Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Bry proszę o raport pogodowy 😉 bo wszystko w końcu do mnie dochodzi 😜

Do mojej mamy przyjechały siostrzenice na wakacje więc będzie wesoło 😉

U nas dziś ładnie, słonecznie i ciepło ale bez upału i z lekkim wiaterkiem - super 🙂 wychodzimy na spacer a M robi przykrycie do piaskwnicy bo niby fajnie, mamy na podwórku ale ja Weronice wchodzić nie pozwalam bo pełno kotów tu łazi a ona rece z pisaku do buzi wkłada 🥴

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Dzień dobry 🙂
Agami super ze się odezwałas mimo problemów z forum i nawału zajęć 😘 Gratuluję zmiany mieszkania 🙃 skoro kupujecie nowe a stare musicie tak szybko opuścic to znaczy ze u rodziców będziecie przez chwile mieszkac?

aaaaaaaaaaaaaa działa forum dziaŁA 🙂) NA KOMPIE MEZA:p
tak bedziemy u rodzicow.... tzn Kuba juz tam jest a my od wtorku.... nie chcecie widziec jak wyglada moj dom teraz... jeden wielki karton ;(((( nie ogarniam tego pakowania..... a dopiero jeden pokoj i te meble nierozkrecalne... 8 pietro a do windy nie wchodza 😞((((((((((( meksyk.... mam nadzieje ze ci ludzi skoro wplacili zadatek 3000 to nie zrezyugnuja... bo dopiero we wtorek kasa i akt notarialny....
a nowe mieszkanie... ehhh do października go nie wykonczymy bo to teren budowy normalny./.... masakra..... nawet rury nie wyprowadzone...

• Mamusie
agami napisał(a):
marika321 napisał(a):
Rita współczuję pogody.....!

Agami a nowe większe???? I ile za metr bo akurat obok mojego też oddają nowy blok gdzieś w listopadzie i po 3500 i po 4000 za m

Czyli jakieś 3400 za metr- standard 😉

Kurcze sasiedzi wrócili z wakacji szybciej bo ich córka ospę ma....więc ja się chyba też mogę spodziewać, martwię się że Mały złapie 🤨

66 metrow za 227.500

• Mamusie
marika321 napisał(a):
agami napisał(a):
marika321 napisał(a):
Rita współczuję pogody.....!

Agami a nowe większe???? I ile za metr bo akurat obok mojego też oddają nowy blok gdzieś w listopadzie i po 3500 i po 4000 za m

66 metrow za 227.500

Czyli 2 sypialnie i salon???czy może nawet 3 sypialnie??

dwie sypialnie, salon, kuchnia lazienka i osobne wc

• Mamusie
Spoko fajne mieszkanko 🙂 czyli na rogu bloku masz skoro jeszcze okno w kuchni die udało 🙂

Rita cicho.....pogoda dopisuje to wszystkie korzystają my też do domu dopiero wrócilismy ok 20 🙂

Michał taki szczęśliwy że ma kuzynki i tak się super bawią że naprawdę dziecko tylko na jedzenie mam tak to cały czas się bawili 🙂 no rewelacja 😉 siostra je zostawia u mamy ciekawe ile wytrzymają 😉narazie są twarde 🙂 co roku przyjerzdzają ale chyba dłużej niż 2 tygodnie nie zostaną....

Misio śpi muszę jeszcze coś posprzątać bo cały dzień na chałupach.... 😉

• Mamusie
hej
Agami, gratuluje zmiany mieszkania 🙂 a mieszkanie rzeczywiście ma bardzo fajny układ.
Dzisiaj bylam w pracy, jutro też. wychodzi na to, ze bylam 7 dni z rzedu w pracy, w poniedzialek 1 dzień przerwy i kolejne 7 dni pod rzad, potem znowu 1 dzien wolny oi kolejne 5 dni pracy 🤢 a juz mi sie nie chce 🤢 🤢 🤢
A , wrócil emat mojego szkolenia tygodniowego w warszawie. pod koniec lipca jade, a M. już ma w gacie narobione 😁 😁 😁 no trudno, bedzie musial dać rade. Ksalina i tak w ciagu dnia bedzie z niania lub moja mama, a tylko na wieczory i noce bedzie ja zabieral. Jest tak tym przerażony, że stwierdzil, ze pojedzie z Kalina razem ze mna do Wawy i hotel sobie wynajmą 😮

• Mamusie
hej hej hej 🙂

wczoraj byliśmy na czereśniach u opiekunki Maćka, no i na kawie przy okazji 😁 i ona ma jedną krowę, jakieś świnie, kaczki, kury, gęsi 😁 Maciek był zachwycony tym wszystkim 😁 krowy się w ogóle nie bał i jak się pasła na trawie to biegł do niej i chciał ją pogłaskać 😜

a dzisiaj wybieramy się na wycieczkę, ładna niedziela się szykuje no i pierwsza wolna mojego męża w czerwcu, i ostatnia za razem 🙂 więc szkoda czasu na siedzenie w domu 🙂 niedaleko mamy Kurozwęki, a tam hodowla bizonów, mini zoo 😁 i jakieś inne atrakcje, 🙂

tak więc uciekam, bo musimy się szykować 😜