co innym, mimo ze robie tyle samo umow co oni, tylko na pol etatu i on mnie jeszcze za to karze, dajac mi polowe kasy). generalnie czekam na podwyzke albo na zwolnienie. 🙃 😮

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Marika obok prześlij teraz na imageshack masz : Can't upload|? Try this. Kliknij na to i tam Ci załaduje raczej - ja miałam ten sam problem 🙂
Aniqa a co z wakacjami?

nie jedziemy. w dalszym ciagu nasze swiatopoglady na temat wychowywania dziecka na wakacjach za bardzo sie różnią 😜

• Mamusie
marika321 napisał(a):
No to Beatka dajemy Ci czas do weekendu na fotki 😉 🙂

Dziś w tesco Misio testował taki motorek jak chyba Macius ma ten czerwony był za 39,90. I nawet chciałam mu wziąć bo mu się podobał ale za krótkie nóżki jeszcze ma i ledwo dostawał do podłogi więc prędzej guza by nabil.....i narazie nie kupiłam... 😉 😜

a Maciulek to już zaczyna mieć za długie nóżki do swojego motorka 😁

• Mamusie
Marika nie pieke 😞 Totalnie wylecialam z obiegu. Musze z sasiadka pogadac jak wroci z wakacji czy uwaza ze ktos by byl zainteresowany zamawianiem. Ona dluzej tu mieszka i bardziej zna ludzi niz ja. w tygodniu ide do takiej starszej pani tez sasiadki na kawe to upieke cos i zabiore. Tu maja gusta "zamkniete" tzn tarta z jablkami,koperty cynamonowe z jablkami lub tort smietanowy z platkami migdalowymi ewentualnie orzechami w karmelu.
Poczytam knige i spac 🙂
Dobranoc

• Mamusie
beata26 napisał(a):
Marika nie pieke 😞 Totalnie wylecialam z obiegu. Musze z sasiadka pogadac jak wroci z wakacji czy uwaza ze ktos by byl zainteresowany zamawianiem. Ona dluzej tu mieszka i bardziej zna ludzi niz ja. w tygodniu ide do takiej starszej pani tez sasiadki na kawe to upieke cos i zabiore. Tu maja gusta "zamkniete" tzn tarta z jablkami,koperty cynamonowe z jablkami lub tort smietanowy z platkami migdalowymi ewentualnie orzechami w karmelu.
Poczytam knige i spac 🙂
Dobranoc

bry 🙂 może i zamknięci ale torty piekne dla dzieci napewno miałyby wzięcie ....tylko musisz gdzieś się zakręcić by je pokazać....a Twoje torty to i w środku na pewno boskie 🙂 😎
więc jakbyś się wbiła na ryneczek to i rocznicowe i różne inne napewno by poszły.... 😎 😎szkoda Twojego talentu 🤔 😜

• Mamusie
Bry,

Dzis mialam krizys basenowy 😞 budzik zadzwonil o 6:00 otworzulam oczy i uslyszalam ze pada, wiec pytam M czy musze isc jak pada. To powiedzial ze nie musze ale wieczorem wioslarz. Jakos sie zmobilizowalam i w koncu wyszlam. Nawet nie bylo tak zle. w 35 minut przeplynelam 26 basenow 50 m. Jak na poczatek to mysle ze nie jest tak zle. Nastepny wypad na basen w srode. A jutro jedziemy na Mazury. Poniedzialek i Wtorek mam szkolenie pod Warszawa, wiec wymyslilismy ze w weekend odwiedzimy rodzinke na Mazurach potem pon i wt ja bede pod warszwa i po szkoleniu wracam na Mazury zabieram rodzinke i jedziemy do domu 🙂

Aniqa mysle ze dobrze zrobilas. Mam nadzieje ze sie jakos ustosunkuje do tego 🙂
Beata trzymam kciuki zeby sie odezwali 🙂

• Mamusie
W radiu die,die, die my darling leci a ja słysze da da da które wtóruje Weronice 😁 Od 10 minut chodzi pod drzwi i się drze daaaa daaa daaa 🤔 Więc idziemy, pogoda wredna i pewnie znów Werka mokra wróci. Kapiel wkałuży mamy za każdym razem jak tylko są jakieś na trasie 😎