Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

myszka mi się zacina głow boli uszy bolą hmm co mnie nie boli wiem jak nigdy muszelka he he 🙂
buziaki spóźnione dla werki z okazji 6 miesiąca życia
dla mojej cudownej synowej 😎 😎 z okazji chrztu 🙂
dla ksawcia za fikołki i dla igi za wariacje
mój nie staje nie siada bo stwierdził że matka we wszystkim wyręczy i teraz jak coś chce to płacz jak mu nie dam to wyciąga rączki do taty i tatuś mu daje czyli na przyszłośc mam przekichane 😮 😮 😮 🤪 🤪 🤪

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hejo
ja po zakupach 🙂 z mamunia
ale mamunia nic nie kupiła, tylko 100 do butów dorzuciła
bo hcce mi na 30 kupic bransoletke złotą, tylko kapa taka ze jak mnie sie podobaja to ceny są przejebane, a druga sprawa juz jedna mi sie trak podoba ze zamykam oczy i ja widze 🙂

ale ma super sukienke na impreze wlasnie tą, wiec wygladam bosko do tego kupiłam te czarne szpile i jest git majonez, szmaty ukryłam michałowi pokaze sie dopiero w całej okazałosci 🙂

moja miska je cąły sloik zupy, wiecozrkiem deserek jakis

kupa wyszła ide przebierac

ze smutnych rzeczy zgubiłysmy małpe, i kurwa zbiegalam całe centrum handlowe i nie było, jakis ciul musiał ukraść, bo szybko sie zorientowałysmy ale było juz po ptokach 😞 bardzo mi zal bo ta małpa z chorwacji była od mojej siostry taka piekna skarpeciana 😞

• Mamusie
Ewcia date da się usunąć bez problemu w jakimś programie graficznym 🙂

Ostatnie okno myje, płaczek nawet nie wyje więc luz. Za to wkurwiłam się na K bo jak zwykle musi coś komplikować. Ja pierniczeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😠

Idę przebrać dziada bo jebe w całym pokoju od kupy.
A nie wiem czy Wam mówiłam - risotto z warzywami z hippa pysznie pachnie i smakuje nawet z michałkiem białym. Jasiowi też bardzo podchodzi 😁

OOoo najlepszego dla Hubcia z okazji półrocza. 🙂
Ewcia, zawsze można zdjęcie wykadrować, zależy jaka fota i na czym ta data się nadrukowała.
jak sie nie da wykadrować, bo np się utnie komuś coś 😁 to tak jak fiku pisze, ja usuwałam w zwykłym gimpie.

• Mamusie
fikumiku napisał(a):

Ostatnie okno myje, płaczek nawet nie wyje więc luz. Za to wkurwiłam się na K bo jak zwykle musi coś komplikować. Ja pierniczeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😠

A nie wiem czy Wam mówiłam - risotto z warzywami z hippa pysznie pachnie i smakuje nawet z michałkiem białym. Jasiowi też bardzo podchodzi 😁

fiku ale rozumiem ze dajesz mu tez z michałkiem:P

• Mamusie
sztunia napisał(a):
fikumiku napisał(a):

Hahahahaha, no oczywiście ;D

W końcu jestem lutówką 🤪

Ajm sori ☺️

• Mamusie
fikumiku napisał(a):
sztunia napisał(a):
fikumiku napisał(a):

Hahahahaha, no oczywiście ;D

W końcu jestem lutówką 🤪

Ajm sori ☺️

hahahhaha

• Mamusie
pijemy z mezem kawe i zajadamy sie ciaachem, polka spi usneła mi w aucie jak jechałysmy z przedszkola 🙂 Majka własnie zatargała michała dp budowania klockami, tłumaczy mu ,ze w przedszkolu lego nie ma tylko drewniane 🙂 hahah
wiecie ze dzis dzien przedszkolaka? majka ma wielkie serce na bluzce przyklejona i nie hcce go dac sobie odkleić

mam mega rozkminke bo ona do tego przedszkola chodzi z kotem i podunia no i od nastepnego tygodnia zakaz jest juz noszenia zabawek, wiec kota moze zostawi ale podunie watpie i mam plan sciemy totalnej ze niby pani kupuje specjalnie dla Mjaki podunie która bedzie zostawiac w przedszkolu

• Mamusie
Mamy skierowanie na badania
pozniej jeszcze chce zrobic usg brzucha-kontrolne niby
A wiec w pon lecimy na badania

u nas dzieci nosza do spania miski,nawet smoczki moga maluchy

Fiku napisz mi prosze na priv gdzie Cie jutro znajde i nr tel...jezeli sie zgubie
Mlodzi maja do 14 zajecia wiec bedziemy po 😉

Hubercie zdrowia ........ ☺️ 😘

• Mamusie
no do tej [pory mogli nosic, ale im sie chyba nie chce pierdolic z tymi rzeczami, bo te dzieci nosza naprawde tony rzeczy a potem zapominaja o tych zabawkach i są pretensje, majka nosi zawsze tyko kota i podunie, i to jest stały zestaw, a inne dzieciaki codziennie cos innego przynosza, raz w tygodniu bedzie dzien gdzie te miski mozna zabrac, a przez reszte bez niczego. mnie w sumie az talk bardzo to nie zraza, bo moze wkoncu nauczy sie ze da sie bez kota, bo ona wszedzie go targa i czasami bywa placz bo kot gdzies zostanie, czy np. umoczy sie i ona przezywa bardzo.
mezunia zagoniłam do koszenia trawki :P
ja pierdziele jak mamy zimnow domu,m chyba dzisiaj palimy w kominku brrrrrrr

• Mamusie
astraaa napisał(a):
Kurde, to az taki problem żeby dzieciaki miały coś swojego? Bez sensu, powinni pozwolić na podunie 🙂

hej, nie wiedziałam ze jest dzien pzredszkolaka. ale fajnie.
u nas mozna miec przytulanke do spania, ale tez nie wiem czy cały czas czy tez sie skonczy... ale dzis zuzia ponoc spała w pzredszkolu...i to nie za sprawa przytulanki tylko głaskania po głowie. Tylko ona i Alanek nie spali, wiec panie sie podzieliły i jedna jedno a druga drugie głaskała 🙂

na obiad było leczo z cukinii, obżarłam sie, popiłam kawą i zajadłam ciachem,a teraz sie łudzę, że spalę zbędne kalorie na basenie. ruszam po wieczornych kąpielach czyli po 20... na ostatnie wejscie...

Moje modły o piękną pogodę zostały wysłuchane. Śliczne słonko dziś od rana choć zimno. Ale ubrałyśmy się grubo i spacerowałyśmy 2 godziny po Zdrowiu 🙂
Jesień już pełną gębą. Mnóstwo liści. Ale słoneczną jesień bardzo lubię, jest wtedy tak pięknie.
Nuna dawno nie widziała Doroty, więc się bałam czy mi płakać nie będzie, ale była grzeczna jak aniołek. Potem jeszcze posiedziałyśmy u Doroty w domu i tak nam czas dziś zleciał.
Jaszminka to Ksawery niezły akrobata. On się wywrócił z tego fotelika? Tak się właśnie ostatnio zastanawiałam czy te foteliki mogą się wywrócić 🤢

• Mamusie
sztunia napisał(a):
a zapomniałam wam powiedziec, majka sprzedała mnie ze mam nowe buty i sukienke
mowie do michała ze mu krem kupiłam
a majka krzyczy a mama kupiła sukienke i huty, chodz to ci pokaze i zaprowadziła go do szafy i wygrzebała co trzeba
sprzedawczyk mały

haha........

izunia1986op napisał(a):
sztunia napisał(a):
a zapomniałam wam powiedziec, majka sprzedała mnie ze mam nowe buty i sukienke
mowie do michała ze mu krem kupiłam
a majka krzyczy a mama kupiła sukienke i huty, chodz to ci pokaze i zaprowadziła go do szafy i wygrzebała co trzeba
sprzedawczyk mały

ciekaw jestem po kim ona tak ma 🙂
hi hi 🙂

haha........

Jaszminka napisał(a):
Lady Ksawery tak sie przekreca w tym foteliku ze laduje na brzuchu i wychodzi a jak to dzisaj zrobil to nie wiem nawet jak jest przypiety to tak macha nogami ze fotelik zaczyna sie bujac ze maly prawi glowa ziemi dosiega

mój już w ten fotelik się nie mieści a siedzący mam jak już stabilnie siedzi dlatego teraz się za bardzo nie ruszam z domu bo już mi się nie opłaca kupować nowego nosidła a tak to w tym starym jedę ale potrafi mu dupa przyledz za mocno 🤪 🤪 🤪

izunia1986op napisał(a):
jade po drzewo do tescia,bo u mnie kryzys jest 😁
drzewa pelno tylko,ze w calosci

teście dziś kupili opał a o drewnie zapomnieli i teściowa zbierała gałązki ha ha ha 🙂

• Mamusie
Jaszminka napisał(a):
Lady Ksawery tak sie przekreca w tym foteliku ze laduje na brzuchu i wychodzi a jak to dzisaj zrobil to nie wiem nawet jak jest przypiety to tak macha nogami ze fotelik zaczyna sie bujac ze maly prawi glowa ziemi dosiega

maly kaskader rosnie
Nikos jak byl maly to tez sie sam bujal w foteliku
tapicerka byla wytarta 😁 😁

• Mamusie
mulant napisał(a):
Jaszminka napisał(a):

mój już w ten fotelik się nie mieści a siedzący mam jak już stabilnie siedzi dlatego teraz się za bardzo nie ruszam z domu bo już mi się nie opłaca kupować nowego nosidła a tak to w tym starym jedę ale potrafi mu dupa przyledz za mocno 🤪 🤪 🤪

tez mamy ten problem
jak ubiore kurtke to jest koniec
a wiec przesiadamy sie do 9-18 z funkcja delikatnego polozenia
musze jeszcze ta opcje z lekarzem przedyskutowac
sami mlodego do niego wsadzimy i zobaczymy jak wyglada sytuacja