Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
marika321 napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Pada u mnie nieustannie 🤢

u mnie słońce ale nie będę taka o podzielę się więc wysyłam trochę 🙃może Rita kawałeczek przepuści dalej..... 😜 🙃

Coś pomogło, bo przestało padać i się przejaśniło mimo, że chmury nadal wiszą ..ale zawsze lepiej 😉

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
marika321 napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Pada u mnie nieustannie 🤢

u mnie słońce ale nie będę taka o podzielę się więc wysyłam trochę 🙃może Rita kawałeczek przepuści dalej..... 😜 🙃

Coś pomogło, bo przestało padać i się przejaśniło mimo, że chmury nadal wiszą ..ale zawsze lepiej 😉

tak jak podejrzewałam Rita pewnie coś po drodze capneła dla siebie 😉 ale zawsze lepsze to niż nic 🙂 😉 😉 😎 🙃 ale bądź wyrozumiała Majka ma nową piaskownicę więc niech tez ma okazję się w niej pobawić 😉

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Marika pracujesz w reklamie? 😁 nieźle wypromowałaś nasze forum grudniowe 🤪

U mnie napięcie rośnie...

haha zapomniałam o sobie 😉
nie nie ja w księgowości ale zajmuję się głównie rozliczaniem kasy unijnej 😜 😜 😜

trzymam kciuki by liczba ubytków na jednej ręce się zmieściła 😜 😜 😜 🙃 🙃 🙃 i obyś mogła to znieczulenie mieć..... 😘

• Mamusie
haha Marika niezła jesteś 🙂 ja oddałam Coq całą swoją pogode bo wyszłyśmy na spacer i Maja w wózku zasnęła i chciałam od razu po sklepach połazić ale musiałysmy wracać bo się zimno i pochmórno zrobiło 😁 a Maja spi dalej w wózku ale w salonie-nie tykam jej, raduje się chwilą 🤪

Coq kciuki trzymam co by lekko poszło 😘
Nova? Pamm?

wgle umówiłam sie z Adamem że jak mały Hubcio się urodzi to on Mai pilnuje a ja opijam zdrówko Wanilii synka -tak ze ja trzymam kciuki za weekend hehehe 😉

• Mamusie
HEj 😆 😆 😆

Tak Coq jestem filologiem.... czeskim ☺️ ☺️ ☺️ 🙃 🙃 🙃
Dążę jednak do tego by być tłumaczem przysięgłym... ale... zniechęca mnie strasznie obowiązek wobec naszego Państwa....

Rita w Bremen mieszkasz? Wow! Piękne miasto !!! Byłam tam ... dwa lata temu 🙂 🙂 🙂 a i zakochałam się w teatrze transwestytów 🤪 Teatro Magico !!! Niezapomniany show ! (ja to strasznie liberalna jestem) i.... w tym sklepie co śliczne bombki bożonarodzeniowe sprzedaje cały rok.... I w wielu wielu innych miejscach... Pięknie tam jest !

• Mamusie
Rita napisał(a):
Cherry zapraszamy częściej 🙂 🙃 na wycieczce byłaś czy masz tu kogoś?

Wiesz co można powiedzieć że na wycieczce ... konkretnie to firma męża zorganizowała taki zjazd pracowników z holandii, niemiec i polski. Byliśmy tam tydzień. Pływaliśmy statkiem, mieliśmy też wypożyczone rowery i na nich zwiedzaliśmy miasto. Taki wielki piękny park tam, jest zaprojektowany chyba przez tego samego architekta który projektował Central Park w New Yorku... Dobrze pamiętam? Chodzisz tam na spacery z Mają?

Generalnie jednak czasami zapędza nas w tamte strony bo siostra męża mieszka w Holandii.

A Basiu pisałaś żeby urlop cofnąć... mój machnął na to ręką... Kadrowa przysłał mu maila ostatnio: może byś się pourlopował...? Masz 54 dni urlopu za odtatnie trzy lata 😮 😮 😮 Problem w tym że nawet jak już weźmie ten urlop od telefonów się nie uwolni... bo jeśli by tak zrobił to zrobi mu się taki syf w zamówieniach etc. że będzie się odkopywał 2 tygodnie.... Ja tam nie narzekam bo ostatnio ma głównie home office i dużo pomaga... ale urlop to urlop ! 😜

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Bosh, zbieram się do lekarza....Tak mnie głowa boli że się schylić nie mogę a Weronika odkryła że najlepszą formą buntu jest położenie się na podłodze 🥴 Czekam na M jak na zbawienie a do wieczora jeszcze trochę zostało 🤨

Przyjechać? Przeciwbóla jakiegoś masz? Paracetamol chyba możesz co?

• Mamusie
Cherry to po drodze do Holandii zapraszamy -ja mieszkam z 300m od rzeki ,na stare miasto chodzimy sobie z Majcią na spacerek a do teatro magico mam 2,5 km dokładnie 🙂 nie wiem o który park Ci chodzi bo tu jest ich pełno, my same w okolicy mamy z 5 - chodzi Ci o ten z wiatrakiem albo z fontanną może?

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Bosh, zbieram się do lekarza....Tak mnie głowa boli że się schylić nie mogę a Weronika odkryła że najlepszą formą buntu jest położenie się na podłodze 🥴 Czekam na M jak na zbawienie a do wieczora jeszcze trochę zostało 🤨

a ciśnienie mierzyłaś sobie?

• Mamusie
Cherry napisał(a):
wanilia napisał(a):

Przyjechać? Przeciwbóla jakiegoś masz? Paracetamol chyba możesz co?

Dzięki ale dam radę - Weronika ok ale ja mogę coś siać więc szkoda by było żebyś złapała....Zarzucę apap i ide błagać o antybnioyyk

• Mamusie
Rita napisał(a):
Cherry to po drodze do Holandii zapraszamy -ja mieszkam z 300m od rzeki ,na stare miasto chodzimy sobie z Majcią na spacerek a do teatro magico mam 2,5 km dokładnie 🙂 nie wiem o który park Ci chodzi bo tu jest ich pełno, my same w okolicy mamy z 5 - chodzi Ci o ten z wiatrakiem albo z fontanną może?

o ten i jeszcze inny fakt tam parków a parków tylko że ja myślałam ze jest to jeden wielgachny tak wtopiony w miasto. A swoją droga w tym wiatraku niezłe drinki podają 😜 😜 😜

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Zadzwonił M że będzie szybciej, poryczałam się przez telefon i znów oddychac nie mogę. Kur..wa jak ja mam dość 😞

Wierzę! Przytulam i chciałabym jakoś pomóc. Powiem tak już niedługo odzyskasz formę i siły a teraz musisz dać radę jeszcze troszkę, jeszcze chwilkę !!! Silna babka z Ciebie ! Uszy do góry i cyc do przodu! PRZESYŁAM MOC WITALNYCH SIŁ!!! 😘

• Mamusie
Cherry napisał(a):
Rita napisał(a):

o ten i jeszcze inny fakt tam parków a parków tylko że ja myślałam ze jest to jeden wielgachny tak w topiony w miasto. A swoją droga w tym wiatraku niezłe drinki podają 😜 😜 😜

noooo , jesienią remontowali ten wiatrak ale jeszcze nie byłam w tym roku 🙂 mój teść mieszka obok tego parku więc ostatnio omijam go szerokim łukiem hahaha 😉

• Mamusie
Cherry napisał(a):
wanilia napisał(a):
Zadzwonił M że będzie szybciej, poryczałam się przez telefon i znów oddychac nie mogę. Kur..wa jak ja mam dość 😞

Wierzę! Przytulam i chciałabym jakoś pomóc. Powiem tak już niedługo odzyskasz formę i siły a teraz musisz dać radę jeszcze troszkę, jeszcze chwilkę !!! Silna babka z Ciebie ! Uszy do góry i cyc do przodu! PRZESYŁAM MOC WITALNYCH SIŁ!!! 😘

ja też dokładam moje 😘 😘 oj męczysz się bidulko przy tej końcówce 😘

• Mamusie
Cherry napisał(a):
A Basiu pisałaś żeby urlop cofnąć... mój machnął na to ręką... Kadrowa przysłał mu maila ostatnio: może byś się pourlopował...? Masz 54 dni urlopu za odtatnie trzy lata 😮 😮 😮 Problem w tym że nawet jak już weźmie ten urlop od telefonów się nie uwolni... bo jeśli by tak zrobił to zrobi mu się taki syf w zamówieniach etc. że będzie się odkopywał 2 tygodnie.... Ja tam nie narzekam bo ostatnio ma głównie home office i dużo pomaga... ale urlop to urlop ! 😜

To nie jest tak zle 🙂 mam podobnie. Tylko mi na szczescie zostalo juz tylko 11 dni starego urlopu... wiec nie czepiaja mnei sie az tak bardzo 🙂

Wanilia glowa do gory! jeszcze tylko troszeczke!