wyobraźcie sobie, że moje dziecko spało od 15.20 do 17.45 czyli 2,5 godziny 🤪🤪🤪 jestem w wielkim szoku, bo nigdy tyle nie spał. teraz się tylko zastanawiam, o której on pójdzie spać 🤔 ale mam nadzieję, że do 20 się wyrobimy 🙂
Was podczytywałam na telefonie w międzyczasie 🙂
no i Beata widzę, że do Ciebie można zawsze z jakimś problemem cukierniczym 🙂 no i właśnie doczytałam, że Twoja Sara też spała dzisiaj 2,5 godziny. 🙂 no ale jakby nie patrzeć to wstała ponad godzinę wcześniej niż Maciek
Meliska Maciek też kiedyś miał styczność ze szczeniaczkiem i też wtedy średnio mu się podobał, ale to było kilka miesięcy temu. Myślę, że po prostu był za mały 🙂
A co to za cisza wieczorem? 😉 Rozumiem że chcecie mi dać popracować? 😜 Aniqa na ile osób tą wigilię robisz? I wróciłaś już na pelen etat czy na pół pracujesz? Nie jest lekko ogarnąć prace i dom a większe imprezy to już masakra...Ale spokojnie dasz radę, ze świętami jest tyle dobrze ze sporo można przygotować sobie wcześniej a ciasta to lepiej zamów 😜
Dla nas takie drzemki to norma ☺️ chyba naprawdę mój młody to gowniarz przy waszych dzieciakach .....i już śpi 😉 my jeszcze ani jednego dnia z jedną drzemką nie przetrzymalismy..... 🙂 No ale mimo spania w dzień w sumie ze 3 godz....chodzi spać ok 20 to mu nie bronię..... 🙂
A te wasze przepisy porady to nie wiem czy notować już czy jak..... 😉 przecież nie spamietam......Beata a jak wyszedł ten biszkopt rzucany???? Warty polecenia?????
Marika tak i warty polecenia,bo zawsze wychodzi 🙂 Moja bejbe lezy i mam nadzieje ze zasnie a ja pieke ciasteczka kruche. Mam nadzieje,ze dzis obejdzie sie bez nocnych ekscesow. Chyba ja na bok poloze i zablokuje poduszka jak mi siostra poradzila. nie wien no
Mój książę mimo wstania z 2,5godzinnej drzemki o 17.45 pięknie i bez problemów usnął po kąpieli o 20.15 🙂🙂🙂 musiałam się Wam pochwalić 🙂
Bo w dzień to chyba jakiś diabełek w niego wstąpił. Tylko dokuczal i psocił...
Ło matko 🤔 Gdyby moja o tej porze wstała to do północy by biegała. Ona zresztą wstała dziś o 15.30 i jeszcze jest na chodzie i nie wygląda wcale na zmęczoną 🙂🙂 Twardzielkę mam 🙂😎
Mój książę mimo wstania z 2,5godzinnej drzemki o 17.45 pięknie i bez problemów usnął po kąpieli o 20.15 🙂🙂🙂 musiałam się Wam pochwalić 🙂
Ło matko 🤔 Gdyby moja o tej porze wstała to do północy by biegała. Ona zresztą wstała dziś o 15.30 i jeszcze jest na chodzie i nie wygląda wcale na zmęczoną 🙂🙂 Twardzielkę mam 🙂😎
Maciek naprawdę jest przyzwyczajony do chodzenia spać o stałej porze 🙂
ja nie wiem czy on za 2 godziny nie wstanie skory do zabawy 😜 no ale teraz śpi a to dla mnie w tym momencie najważniejsze 😉
ja nie wiem czy on za 2 godziny nie wstanie skory do zabawy 😜 no ale teraz śpi a to dla mnie w tym momencie najważniejsze 😉
a Yasminka twardzielka jak widać 🙂
Wczoraj z mężem stwierdziliśmy, że od samego początku sen to nie była jej domena 😜 Mnie nie udało się jej nauczyć chodzenia spać o jednej porze, a w dodatku ona minimum 5 godzin potrzebuje, żeby się zmęczyć 🤢 Życzę, żeby Maciek już spał do rana 🙂
Wczoraj z mężem stwierdziliśmy, że od samego początku sen to nie była jej domena 😜 Mnie nie udało się jej nauczyć chodzenia spać o jednej porze, a w dodatku ona minimum 5 godzin potrzebuje, żeby się zmęczyć 🤢 Życzę, żeby Maciek już spał do rana 🙂
Haha moja też spała 2,5 godz 😁 ale u nas tak często się zdarza... od 2 godz wzwyż 😉 ostatnio spała 3 godz 40 min 🤪 i mój poleciał ją budzić, bo już myślał, że może co się stało 😁 Drzemka jedna, ale taka raczej solidna 😜 Wanilia rano 🙂 więc po południu wpadajcie 🙂 Holi no różne tematy se poruszamy... byś się przyłączyła 😜
ehhh przepraszam meliska ze cie z tortem zostawilam....
ja ubijam smietane kremowke 30% i pod koniec ubijania daje teżęjącą galaretkę tak okolo szkolanki ale ona ma byc taka juz prawidziwie teżejąca lub żelatynę rozpuszcona w wodzie i tez taka glutkowata powoli wlewam i daje cukier puder i sok z cytryny czasem i jest pycha... ale najbardziej lubie budyniowa mase... a co do oplatka na smietanie to wlasnie zalezy jaka smietana ale u mnie na opakowaniu od oplatka nawet pisalo by nie klasc bezposrednio na smietane i by np posmarowac maslem od spodu przed polozeniem i klasc nie szybciej niz 2-3 godz przed podaniem
ale.... ehhh lepiej pisac nie bede... w skrocie tesciowa podsumowala mnie ze jestem wrzodem na d*** calej rodziny.... ze jestem niewychowana, hamska i zawracam glowe jej synowi kazda pierdola... ze on ma powazna prace i mam mu dac spokoj.. a ze ja jestem urzednikiem panstwowym a ona jechala mnie w pracy w godzinach pracy to juz pod uwage nie wziela... 😞(((( no i to by bylo na tyle... wzielam 2 tabletki na uspokojenie.. krople nasercowe i klade sie spac bo jestem nieprzytomna 😞((( a w sobote roczek 😞(((
Haha moja też spała 2,5 godz 😁 ale u nas tak często się zdarza... od 2 godz wzwyż 😉 ostatnio spała 3 godz 40 min 🤪 i mój poleciał ją budzić, bo już myślał, że może co się stało 😁 Drzemka jedna, ale taka raczej solidna 😜
Pam co się stało? 🤨 Agami ach te teściowe 🤢 ale Twoja to już pojechała... 😮😮 Za rady dziękuję 🙂 Najwyżej będę Was jeszcze na gorąco molestować... jak która będzie pod ręką 😉
Agami brak mi słów na twoją teściową 😮 Przecież babsztyl Ci zdrowie zrujnuje!!! Tabletki nasercowe i uspokajające?! Na prawdę chyba kobieta zapomniała o kim tak mówi, o żonie swojego dorosłego syna! Co za ludzie!
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
aaagaaa_m
Was podczytywałam na telefonie w międzyczasie 🙂
no i Beata widzę, że do Ciebie można zawsze z jakimś problemem cukierniczym 🙂 no i właśnie doczytałam, że Twoja Sara też spała dzisiaj 2,5 godziny. 🙂 no ale jakby nie patrzeć to wstała ponad godzinę wcześniej niż Maciek
Meliska Maciek też kiedyś miał styczność ze szczeniaczkiem i też wtedy średnio mu się podobał, ale to było kilka miesięcy temu. Myślę, że po prostu był za mały 🙂
wanilia_m
Weronika zasnęła w 3 minuty 😮
beata26_m
wanilia_m
Aniqa na ile osób tą wigilię robisz? I wróciłaś już na pelen etat czy na pół pracujesz? Nie jest lekko ogarnąć prace i dom a większe imprezy to już masakra...Ale spokojnie dasz radę, ze świętami jest tyle dobrze ze sporo można przygotować sobie wcześniej a ciasta to lepiej zamów 😜
marika321_m
No ale mimo spania w dzień w sumie ze 3 godz....chodzi spać ok 20 to mu nie bronię..... 🙂
A te wasze przepisy porady to nie wiem czy notować już czy jak..... 😉 przecież nie spamietam......Beata a jak wyszedł ten biszkopt rzucany???? Warty polecenia?????
aaagaaa_m
beata26_m
holi32_m
coquelicot_m
Ło matko 🤔 Gdyby moja o tej porze wstała to do północy by biegała. Ona zresztą wstała dziś o 15.30 i jeszcze jest na chodzie i nie wygląda wcale na zmęczoną 🙂 🙂 Twardzielkę mam 🙂 😎
aaagaaa_m
coquelicot_m
Wczoraj z mężem stwierdziliśmy, że od samego początku sen to nie była jej domena 😜 Mnie nie udało się jej nauczyć chodzenia spać o jednej porze, a w dodatku ona minimum 5 godzin potrzebuje, żeby się zmęczyć 🤢
Życzę, żeby Maciek już spał do rana 🙂
pammat_m
aaagaaa_m
oooo, nie dziękuję 🙂 to było by coś cudownego 😁
aaagaaa_m
a co się stało? badania czy coś poważniejszego?
meliska_m
Wanilia rano 🙂 więc po południu wpadajcie 🙂
Holi no różne tematy se poruszamy... byś się przyłączyła 😜
agami_m
ja ubijam smietane kremowke 30% i pod koniec ubijania daje teżęjącą galaretkę tak okolo szkolanki ale ona ma byc taka juz prawidziwie teżejąca lub żelatynę rozpuszcona w wodzie i tez taka glutkowata powoli wlewam i daje cukier puder i sok z cytryny czasem i jest pycha... ale najbardziej lubie budyniowa mase... a co do oplatka na smietanie to wlasnie zalezy jaka smietana ale u mnie na opakowaniu od oplatka nawet pisalo by nie klasc bezposrednio na smietane i by np posmarowac maslem od spodu przed polozeniem i klasc nie szybciej niz 2-3 godz przed podaniem
ale.... ehhh lepiej pisac nie bede... w skrocie tesciowa podsumowala mnie ze jestem wrzodem na d*** calej rodziny.... ze jestem niewychowana, hamska i zawracam glowe jej synowi kazda pierdola... ze on ma powazna prace i mam mu dac spokoj.. a ze ja jestem urzednikiem panstwowym a ona jechala mnie w pracy w godzinach pracy to juz pod uwage nie wziela... 😞(((( no i to by bylo na tyle... wzielam 2 tabletki na uspokojenie.. krople nasercowe i klade sie spac bo jestem nieprzytomna 😞((( a w sobote roczek 😞(((
aaagaaa_m
3godz 40 min ???? wow 🤪 🤪 🤪 toż to szok 😁
aaagaaa_m
meliska_m
Agami ach te teściowe 🤢 ale Twoja to już pojechała... 😮 😮 Za rady dziękuję 🙂 Najwyżej będę Was jeszcze na gorąco molestować... jak która będzie pod ręką 😉
coquelicot_m
coquelicot_m