Skocz do zawarto艣ci

LISTOPAD脫WKI 2011 | Forum dla mam

aaa_aniusia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym w膮tku

• Shelby_m

1290

• yenefer07_m

1098

• Cherry_m

1404

• lala89_m

1088

Najbardziej rozmowne osoby w tym w膮tku

• Mamusie
u nas na razie kolek nie by艂o, ale z niepokojem o nich my艣l臋... u Was ju偶 by艂y?
pami臋tam, 偶e z Ma膰kiem u偶ywa艂am espumisan, ale to raczej na gazy, bo s艂abo mi kupk臋 robi艂 i zawsze tak si臋 m臋czy艂 馃槥 i sama jestem ciekawa co si臋 teraz poleca 馃檪
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

• Mamusie
aaa_aniusia napisa艂(a):
jakie macie sposoby na kolke zadne masaze ani tego ty[u rzeczy nam nie pomagaja jakies srodki z apteki mozna takiemu maluchowi podac??

przepraszam ze sie wtr膮ce, ale mo偶e mog臋 pom贸c w temacie
nam pomaga艂 SAb Simplex
kupowa艂am tu ->
http://przepieknie.pl/threads/1673-Sprzedam-Sab-Simplex-niemiecki-Pfizer-oryginalne-kropelki-na-kolk%C4%99-z-Niemiec-35z%C5%82!!

polski odpowiednik to Bobotic ale s艂absze dzia艂anie. mo偶na te偶 wypr贸bowac, sklad ten sam tylko mniejsza dawka leku.

Po kroplach jak rek膮 odj膮艂
a potem odstawilismy ju偶 by艂y nie potrzebne krople kolka posz艂a w niepamie膰
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Kinia ju偶 mi si臋 nie mie艣ci w coniekt贸re ciuszki 馃槈 z jednej strony dobrze bo ro艣nie ale w ci膮gu 2 tyg wyrosn膮膰 z ciuszk贸w?? 鈽猴笍 hehe
Wiecie co co odstawie ma艂膮 od cyca to 15 min le偶y i dalej szuka 馃槷 Taki z niej g艂odomorek 偶e szok... Jak tak dalej b臋dzie jad艂a to w nocy nie b臋dzie mia艂a ju偶 co je艣膰 i b臋d臋 musia艂a wsta膰 zrobi膰 mleko w proszku... 馃槷 Hehe wasze maluchy te偶 ty;e jedz膮??
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
moj je co 3 godzinki ale sporo czasem zglodnieje wczesniej ale olozna mipowiedziala ze jezeli dziecko je mleko matki to moze jesc ile chce i kiedy chce bo nawet jesli to bedzie grube ale nie tluste jak po mleku modyfikowanym i dzieki temu jak zacznie chodzic to momentalnie wszytsko spadnie wiec ja sie nie przejmuje niczym hehe

gosiu jezeli mozna spytac jak tam mama?? cieszy sie z wnuczki wszystko w porzadku??:
Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋

• Dodaj now膮 pozycj臋...