Skocz do zawartości

LISTOPADÓWKI 2011 | Forum dla mam

aaa_aniusia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Shelby_m

1290

• yenefer07_m

1098

• Cherry_m

1404

• lala89_m

1088

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
martusiap napisał(a):
kurcze ja niewiem ja się zamieszcza 😞

a ja robię z fotosik.pl
kliku dodaj zdjęcia (po prawej na górze), potem wybierz zdjęcie, ograniczenia wiekowe i wybieram rozmiar jak na forum 🙂 mam nadzieję, że się uda 🙂
Shelby! no napierniczam te kołysanki, bo ile można gadać? a tak sobie pośpiewam (bezkarnie) i potańczymy też 🙂 w pozycji klasycznej 😉 ino łapka Filipka na moim jest ramieniu 😉
Zania! lekarz Ci powie, że nie musisz rozszerzać diety, bo są zdania, że należy to robić przy dziecku karmionym piersią dopiero po ukończeniu przez niego 6 miesięcy... mówiąc szczerze zaczęłam wcześniej, bo m.in. boję się, że wychowam tym sposobem niejadka ;( dlatego im szybciej, tym lepiej, po troszku, po malutku, zróżnicowanie. Dodam, że Maciek pożerał wszystko, teraz bardziej marudzi i wybrzydza 😉
A! co do kaszek do mleka, to wiecie, co? ja wolę kupować te ryżowe smakowe (dzisiaj pierwszy zakup: jabłkowa), bo w tych, do których dodaje się ino wodę, to już są jakieś mleka... askąd będę wiedziała czy tamto mleko jest odpowiednie dla Filipa? znaczy: czy go zsypie po owockach z kaszki czy po samym mleku? może głupio rozumuję, ale tak mam 😮 😮 😮
Lala! mój Maciek tak miał jak był trochę większy 😞 kąpałam go przez 3 miesiące w pozycji "na baczność"... mam nadzieję, że u Was minie szybciej... zagaduj ją, spłukuj dłonią, głaskaj, nie śpiesz się... a może umyj główkę najpierw, a potem resztę? ja akurat nie jestem zwolennikiem kąpania rano lub w trakcie dnia, żeby nie zaburzać rytmu przed nocą 🙂
Cygnee, a ja wcale nie jestem specjalistką od zup 🙂 zobacz jak aniusia nam tu elegancko napisała!
Aaaaa! ja też jadłam pizzę 🙂 🙂 🙂 taką prostą: ser szynka, ale dwa wielkie kawałki wszamałąm na jednym oddechu 🙂 pyszotka! i nic Filipkowi nie było 🙂 🙂 🙂

• Mamusie
Shelby napisał(a):
Gosiu Gosiu - ja o kaszkach myślę dokładnie to samo! 🙂 zapas mamy, ale Maksio jeszcze nie je 😁

uffff więc to nie moja fanaberia 😉 albo nie tylko moja 😜
poza tym one chyba słodzone są? i dlatego do tej pory Filip zna ino kleik 😉 zresztą kaszkę chcę dodać do wieczornej butli, bo w dzień "balują cyce" (tak mawia Maciek).