Skocz do zawartości

Lutóweczki 2012 | Forum dla mam

timecontrol15_m

Rekomendowane odpowiedzi

Agnes a co do ćwiczeń, to ja pochodzę do tego tak jak do ćwiczeń dla dzieci starszych (jak lekcje wf) po prostu wzmocni sobie mięśnie co jej nie zaszkodzi, dzięki temu jej silna, a dla mnie to czas tylko dla nas, wygłupiamy się i mamy chwile tylko dla siebie 🙂

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• monisiaj22_m

1131

• konefka_m

1074

• olcia157_m

1118

• aniag070_m

886

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kamila sukienka ładna, tak jak Ania mówi warto by było coś zrobić z górą, myślę że dobry biustonosz push up, ładnie wypełni. Mi do takich krótkich sukienek podobają się mocne akcenty, np ciemne - buty i ciemny bukiet 🙂 np odcienie bordowe, karmazynowe itp.

mnie lekarz zachęcał do ćwiczeń, bo powiedział,że to stymuluje rozwój i póki jestem z młodą w domu to poświęcam na to czas 🙂

Kamila Ty chyba masz mało czasu na przygotowanie do ślubu, bo to już za tydzień tak?

a ja dziś wieczorem się relaksuję, moja klasa z liceum robi spotkanie i wieczorkiem wychodzę na miasto 🙂 mimo,że skończyłam licka 8 lat temu to staramy się co roku spotykać, fajnie popatrzeć na te mordki 🙂

sukienka jest fajna,ale faktycznie góra jakby była za duża.Brzuszek,talia ładnie wyciśnięta a w biuście luz... bolerka nie cierpię i tak jestw tym przypadku,jak dla mnie nie wygląda to dobrze. Nie do tej sukienki.
Jeśli chodzi o przekłuwanie uszu tak małym dziewczynkom... Dla mnie jest to (bez urazy) cygańskie i bardzo przaśne. 🤢 Pomijając sam fakt tego,że podczas turlania po podlodze,zabawy z innymi dziećmi, może kolczyk wypaść, zgubić lub dziecko polknie 🤔 Ja poprosiłam o przekłucie swoją Mamę dopiero w wieku 9 lat,gdzie wszystkie dziewczynki w klasie już dawno miały to za sobą.
Jeśli jesteśmy w temacie sukienek na wesele 😁 To powiedzcie czy ta daje radę. Kupiłam ją za śmieszne pieniądze i sama nie wiem. Czuję się w niej jak klocek,bo nie podkreśla zadnych kształtów oprócz biustu.No,ale jaka swoboda w jedzeniu 🤪 🤪 Sesja oczywiście u Teściwoejw sypialni,bo my się lustra nie mozemy dorobić 😁

• Mamusie
ładniutka sukienka 🙂 ja to bym Cie widziała w czyms bardziej zwiewnym http://slubne.pinger.pl/m/2830838
http://slubne.pinger.pl/m/2830838
mi się podobaja takie lekkie sukienki, nasze wesele było rok temu a moja sukienka wogole mi sie nie podoba 😉 zazdrosze ze masz wybór hehe , ładna dziewczyna z Ciebie to we wszystkim Ci będzie ładnie

• Mamusie
Marta, czasu jest nie duzo ;p, ale nie tydzien 😉 8 wrzesnia 🙂. Jeszcze jest jedna propozycja, ktora dzis mierzyłam. Fakt w cycach to za luzna, ale mialam fatalny stanik, taka szmate 😉 zaloze dobry push up i bedzie git 🙂 chodzi o to ze z moja figrua strasznie trudno dobrac dobra sukienke :/ ta mi sie bardzo podobna bo maskuje brzuszek i robi ciecie w talii 🙂

a to ta druga co mierzyłam.
ale w niej to chyba nie za bardzo na slub :/. Ja to nie chce miec takiej typowej suknii slubnej, tylko taka zwyczajna sukienke 🙂
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/407/imag0051d.jpg/][IMG]http://img407.imageshack.us/img407/511/imag0051d.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Kamila ta druga całkiem odpada. Ta pierwsza,którą przysłałaś jest trochę poważna. Tak jakbym ją skądś kojarzyła i zerknęłam na fotki z mojego wesela i moja chrzestna miała identyczną 😆 No,ale ona jest po 40stce. Jeśli nie chcesz typowo ślubnej to poszukaj czegoś dziewczęcego. wysyłam Ci takie,których cena nie zwala z nóg 😉

http://shop.bestseller.com/vero-moda/dresses/JOSSES/LDRESSREP/10086488,en_GB,pd.html?dwvar_10086488_colorPattern=10086488_SNOWWHITE&forceScope=

• Mamusie
Kamila no faktycznie ta druga to nie pasuje na taką uroczystość, ale ciekawa jest.
Wiem że macie podwójny wydatek i kazdy grosz jest ważny, to może taniej i efektowniej wyjdzie jak krawcowa Ci uszyje? A to: http://allegro.pl/sukienka-do-slubu-cywilnego-i2537407000.html

Tynka sukienka fajna, ale raczej na takie domowe imprezy typu komunia czy chrzest, troche yhm ze tak powiem "uboga" na wesele, ale może rzeczywiście z ciekawymi dodatkami wyjdzie szał 🙂

Dawno nie było Moni...

• Mamusie
Kamila mi ta pierwsza bardziej sie podoba,lepszy biustonosz i będzie oki...
Ja już sobie upatrzyłam sukienkę tylko jeszcze nie wiem jaki kolor czy czysto biała czy beżowa,ale myślę o czymś takim :
http://allegro.pl/sliczne-suknie-slubne-wesele-promocja-tylko-385zl-i2512256371.html
Tynka jeśli chodzi o ta sukienkę to oki ale chyba nie na wesele...
A ja dzisiaj kupiłam sobie sukienkę granatowo-czerwono-białą bardzo fajna no i jedyne 30 zł...
Ale dzisiaj mieliśmy fajny dzień przyjechała moja siostra z rodzinką najpierw poszliśmy na zakupy i lody a później nad jezioro a na koniec na pizze...
No i kupiłam wczoraj małemu trochę ubranek i dzisiaj buciki-tajne trampy...
Jeśli chodzi o kolczyki to uważam,że to indywidualna sprawa...Ja miałam uszy przebijane w wieku 15 lat bo się sama na to zdecydowałam.

Mierzyłam tą 6stkę.Sukienka dla dziewczyny o wymiarach modelki,tj. 65 pod biustem niewiele więcej w biuście i bardzo wąskich biodrach. Oryginał na żywo nie powalił mnie a spodziewałam się szału (tak bardzo mi się podobała). Z resztą nie zdecydowałabym się na szycie sukienki przez allegro. Ja szyłam w salonie, kobiety miały oryginalną sukienkę "na sklepie",szyły na wzór i tak wyszła trochę inna... Miałam 3 przymiarki..
Nie widać tego na foto,ale ta moja sukienka jest z takiego bardziej śliskiego materiału,ale nie z satyny brrr 🤢. Nie lubię jej i nie założyłabym na siebie. Do tej sukienki planuję założyć czarne szpilki, duże złote kulki w uszy (w tej łezce jest taki złoty guziczek) mam taki "złoty" zegarek i wysoko uniesione włosy w koczka no i kreska na powiece. Coś takiego retro ;-)

• Mamusie
witam mamuski
daaawno mnie tu nie bylo 🙂 ale z moimi dziecia,czkami nie latwo znalezc czas jak tylko zasiadam do kompa to marcel juz na klawiaturze
;0
widze ze na topie jest slub ,gratulacje 🙂
ola ja tez w nocy wstaje i karmie marcela flaszka 2 razy czasami nawet 3

• Mamusie
witam!!!
wreszcie mam chwilkę żeby poczytać i na bieżąco czytam i odpisuję od razu. Dzieciaczki mam jeszcze dalej ale dzisiaj o 13 już ich odwozimy bo wieczorem wracają do Szwecji i kolejna wizyta w grudniu!! Ale powiem Wam że wymęczona jestem jak cholera trójka to za dużo!!!!

Kamila bardzo ładna sukieneczka 🙂
JEDNAK NIE DAM RADY POCZYTAĆ PEWNIE DOPIERO WIECZORKIEM!

• Mamusie
Kamila 1 sukienka ładna ale może poszukaj czegoś bardziej zwiewnego, delikatnego. Najważniejsze jest to abyś Ty się dobrze czuła i za kilka lat była zadowolona z tego cudownego dnia i swojego wizerunku.
Malwina mi też najbardziej podoba się sukienka nr 6. Jak masz możliwość to wejdź do salonu i przymierzaj sukienki bo mi się podobały bardzo tiulowe a wyglądałam w nich idiotycznie 🤢
Tynka Twoja sukienka mi się podoba ogólnie bardzo lubię styl retro a przymierzałaś sukieneczkę z cieniutkim paseczkiem?

• Mamusie
Cisza dziś straszna na forum a mnie smutek ogarnia bo od dziś do 16 sierpnia musimy sobie radzić same z Hanią 🥴 Jak dziś rano mąż wychodził do pracy rozpłakałam się jak dzieciak, już dawno nie rozstawaliśmy się na tak długo 🥴 On biedny taki przybity wychodził z domu szkoda mu każdego dnia bez Haneczki 🥴

Ewa próbowałam z paskiem i mnie skraca.Z resztą talii nie mam,więc co tu podkreślać 😁 🤢
Mnie to się ryczeć chce bo 17.08 do pacy wracam 🤨 😞 😞 😞 kurde rok siedziałam w domu i się przyzwyczaiłam do braku ludzi. Teraz znowu się zacznie- wkurw....kochane dzieci, jeszcze lepsi rodzice i współpracownicy. 🤢
Podtrzymuje mnie tylko jedna myśl- ze w domu będzie czekać na mnie moje cudo 🙂 🙂

• Mamusie
Czy Wasze dzieci tez maja krzywe nogi? ;/
Dzis biore sie za siebie, juz zrobilam 30 brzuszkow, 30 skretosklonow, 20 zgiec do podlogi, i nozyce 🙂 moze uda mi sie chociaz te 2 kg zrzucic przez miesiac :PP.
ADa spi jzu slodko 🙂 wczoraj jak zasnela o 21 to wstala dzis o 8 rano 😁D i jest juz tak codziennie od 2-3 tyg 🤪 🤪 🤪 🤪

Tynka i EWcia wspolczuje Wam 😞. Ja jeszcze 3 lata z Ada bedzie siedziec w domu bo szkola jeszcze co drugi weekend, pt 16-20 i sobota 8-15 🙂