Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hejka wam!!!
Rita mówisz że musisz ogarnąć i piszesz ok spoko!!!!
Marika coś się postaram wrzucić!!!
wanilia mówisz że Weronika ci skutecznie pomaga hehehe dobre
Ja dziś sobie wzięłam wolne i siedzę z małym bo jutro jadę do Krynicy Górskiej z mamą na wycieczkę a mały cały dzień zostaje z tatusiem !!

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
hej
ciagle czekam na odpowiedz na maila.wyglada na to, ze mnie zlal 😠

To świadczy o jego poziomie. Szkoda że tylu jest właśnie takich szefów 🥴
Dziewczyny założyłam konto na FB 😲 Nazwałam się Anna Wanilla - póki co to łysy profil 😁

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
hej

Dziewczyny założyłam konto na FB 😲 Nazwałam się Anna Wanilla - póki co to łysy profil 😁

Mój też nie za bardzo aktywny..... 😜 ale przynajmniej grudniowe dzieci mam do podgladu 😉

• Mamusie
marika321 napisał(a):
wanilia napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
hej

Mój też nie za bardzo aktywny..... 😜 ale przynajmniej grudniowe dzieci mam do podgladu 😉

No właśnie o to mi chodzi 😜 😘Agami 😘

Pakuję się. start 4 rano

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
właśnie pomalowałam sobie paznokcie 😁 na zielono 😁 😁 😁

Też kiedyś paznokcie pomaluję haha. Póki co taki zbytek czasu w sferze marzeń 😁
Marika data prawdziwa, trzydziecha we wrześniu stuknie a rocznik wiadomo - najlepszy 😜
Startujemy wcześnie rano z nadzieją że dzieci będą dosypiać w samochodzie a chcieliśmy piątkowy ruch ominąć. O Werkę się nie boję ale Młody lubi w foteliku włączyć syrenę 🥴

• Mamusie
Dobry wieczer 😉
Przeczytalam ksiazke i nie mam co czytac 🤢
U mnie za rok 30 wiec mloda d..pa ze mnie 😜 Jutro walka z ogrodkiem ciag dalszy. A wlasnie czy ktoras z Was zna sie na drzewach? Mam w ogrodku cos co przypomina sliwe lub morele i nie jestem pewna bo jeszcze nie owocuje.
Annk Wanillo - Welcome on facebook 😉
Nie wiem czy sie pochwalilam ale jestem szczesliwa posiadaczka rzutnika Ania i ogladalysmy z coreczka bajki. Zero zainteresowania bajka za to podkladala rece i nogi zeby wyswietlalo sie na niej.
Nie wiem co jeszze chcilam.
Dobranoc

• Mamusie
Rano chcialam cos napisac i nie wyszlo.

Wanilia zaproszenie juz zaakceptowane, dziekuje 🙂
Aga moja siostra w zeszle wakacje malowala sobie na zielono i fajnie to wygladalo. Ja mam trzy lakiery i chyba juz prawie rok paznokci nie pomalowalam.
Aniqa gbur szef i tyle! Szukasz innej pracy?
Holi wspolczuc mi nie musisz, bo gdybym nie chciala to bym nie probowala towarzyszyc mezowi w poscie 😉 Z reszta dopiero w niedziele chyba zaczne.

Musze sie pochwalic, ze wczoraj udalo nam sie zlapac cos w nocnik 😉 Przylapalam moja corke jak sie czerwieni, wiec w mig zaczelam sciagac pieluche i jak dobieglysmy to tylko nam wpadlo cos do nocnika 😁 😜 Rozpacz byla ogromna 😁 ja brawo bilam i chwalilam a Jasmina zalana lzami oburzenia 😁

Dzis na placu zabaw weszla mi po schodach na konstrukcje, do takiego à la domku, tak wchodzila i schodzila... a w drugim koncu drabinka i zjezdzalnia, wiec musialam jej pilnowac. I tak przypomnialo mi sie jak pewien pan Tata ze swoja malutka coreczka zjezdzal, wiec tez postanowilam to zrobic 😜 Matko, prawie zawalu dostalam jak prulysmy w dol na tej zjezdzalni 😮 😁 Serio, az mnie zatkalo, taka predkosc. 😎

Teraz mam cale dnie leniwe, bo mieszkanie wysprzatalam, tyle co odkurzyc i ogarnac. Caly dzien nic nie gotuje, tylko Jasminie, ja cos tam "na sucho", wiec dopiero pod wieczor do kuchni wchodze 🙃 Maz teraz 4 dni pracuje od 22-6 wiec wyprawke dostaje do pracy, wychodzi wczesniej i tam je iftar - tak sie zwie kolacja przerywajaca post. Ma tam jakis towarzyszy w wierze, wiec sie dziela wszystkim i razem swietuja 🙂

Zapomnialam sie pochwalic, ze od ponad tygodnia cwicze joge!!! 🙃 🙃 🙃 I stwierdzam, ze jestem stworzona do jogi, jesli traktowac ja jako forme sportu, to nie ma dla mnie lepszego rozwiazania. Widze jak po tygodniu trzymam prosto sylwetke, a lapalam sie na strasznym garbieniu, zwlasza przy wozku. Po pol godziny jogi jestem tak lekka, ze prawie latam 😉 polecam!!!

• Mamusie
Bry....u mnie też od rana leje..... 🥴

Coq rewelacja miesiąc wolnego od gotowania 😉 no i yoga w końcu.....brawo 🙂

Aniqa widzę że niezły dupek z tego szefa.... 🤢

Wanilia odmelduj się z wakacji 😉

Aga też mam zielone 😜 już pół lakieru zużyłam 🙂 kupiłam też ostatnio taki lekki żółty 🙂 ja lakierów mam trochę ale ja bardzo lubię malować paznokcie;aP

• Mamusie
dobry 🙂
Wanilia na fb witamy 🙂 ja musialam znowu tam zagladac bo kolezanki mi jęczą za duzo ale pewnie znowu mi sie znudzi 😉
zielony lakier tez mi sie podoba ale juz dawno paznokci nie malowalam,za duzo mam sprzatania i wiecznie poździerane byly-jedyne to paznokcie u stóp mam pomalowane hehe
kurcze od wczoraj zbieram sie do napisania posta a jak juz mam chwile to oczywiscie nic nie pamietam 🥴

• Mamusie
wiecie co to moje dziecko mnie normalnie zaskakuje,ze wszystkich bajek jakie oglada jej ulubione postaci to Łabuś (lis rabuś który wszystko kradnie) i BO BO (bracia bobo, małpki które wszystkim sie psocą) jak tylko rano wstanie to zaraz woła Jabuś i BoBo a jak lecą jakieś ładne "grzeczne" bajki to woła INNĄ!!! -normalnie same czarne charaktery ją kręcą hahaha

no i mamy nowe słowa opanowane " OBUĆ!!!" jak śpie i " OPUN " jak chce coś otworzyć to z angielskiej bajki sie open nauczyła, no i dostalam zadanie od mojej mamy ze filmiki krotkie mam nagrywac jej jak Maja gada wiec na fb niedługo powrzucam 😉

hello!
ze tak odniose sie do waszych postow..ja sobie zrobilam pazury w salonie ..i mam piekne z cyrkonia french nie za dlugie ale moge zmywac szorowac i ciagle sa super piekne i jestem w nich zakochana..
ja moja puszczam na placu sama juz na slizgawce bo na poczatku sie balam ale znalazlam taka nie za duza plastikową zjezdzalnie i zauwazylam ze dzieci swietnie operuja swoim cialem instynktownie. jak widzi ze traci rownowage to tak sie obroci ze nic sobie nie stlucze. chyba dorosli traca z wiekiem ta umiejetnosc bo ja to bym poleciala jak kłoda

a Karolcia robi np . jak nasika to przylatuje i pokazuje na pieluche i mowi "to" zeby jej wymienic, lub mi przynosi pieluche i chusteczki, lub tez bierze chusteczke, kladzie sie i sama probuje sobie wymienic
karmi lalki non stop okruchami z podlogi lub poi je pustymi butelkami po napojach, bierze tez lalke kladzie na poduszke, przykrywa koldra, daje buzi i nad nia ślęczy pochylona. a my mamy nabite hahah

• Mamusie
marika321 napisał(a):

Aga też mam zielone 😜 już pół lakieru zużyłam 🙂 kupiłam też ostatnio taki lekki żółty 🙂 ja lakierów mam trochę ale ja bardzo lubię malować paznokcie;aP

też mam sporo lakierów, a z ostatnich zakupów to pomarańczowy, żółty, zielony ciemny, zielony jasny, szafirowy i jasny niebieski 😁

ja też lubię malować 😁

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Dzien dobry 🙂

A u mnie goracego lata ciag dalszy 😉

U nas się strasznie popsuła pogoda......więc zazdraszczamy.....
Misio na zjeżdżalniach już sam podchodzi siada i robi "bzium".... 😉 ale fakt zjeżdżalnie jbywają różne z tych w naszej okolicy w sumie 6 2-omijamy....jakieś strasznie wyrzutne 😜......

• Mamusie
bry 🙂
Jakże się zmobilizować nie mogę do pisania ☺️... uwierzcie czasu mniej i przeokrutnie zmęczona robotą jestem... psychicznie i fizycznie... ale za tydzień chwila oddechu... urlop 🤪
Nadrobiłam 😎
Wanilia z wakacji się odmelduj 😎... kropka wystarczy. I ciekawe jesteśmy jak Wam podróż minęła. Ty FB 😲 ojej to ja chyba też muszę swój profil odświeżyć... nawet hasła nie pamiętam ☺️
Coq ja to podziwiam Cię za to poszczenie 🙂 widać, że mężowi oddana bardzo jesteś i to też piękne 🙂... ja kiedyś postanowiłam mężowi w diecie potowarzyszyć i wytrzymałam... niecały dzień 😎... po kryjomu chipsy wpierniczałam 😜 Ale Jaśminka chyba z Wami nie pości? A od tego jedzenia po 18-tej urosną Wam duże duuuuupy 😁
Agami gratulacje 🤪 to teraz ani się obejrzycie i już będziecie na swoim 🙂
Beata własny ogródek 😎 a ta trawa w rolkach to musi być super sprawa... wczoraj jej nie było a dziś jest 😉
Aniqa chyba się nie spodziewałaś, że odpisze 😲 ale skoro jeszcze pracujesz to ja bym czekała do wypłaty 😎
Rita Maja to nasz przodownik mowy 🙂... swoją drogą to w żłobku jedynie Jula nie mówi 😮... MAMA się nie liczy 😜
Basieńka Ty to chyba jakieś dopalacze bierzesz 😁... ja czasem jak babcia się czuję... no ale ja najstarsza tu... czuję się usprawiedliwiona 😎
Holi kciuki za znalezienie nowej pracy 3mam 🙂
Marika siostra przyjechała? to Misio pewnie z tęsknoty za kuzynkami uschnie jak wyjadą 🤔
Agaa widzę, że szalejesz... to następnym razem każdy pazur w innym kolorze 🙃 Ja ostatnio też lakier kupiłam... brązowy... chyba za modą nie nadążam 🤔
Ulka no chciałabym zobaczyć Karolkę przebierającą sobie sama pieluchę 😁

Czasu mniej, bo muszę ok 2 godz szybciej do pracy wychodzić niż zwykle... Julkę zaprowadzić do żłobka i tam jeszcze z nią chwilę posiedzieć... tam się raczej z córcią nie żegnam, a ulatniam jedynie 😎 Problemów z zostawianiem tam nie ma... chce tam być chce do dzieci, ale z dziećmi to ona się raczej nie bawi... non stop sama gania z bananem na twarzy i czasem to nawet wygląda jakby jej dzieci przeszkadzały 😉 Już pierwszego dnia chłopiec ją w rękę ugryzł 😮...a w piątek ten sam chłopiec pogryzł ją po plecach 😮 😮 😮... panie przepraszały i zapewniały, że nie będą już go do Julki dopuszczać. Masakra jakaś, a on tak niepozornie wygląda... smoczuś, pielucha... w ogóle myślałam, że on młodszy, a on pół roku starszy... chyba przez ten smoczek jak taki dzidziuś wygląda... taaaa dzidziuś wampir 🤢