Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
właśnie rozmawiałam z moją siostrą i 5 sierpnia przyjedzie do nas ze swoimi córeczkami
oszaleje ze szczescia chyba 🤪 🤪 🤪 moje dwie pozostałe siostry często przyjeżdżają ale Maja była tu tylko raz i to prawie 3 lata temu a jej dziewczynki jeszcze nigdy tu nie były - a to moja najlepsza przyjacióka no i od 5go do 12 ma urlop więc w końcu przyjedzie 🤪
tak że znowu wesoło u nas bedzie bo za ok 3 dni przyjedzie moja najmłodsza siostra z Adama kuzynem bo mama samej jej nie chce autokarem posłac tak że posiedza u nas ze 2 tygodnie, pojadą a przyjedzie Maja z dziewczynkami 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
Rita napisał(a):
właśnie rozmawiałam z moją siostrą i 5 sierpnia przyjedzie do nas ze swoimi córeczkami
oszaleje ze szczescia chyba 🤪 🤪 🤪 moje dwie pozostałe siostry często przyjeżdżają ale Maja była tu tylko raz i to prawie 3 lata temu a jej dziewczynki jeszcze nigdy tu nie były - a to moja najlepsza przyjacióka no i od 5go do 12 ma urlop więc w końcu przyjedzie 🤪
tak że znowu wesoło u nas bedzie bo za ok 3 dni przyjedzie moja najmłodsza siostra z Adama kuzynem bo mama samej jej nie chce autokarem posłac tak że posiedza u nas ze 2 tygodnie, pojadą a przyjedzie Maja z dziewczynkami 🤪 🤪 🤪

Rita Ty masz siostrę i córkę o imieniu Maja ..????

a gości gratuluje 🙂 nudzić się nie będziesz 🙃 😜 a i Maja(mała Maja 😉 😜) będzie mieć towarzystwo 🙂

piekna pogoda się szykuje na weekend więc zadzwoniłam do M bysmy wzieli na jutro i poniedziałek urlop i wyjechali w góry 😎.....do szczawnicy 😉 😎 oby przeszło .......bo już czuję jak cudnie by było.....relaks 😜 spokój słonko 😉góry i rzeczki...... 🙃

• Mamusie
Marika a ja tych gór Wam zazdroszczę 🙂
no a Majcia imię ma po swojej mamusi chrzestnej -mojej naukochańszej siostrzyczce 🙂
ale u nas w rodzinie to już tak chyba jest : moja babcia ma na imię Irena ,jej córka (moja ciocia) też Irena i cioci córka (moja kuzynka) Irena
wnuczka matka i babka -każda Irena he

• Mamusie
Dzien dobry
U nas panuja truskawki i banany. Reszta owocow nie bardzo. Mysle, zeby wyciac taki iglak lichy, ktory mi pod oknem w jadalni rosnie i tam chyba jakies krzaczki owocowe posadze.
Wanilia zdjecia super. Oj mi sie marzy taki maluszek jeszcze jeden 😜
Bateria mi w lapku umarla 😞

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
A ja Wam zazdrosze wszystkiego, gosci, gor, rzeczek 😉 ja juz rok prawie nawet na kawie nigdzie nie bylam.

🤨 🤨 🤨
A nie ma szans ze ktoś z rodziny do Ciebie przyjedzie? W końcu to nie koniec świata... Nieumeblowane mieszkanie to chyba nie problem?

Aparat to samsung wb 5500 http://www.optyczne.pl/1181-Samsung_WB5500_-specyfikacja_aparatu.html Kosztował około 700zł, w sumie typowy kompakt.
Za komplementy dziękuję, ja robię dużo zdjęć, nie ukrywam że niektóre poprawiam programem, kadruję, czasem podciągnę kolory... Marzy mi się kiedyś pobawić z lustrzanką ale póki co nie mam na to czasu i starcza mi że raz na kwartał mój tata strzeli porządne foty 😁

• Mamusie
Wanilia to nie koniec swiata, ale jednak podroz dla calej rodziny to spory wydatek. Siosrta w dwojgiem dzieci ma 3tys. kredytu na miesiac, wiec taki wypad do Francji to jednak duze obciazenie. A druga siostra mimo, ze ma wakacje, to rypie w biznesie rodzinnym meza i jak moze to do mamy jedzie i jej pomaga.
Przyjdzie taki czas, ze pojade do Polski... w cierpliwosc musze sie uzbroic 😉

A u mnie straszna duchota 🤢 Jasmina na sam koniec spaceru usnela.
Nie wiem co sie dzieje z moim dzieckiem, ale potwornie sie nudzi, niczym na dluzej niz 5 minut nie potrafi sie zajac, a na spacerze tez na10-15 minut wyjdzie pochodzic ichce do wozka 🤔

• Mamusie
Coq moja siostra była u nas tylko raz daaawno temu sama bez dzieci 3 dni i bez nich nie chciała już wyjeżdżac - szwagier boi się samochodem taki kawał jechać a tak jak piszesz bilet jeden kupić ok ale już dla 3 czy 4 osób to już wydatek prawie 1000 zł i w warunkach polskich wiadomo jak to jest i taki wyjazd się przeciąga nawet latami bo zawsze jakiś inny wydatek jest
ale moja siostra nie ma wyboru bo Adam bilety kupuje 😉

• Mamusie
Dzien dobry,
Mamy piekny,sloneczny poranek slonce wstalo o godzinie bardzo wczesnej, imieniny obchodza: Makaryna oraz Radomila
Hustawka stoi ,wiec zostalismy bohaterami w swoim domu. W sumie mniej bohatersko wypadlam bo tylko trzymalam rurki 😜 😎
Rita a co tam,ryba z piekarnika to bardzo zdrowo. Na glodnego nie kladzie sie spac 😜
Chcialam wstawic fotki z wycieczki rowerowej ale nie moge znalezc kabla do telefonu 😠
Sarka zadowolona byla,siedziala i gadala,bila brawo.A przyczepka leciutka,wiec zakup super.

• Mamusie
wiecie jakiego donosiciela mam w domu 😁 wczoraj rano byl facet który fajki dostarcza polskie i wieczorem Adam po pracy przychodzi do mnie i pyta co za Pan był u mnie i jakie kuku z nim robiłam ?????
płakaliśmy ze śmiechu Maja poleciała do Adama i palcem na salon pokazywała i mówi
-Pan tam
a Adam pyta pan był?
_taaaak
a co robił?
kuku 🙂
kuku? a mamusia co robiła?
kuuuuuku 🤪
buahahahahahaha

• Mamusie
hejka kochane!!! tyle odpisywania że nie pamiętam co komu!!!
Rita mówisz że siostra przyjeżdza super fajnie masz!!!Maja jest niezła z tym a kukuku mama i pan !!!
Wanilka mówisz że chciała byś kupić sobie lustrzankę może kiedyś!!!
Beatka banany i truskawki no mój mały truskawki ale banany ost beee!!!
Marika ale macie fajnie Szczwnica i relaksik super!!!
Agaaaa Maciek mało je co ale nie przejmuj się nadrobi!!!
Meliska a ty nadal masz brak czasu jak to jak mała ci śpi 4 godziny!!!
U nas spoko dziś popołudniu już wolne i weekend też!!!!