Skocz do zawartości

LISTOPADÓWKI 2011 | Forum dla mam

aaa_aniusia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Shelby_m

1290

• yenefer07_m

1098

• Cherry_m

1404

• lala89_m

1088

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
aaa_aniusia napisał(a):
jakie macie sposoby na kolke zadne masaze ani tego ty[u rzeczy nam nie pomagaja jakies srodki z apteki mozna takiemu maluchowi podac??

przepraszam ze sie wtrące, ale może mogę pomóc w temacie
nam pomagał SAb Simplex
kupowałam tu ->
http://przepieknie.pl/threads/1673-Sprzedam-Sab-Simplex-niemiecki-Pfizer-oryginalne-kropelki-na-kolk%C4%99-z-Niemiec-35z%C5%82!!

polski odpowiednik to Bobotic ale słabsze działanie. można też wypróbowac, sklad ten sam tylko mniejsza dawka leku.

Po kroplach jak reką odjął
a potem odstawilismy już były nie potrzebne krople kolka poszła w niepamieć

• Mamusie
Kinia już mi się nie mieści w coniektóre ciuszki 😉 z jednej strony dobrze bo rośnie ale w ciągu 2 tyg wyrosnąć z ciuszków?? ☺️ hehe
Wiecie co co odstawie małą od cyca to 15 min leży i dalej szuka 😮 Taki z niej głodomorek że szok... Jak tak dalej będzie jadła to w nocy nie będzie miała już co jeść i będę musiała wstać zrobić mleko w proszku... 😮 Hehe wasze maluchy też ty;e jedzą??

• Mamusie
moj je co 3 godzinki ale sporo czasem zglodnieje wczesniej ale olozna mipowiedziala ze jezeli dziecko je mleko matki to moze jesc ile chce i kiedy chce bo nawet jesli to bedzie grube ale nie tluste jak po mleku modyfikowanym i dzieki temu jak zacznie chodzic to momentalnie wszytsko spadnie wiec ja sie nie przejmuje niczym hehe

gosiu jezeli mozna spytac jak tam mama?? cieszy sie z wnuczki wszystko w porzadku??: