Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Elka 120tys i z dachem? to ja wiecej juz wydałam a nie mam ani dachu ani okien ani instalacji 😮 gdzie oni sie buduja bo moze tam sie przeprowadze skoro tak tanio hehe 😉

Dziewczyny, wyspalam sie 🙂 pierwszy raz od daaaawna sie wyspalam. Ania jadla o 2 i o 8 🙂 ale o 21 wcisnelam jej kaszke jablkowa i chyba po niej tak ladnie spala. No i dziaselka mniej bola bo sie zabki przebily juz 🙂

A teraz znowu poszla spac. A mnie tak brzuch bolal chyba z glodu 😮bo jak zjadlam to przeszlo.

A kawke tez lubie z mlekiem ale czasami pije bez bo mleko obniza cisnienie 🙂 takze jak pogoda nie za fajna to najlepiej wypic czarna i słodką.
Ja moja jeszcze popijam i delektuje sie spokojem i cisza 🙂

Nikusia, mój cel to +10kg na poczatek zeby wygladac jak człowiek a potem to jeszcze ze 3 byloby fajnie. A na plusie mam kilogram ale on mi ciagle ucieka 😞 😞 juz nie mam sił,najlepiej zamknac sie w domu i nie pokazywac ludziom.

Cos mnie głowa boli. Ide cos porobic i potem tu zajrze

Aha,Anabel a jak sie objawia odparzenie po owocach? 😮

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Adzia odparzenie jak odparzenie ja tylko podejrzewanm ze to od owoców bo mała wczesniej nie miała problemów z odparzeniami a jak juz coś było to wietrzenie i sudocrem raz dwa je zlikwidowały a teraz walcze wszystkimi sposobami mała po pare godzin lezy bez pieluszki i nic nie pomagało mysle ze po owocach ma kwasniejszy moczy i dlatego to odparzenie nie chce zejsc
Co do budowy to myjestesmy na etapie zakładania dachówki i z dachówka nie mamy okien ale mamy juz wycene wiec bez instalacji wyszło nas około 120 tys ale maz duzo sie nabiegał zeby załatwic taniej materiał i muraza mielimy nie firme

• Mamusie
No ja mam 160cm wiec tez niska jestem ale mi na prawde duzo brakuje. Zreszta to nie tajemnica, ważę obecnie 42kg 😞 ☺️ dzieci waza wiecej 😞 no i do 55 bym chciała przytyc bo kiedys wazylam 55 i bylo w sam raz jak dla mnie.
Ide na 2 sniadanie i pomyslec co na obiad zrobic. A wy co pichcicie dzisiaj ?

• Mamusie
ja już wróciłam ze sklepu i ze spacerku.
Teraz idę Emilce gotować obiadki a potem deserki. Do tego obiad.
Chciałam jeszcze dziś spróbować pokompletować hot weels od Kuby i wystawić. No, ale nie wiem czy mi się uda.
Skoreczka masz rację, u niskich wagę bardziej "widać" 😉
Adzia mam lenia do gotowania bo jeszcze Emilki obiadki i deserki więc dla nas wyjęłam mięso do tego ryż i sałatka.
Anabel u mnie też takie gotowanie dla każdego coś innego. Emilka swoje, Kuba tylko z obiadu ryż zje a dla nas resztę.
Kacha kawka wypita?
Już nic o wadze nie powiem, chyba że przytyję 😜 😁 😁 😁

• Mamusie
Fajnie z tymi domkami mnie też się jakiś marzy. Ale powiedziałam, że sobie kupimy, jak zdam prawko. A że go nie zdam bo się jakoś wybrać nie umiem, to będziemy wiecznie mieszkać w 2-poziomowym w kamienicy 🙃 przynajmniej jak na razie obyło się bez kredytów 🤨 Mnie kredyt przeraża 🤨 zresztą jak większość ludzi na tej ziemi.

Piję kawę i widzę na oczy 🤪

Adzia82 napisał(a):
Kacha masz racje, koniec tematu z waga 🙂
Skoro kazda z nas ma męża/partnera to znaczy ze tak źle nie wygladamy 😉

Ide na koktajl 🙂 i robic gulasz

Adzia - masz oklaska za ten tekst - super! 🙂

• Mamusie
Nikusia jak trzeba to pomogę w sprzątaniu 🙂 🙂

Anabel szkoda,że owoce tak potrafią odparzać ,ale jak myślisz może jak skóra już się przyzwyczai to będzie inaczej czy może się mylę 🥴
Przekichane masz z tym gotowaniem 😮

Elka to tak poważnie myślicie o budowie

Skoreczka u mnie dzisaj tez bardzo wieje 😮
Już jestem 🙂

Kacha Zosia gorączki nie ma a ni katarku sam kaszelek tylko

• Mamusie
MartaMay napisał(a):
Adzia82 napisał(a):
Kacha masz racje, koniec tematu z waga 🙂
Skoro kazda z nas ma męża/partnera to znaczy ze tak źle nie wygladamy 😉

Ide na koktajl 🙂 i robic gulasz

Adzia - masz oklaska za ten tekst - super! 🙂 haha - w sumie mojemu mezowi bardziej sie podobam z tymi ekstra kilogramami 😜, ale mi jest taaaaaaaaaaaaaaak niewygodnie 🥴

Przy czym "niewygodne" to za mało powiedziane 🙃
Przytyć to ja mogę szybko... ale żeby "schuść" to już nie tak hop siup 😠
Dziś znófff na siłownię lecę. Zmęczona jestem, wiecznie zmęczona 🤢 ale jak mus to mus. Samo się nie zrzuci, a szkoda 😎

Doskonale Cie rozumiem Kacha! Ja dzisiaj rano nie biegalam (jakos tak wialo na dworzu) ale za to wieczorem na rowery sie wybiore - juz niedlugo bede wracac do UK, to tez sie zapisze na silke no i caly czas mysle o tej vitalii!

Dziewczyny - fajnie ze kazda z nas ma tu kogos z podobnym problemem wagowym - ehh, a mogloby byc tak fajnie jakby mozna bylo odejmowac kilogramy i rozdawac w prezencie - bardzo chetnie bym sie swoimi podzielila! 😘 😘 😘

skoreczka napisał(a):
MartaMay a Ty tak kobieto o sobie piszesz ale nie wyobrażam sobie ciebie grubej...rozumiem ze na zdj. profilowym na fb to Ty, i wcale nie wygladasz na kobiete ze zbednymi kologramami 🙃

Hej Skoreczka - to bylo zdjecie zrobione tuz po slubie - wtedy na okolicznosc slubu schudlam okolo 10kg, potem znow przytylam - potem ciaza - i suma sumarum dzis waze okolo 15kg wiecej niz na tym zdjeciu profilowym 😮 🥴
Ale nadal walcze! 🙂