Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
izunia1986op napisał(a):
fikumiku napisał(a):
Kupiłam se wreszcie mikser to może upichce 😁
Dawałabym olej nawet na siłe :P ale ewidentnie mu po nim niedobrze 😞 I mocniej hafta. Zobaczymy u lekarza, zrobimy badania i jak bedzie okej to okej :P

Gorąco dziś bardzo, ale nie ma tragedii 🙂 Byłam wreszcie w komisie. Zajebioza po prostu! Rzeczy są praktycznie nowe a jak nie to zadbane bardzo, wyprane, wyprasowane, bomba. I ceny od 2 zł. Nie zawsze znajdzie się to co się chce, ale COŚ zawsze hehe 😜 Ja poszłam po półśpiochy a wróciłam z bodziakiem dla Jaśka i dwiema ślicznymi kieckami dla Matyldy 😁

na ZWM-ie bylas?
Juz do innego nie bede chodzic tylko tam.Nawet swieze powietrze tam jest,bo czasami to bleee w lumpach czy komisach.

Tak 🙂 Też jak coś będę potrzebowac to najpierw tam lukne 🙂 Wreszcie coś godnego uwagi wymyślili na tym osiedlu ;]

Kasia czym zapchałaś?

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
fikumiku napisał(a):
izunia1986op napisał(a):
fikumiku napisał(a):
Kupiłam se wreszcie mikser to może upichce 😁
Dawałabym olej nawet na siłe :P ale ewidentnie mu po nim niedobrze 😞 I mocniej hafta. Zobaczymy u lekarza, zrobimy badania i jak bedzie okej to okej :P

Gorąco dziś bardzo, ale nie ma tragedii 🙂 Byłam wreszcie w komisie. Zajebioza po prostu! Rzeczy są praktycznie nowe a jak nie to zadbane bardzo, wyprane, wyprasowane, bomba. I ceny od 2 zł. Nie zawsze znajdzie się to co się chce, ale COŚ zawsze hehe 😜 Ja poszłam po półśpiochy a wróciłam z bodziakiem dla Jaśka i dwiema ślicznymi kieckami dla Matyldy 😁

na ZWM-ie bylas?
Juz do innego nie bede chodzic tylko tam.Nawet swieze powietrze tam jest,bo czasami to bleee w lumpach czy komisach.

Tak 🙂 Też jak coś będę potrzebowac to najpierw tam lukne 🙂 Wreszcie coś godnego uwagi wymyślili na tym osiedlu ;]

Kasia czym zapchałaś?

no ,ja tez bede tam czesto zagladac 🙂

Wpierdzielam kisiel 🙂

• Mamusie
Ja pierdolę już kurwicy z nerwicą dostaję. Gnijek nawet na 5 minut nie zasnął i morde drze cały dzień. Sra normalnie, pierdzi też, wypiła 100 ml wody, co godzinę cycek. No makabra. Pierdolę obiad, niech się sam zrobi. Kurwa jeszcze tak duszno, że nie ma czym oddychać 😞 to może przez tą pogodę jest taka marudna. Założę się, że Tosiek Astrowy śpi cały dzień. Jak nie zaśnie po kąpieli to pakuję się i idę poskakać po drzewach, bo muszę się wyżyć na czymś 🙂

Założę się, że Tosiek Astrowy śpi cały dzień. Jak nie zaśnie po kąpieli to pakuję się i idę poskakać po drzewach, bo muszę się wyżyć na czymś

No spała, spała, porozbierana, w cieniu 🙂 prababcia jej doglądała, a jak się obudziła królewna, to gadała sobie i się śmiała, a potem znów spała. Ale już do domu przyszłyśmy, bo jest nie do wytrzymania, gorzej teraz niż w południe.

Zjarałam się jak kurczak na rożnie 😎 🤪

Jaszminka, a istnieje taka opcja,że możesz być w ciąży? Nie zabezpieczaliście się?
Ale fajnie, jak dzidź w drodze to gratuluję i życzę by chłop zmądrzal,a teściowa straciła głos 😉
Ale z drugim testem się wstrzymaj do cioty 🙂 nie ma co się stresować.

idę kąpać niunię, bo upocona jak mały prosiak i marudna coś, wymęczył ja ten upal mimo,ze w cieniu dzień spędziła 😁

kasia_sztuk napisał(a):
Kurwa zapchałam kibel i nie mam czym odepchać 😞

kasiu to aż takie czopy z siebie dajesz ha ha bry my marudzimy płaczemy i matke wkurwiamy w nocy do dupy gnida zero snu tylko płacz

Nunek śpi większość dnia, bo połowę byliśmy na powietrzu i sobie odpoczywała w cieniu. Wróciliśmy o 17, zjadła, pobawiła się z tatą i jakieś 15 minut temu usnęła.

Kurwa a mi dziś dla odmiany zalali łazienkę. Jest niby do remontu i planowaliśmy remont po chrzcinach, a teraz znów nam wpadnie kasa z ubezpieczenia, więc może należałoby się cieszyć. Tyle, że to zalanie to jakaś masakra. I to nie wina studentek nad nami tylko gościa z 4 piętra. Tak poleciało, że dotarło do nas i sądzę, że do sąsiadki na 1 piętrze też w końcu doleci, bo gościa nie ma cały dzień i leci i leci. I to nie w jednym miejscu tylko w kilku, po prostu jakby ktos kran zostawił na maksa odkręcony i całą łazienkę mu zalało 😮 Nas też nie było więc sobie kapało po całej łazience.

Uuuu Jaszminka, a może masz zapalenie pęcherza i bakterie z moczu sfałszowały wynik? Nie wiem czy tak może się stać ale jeśli Ci sie jeszcze okres nie spóźnia to może to błędny alarm?

U nas afera. Na tym 4 piętrze to jakis pijaczyna mieszka, siedzi se na działce i oznajmił sąsiadom nad nami (znaczy właścicielom co wynajmuja tym studentkom), że wróci późnym wieczorem. Noz kurwa! Musieliśmy zakręcić wodę w całym pionie.

Te z tymi zębami 😜 Półroczne dzieci jeszcze żadnych zębów nie mają w większości 🙃

Te z tymi zębami Półroczne dzieci jeszcze żadnych zębów nie mają w większości

No, mówiłam,że Bartek miał 8 miesięcy jak nam pierwszy kiełek wyszedł 🙂

Wiktośka też od paru dni wali po 2-4 kupska dziennie, a dotąd była 1 na dobę, ale ja nie wiążę tego z zębami, raczej z tym,że dzieci w wieku 3 miesięcy bardzo czesto tak mają,że jest okres gdzie kup jest więcej, a jest taki co nie ma wcale i uwierzcie mi,ze dzieci na modyfikowanym miewają to samo, co te na cycu, drugi raz to samo przerabiam 🙂
Księżniczka dziś wcześniej wykąpana, spiunia sobie moje szczęście cudowne ☺️
Bartek wykąpał się, zjadl kolację, ale pobiegł do babci, bo tam prababcię znów mają, a to taka miłość,że szok 😁
Jutro jadę do mamy się odchamić, mąż obiecał,że zajmie się dzieciakami, a my mamy mega wypaśną imprezę w parku po drugiej stronie ulicy hehe Bartek już czeka na wesołe miasteczko 🙂 fajnie będzie, bo ciepełko ma być.

Ja miałam rok z hakiem, ale za to jakie mocne wyrosły. Mleczne nie psuły się wcale, ze stałych miałam może ze 4 dopiero leczone. Pierwszy w wieku 17 lat. I to jakieś małe dziurki, bez żadnych traumatycznych dentystycznych przygód.
Ja moją próbuję przetrzymac z papu do 20:30, bo przez ten pobyt w lasku trochę nam się godziny rozregulowały. Co tam, że spała cały dzień, już jest wkurzona, że do łóżeczka jej nie kładę 🙃 Na razie tatuś zagaduje.

Moja Wiki to jeszcze sie obudzi, wypije pewnie koło 22:00 ze 180ml i pośpi jutro do jakiejś 8 🙂
Dzisiaj kąpiel była wcześniej, bo taka była spocona i obcałowana,że śmierdziała i kleiła się na kilometr, moja laleczka ☺️
Normalnie uwielbiam to dziecko, jest wspaniała, wymarzona 🙂))))

mam piwko i czekoladę 🙂 ach, odpoczywam

Ja dopiero skończyłam akcje sąsiedzkie. Dorwaliśmy pijaczynę. Kurna kran zostawił odkręcony i korek w umywalce. Sąsiedzi nade mną załamani, bo dopiero generalny remont robili w całej chałupie kilka miesięcy temu. Zalał im pokój, przedpokój i łazienkę. U mnie łazienka cała zalana i drobny zaciek w pokoju też już jest. Oczywiście gość nie ma ubezpieczenia ale napisał nam oświadczenie i będzie finansowo odpowiadał z własnej kieszeni. No i wiadomo takie akcje zawsze na weekend powstają.
Mieliśmy sobie z Kotkiem film pooglądać i tyle z tego. Już nie mam siły 😞