Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
hej 🙂

wczoraj was poczytałam, ale nie miałam sił by odpisywać ;(...

Studia- cóż... może następnym razem się uda.. dodam że jestem mega wkurzona ;/ bo olewają ludzi... i tylko na kasie im zależy..

Mężowie- mój na szczęście z małą posiedzi, nakarmi, ale w momentach krytycznych poddaje się i ja z małą muszę się męczyć sama...

Anabel ja mam tak jak ty... że alkohol to w ilościach minimalnych... bardzo żadko zdarzy się że wypiję troszkę więcej...

Nikusia ja też nigdy się nie upiłam 🙂 no to Ci Emilcia numer wykręciła... ja swoją wkładam do łóżeczka ostatnio bo wierci się niesamowicie

Skoreczka śliczne zdjęcia 🙂

Kasiulka, porozmaawiaj ze swoim na spokojnie... powiedz mu jakie rozwiązania widzisz itp... moze zrozumie

my nadal walczymy z katarkiem... mała teraz śpi, ale wiercić się zaczyna... a ja jestem zmęczona.. a niby się wyspałam... pójdę kawkę sobie zrobić... dodam że dziś zaczynam dietę białkową... zobaczymy co to będzie.. 🙂

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Pami ja nie jestem przeciwniczka picia tylko uwazam ze trzeba to robic z rozymem no i osobiscie to wole winko lub piwko niz wóde .I przed ciaza to lubiłam sobie wieczorkiem jak mały juz byl w lózku wypic lapmke wina z mezem tak na rozluznienie po całym dniu bieganiny .Teraz oczywiscie nie moge sobie pozwolic na to bo karmie i po zabeganym dniu popijam herbatki których wczesniej praktyvcznie nie piłam 😉a teraz mi nawet smakuja 😉

Pami to jak przerywasz studia czy nie?
Diete białkowa? ze wzgledu na karmienie??? nie pamietam czy jeszcze karmisz piersia??? ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusie
Hej
Dziś pogoda nie jest tak cudna jak wczoraj 🤨,ale lepsze to niż -10stopni. Dziś na 14.00 do gina a rwie mnie do niego jak nie wiem co 😠
Skoreczka witaj i mam nadzieję,że w końcu dadzą ci trochę popisać 🙂
Skoreczka Błażej rośnie wiec potrzebuje ja mojej tez już daję trochę więcej 🙂
Kacha tak żle to nie jet na pewno znajdziesz spodnie na siebie 🙂 no i dobrze,że maż jednak dołączył do spacerku 🙂
Pranie 😮 a coś w tym jest 😮 ja mam wrażenie,że odkąd wyszłam ze szpitala cały czas piorę 🤢 tak jakby przez kilka miesięcy mi sie czegoś nazbierało i nie umiem z tego wyjść 😮
Nikusiao ja cie 😲juz obracanie ja nie nadarzam 😮 rosną i robią się silne nam te dzieciaczki 🙂 Bo to nasze forumowe dzieciaczki 😁
Kasiulka 😉 bedzie dobrze zobaczysz 🙂

• Mamusie
Hejka
Noc u Emilki spoko, karmiłam o 1, 4, 6, i 8: 30, z tym, że jak ją nakarmiłam o 1 to ona grzecznie poszła spać a ja prawie do 4 nie umiałam zasnąć 😠 😠 😠 poszłam coś zjeść, bo myślałam, że może cukier, ale nie pomogło.
Emilka teraz na leżaczku. Jak się cieszy i kopie nogami to ma tam ukryte przyciski i włącza różne dźwięki i tym bardziej się cieszy.
Co do obracanie się Emilka to jak ona była na leżaczku to ja stałam obok. I widziałam, więc ją na podłodze na kocyku rozłożyłam, bo chciałam zobaczyć ile się obróci. a tu szok 🙃
Elka jak nie słyszysz jak robi kupkę, nie stęka to znaczy ze jest ok.
Urszulka o chuście pomyślę, ale teraz upatrzyłam sobie matę na allegro. Wczoraj znowu polowałam, ale poszła wysoko.
Skoreczka fotki boskie, kurcze jesteś laska jak się patrzy. 😉
Mam koleżankę która się super bawi bez alkoholu. Jak ją kiedyś namawiali to się zapytała czy uważają, że jest jej potrzebny do dobrej zabawy. No i musieli powiedzieć, że nie jest. 😜
Kasiulka wierzę, że jest Ci ciężko. Mam nadzieję, że tydzień szybko minie. A jeśli chodzi o Andrzeja to może w weekend wygospodarujcie trochę czasu i porozmawiajcie. 😘 😘
Anabel dziękujemy za gratulację 😁 😁
Pamii18 co to za dieta? I na czym polega?
Anabel Pamii18 nie karmi piersią. My z mężem też nieraz wieczorem po lampce wina wypijemy. Wtedy łatwiej się rozmawia 😜
Ja używam samej witaminy D3 i jest 400. A Ty nie musisz do 3 m-ca D+K??

• Mamusie
hej 🙂

skoreczka sliczne fotki. 😘
nikusia Emilka kochana 😘

no moj Jasio tez sie tak wierci , narazie obrocił sie tylko na bok ale juz nie duzo zostało zeby wyladowal na plechach 😮 🙃

kurde jak ten czas zaiwania juz w sobote przekładamy godziny 😮
w niedziele nastepna niedziela palmowa i swieta 🙃 🙃 🙃

• Mamusie
Nikusia Kinia w czwartek bebedzie miała 3 miesiące 😉 chce dokonczyc te co mamy witaminy ni i musze kupic nastepne bo tych tylko 5 zostało 😉

U nas pogada tez juz nie taka ladna ale nie jest zle wiec zaraz zrobimy sobie pierwszy spacerek no a pózniej po Jakubka do przedszkola pojedziemy 😉

• Mamusie
Hej no właśnie dziewczyny wiatminę D to wiem że do 2 lat się podaje, a D+K do 3 miesiąca tak? a potem tylko D, zapomniałam zapytać na szczepieniu ale z tego co piszecie to tak chyba jest.Zmykam może potem nadrobię Was i poczytam dokładnie pa

• Mamusie
Elka zmierzę jak wrócę, ale Emilka miała w ciąży za małą głowę na USG więc nie wiem czy teraz to porównanie będzie miarodajne.
Szykujemy się na spacer.
Ja mam wizytę u ginekologa teraz 21.03 a okres mam dostać 28.01 i mam nadzieję, że nie będzie szybciej. Później też lepiej, żeby nie 😜
Kacha a ja właśnie próbuję się zebrać na spacer. Za to kawki nie piłam 🙃

• Mamusie
Może uda mi sie teraz cos napisać choć nie jestem pewna czy Błażejek zaśnie 😉
A więc czytam:
Kacha dzień dobry 🙂 Humorek mam extra 🙂 Mam nadzieje ze u Ciebie juz lepiej! Czasem po ciąży długo utrzymują się nerwowe nastroje Pewnie juz niedługo uzyskasz równowagę 😉
Kasiulka a nie pisałam ze dziś bedzie lepiej 🙂 🙂 🙂
Anabel sen niezły 😁 A moze to wróżba? 😉
To jest okropna kara jak ktos zamknie sie w sobie i nic nie powie 🤢 Mężczyźni lepiej znoszą nasze pyskowanie, mam wrażenie ze zatykaja uszy i nic nie słyszą 😮
Kruszyna w ciąży to człowiek biegał z przyjemnością do gina a teraz to nerwy mnie biorą jak mam jechać.
Mój synek rzeczywiście potrzebuje dużo pokarmu, ale zauwazyłam ze nad ranem najwięcej bo w ciągu dnia juz nieco mniej.
Pamii zdrówka dla Laurki 😘 No i kawke tez dziś wypiłam, bo inaczej zasnęłabym na stojaco 😉
A po co ta dieta? To w celu odchudzajacym? Bo moze potrzebna do ćwiczen ktore wykonujesz na skakance? 🤪
Anabel ja podaje tylko D3, ale ja karmię butlą. Mikołajowi to podawałam do roczku. To w zalezności od tego co lekarz sądzi i jakie dziecko ma ciemiączko.
Nikusia tez sobie pomyslałam ze to bardzo wczesnie to obracanie Emilki 🙃 No ale skoro dziewczyna ma potrzebe gimnastyki to brawo 🙂
Elka czas tak zasuwa ze wszystko mi się zlewa w jeden dzień, moze dlatego ze te dni takie do siebie podobne 😮 🙃
Co do obwodu główki to kazde dziecko ma inną. Mój Błażejek ma wąską i czapki ktore pękały w szwach na Mikołaju ( miał okragłą) to na nim wiszą 😁 I uszka potrafi miec na wierzchu.
Nic się nie mart, ludzie są rózni 😘

Dziękuję za komplementy babolki 🤪 🤪 🤪

Słonka u nas brak 😞

• Mamusie
Skoreczko powoało radoscia od ciebie 😉

A my dopiero wrocilysmy ze spacerku a tu zaraz po Jakuba trzeba isc na szczescie mam rosołek od wczoraj i mrozeone pyzy z miesem 😉 spotkalam na spacerku kolezanke i weszłam na kawke ona ma córeczke o 2 miesiace starsza od Kini i dróga w wieku Jakuba 😉tak ze tematy były na czasie 😉