Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Alana spi
musze umyc podlogi ,bo jak jutro goscie jacys wpadna to sie za glowe zlapia
ALan mi opalcowal panele 🙃 🙃

Sztunia szukalam dla Alana stroju na bal karnawalowy i tak jakos poogladalam dla dziewczyn
fajna myszka
mam isc do przedszkola 18.01 na bal
tylko co tu NIko ubrac 🥴

• Mamusie
http://allegro.pl/mala-diablica-110-i2912361318.html a mi się podoba ten 😜
Hej 🙂
Fiku będzie dobrze z Janem nie martw się 😘 A jeśli chodzi o sałatkę, to jaki makaron dajesz? Papryka surowa? Nie pamiętam czy pisałaś. 😉
Mnie boli łeb non stop, taki mój urok 😜 I będzie dłuuugo bolała, jak nie do końca życia. Na ketonalu swego czasu jeździłam i na innych badziewiach, teraz wolę poczekać zanim coś wezmę i przemęczyć się, najlepszy to jest sen.
Serio macie migreny? Bo taka prawdziwa to z rzyganiem i urazem na światło, straszne to jest.

• Mamusie
Fajne te stroje 🙂
Gulciu makaron kokardki a papryka surowa do tej sałatki 🙂
Dzięki za pocieszenie, obyś miała racje. Samego zabiegu się nie boję, nawet usypianie mi nie straszne tylko to bycie na czczo 🤨

A co do migren to fakt, nie przypomina zwykłego bólu głowy, nawet bardzo mocnego. Masakra, nie da się funkcjonować.

• Mamusie
Dziewczyny to współczuję, miałam takie bóle głowy, że mdlałam, ale z rzyganiem akcji nie miałam, bo to nie od migreny oczywiście. 😜
Carmen coś w tym jest, jak mam ciotę często mi nic nie wychodzi 🙃
Fikuś dacie radę, a do której macie być na czczo? Uszy do góry 🙂

• Mamusie
Hej laski 🙂 ja też mam ciotę, przyszła cichaczem przed czasem- pierwszy raz w życiu 😲 zawsze spóźniała się pizda jedna.

ja migren nie mam, ale mam kumpele co ma;/ to jak na nią patrzę gdy jest cała w migrenie to mnie się serce kraja. Oczy przymróżone, niewyraźnie mówi, klnie:P

Filip nauczył się wstawać w łóżeczku 🤪 🤪 nareszcie 🙂
chodzi a w sumie biega gdy się go trzyma za rączki, taki stabilny się zrobił 🙂 No...ale u kogokolwiek czy nawet u mnie na kolanach nie posiedzi.
Musi albo z kimś chodzić za ręce, albo czołgać się . Nie ma dla niego innej opcji:/ skończyło się:P

Oh, Mateusz pojechał a ja siedzę w domu jak ten kapeć koło kanapy. W weekend do szkoły, zaś sranie granie pierdolenie.
Aaa dupa tam:/

• Mamusie
Gulek, o 7 ma zjeść ostatni posiłek, na 11 do szpitala i do lekarza i potem niby zabieg ale ile to bedzie trwało to nie wiadomo. Anestezjolog jest chyba do 13.30. Samo płukanie trwa króciutko, nie wiem tylko czy bedzie kolejka czy jak. I tak cos czuje ze na jednym razie sie nie skonczy. Trzy juz miał i gówno.

Iza... Teraz stawiam na dziewunie 🙂

• Mamusie
Iza, m jak miłość oglądałaś? bo ja właśnie obejrzałam jak zawsze 🙂 może jesteś w ciąży?
Ja byłam dziś na brzuszku, pooglądać brzuszki marcówek.Normalnie płakać mi się chce,jak wspominam te zajebiste czasy ciąży a zwłaszcza te w styczniu, lutym, marcu..brzuch wielki jak balon już w tedy był itd 😁
Ale... wiem,że jeszcze jedno dzidzi mnie czeka, tylko po prostu broń boże nie teraZ 🙂

• Mamusie
Haha, nie do dentysty :P Ma mieć płukany kanalik łzowy bo ma zatkany i mu wciąż ropieje :/ I tak się biblamy z tym od początku prawie..

Ja też często zaglądam na brzuszek 🙂 Wszystko wraca, jeszcze niedawno same miałyśmy brzuchy a tu prawie rok minął od porodu. Łza się w oku kręci. Tez chce drugie i też nie teraz :P Chociaż czasami jak mnie Dżon wkurzy to mi się odechciewa 😁

• Mamusie
moze kiedys...to wszystko zalezy od sytuacji finansowej i nerwowej 😁 😁

Dawid mi ostatnio powiedzial,kochanie zrobimy Balbine,bo dla jednego pokoju szkoda ruszac gore 😮
Niech sobie to z glowy wybije
ale jak bedzie to bedzie ............jakos przezyjemy
ale to bym chyba sie pakowala do Dawida
tzn.Niemiec ,bo w Belgii jezyk jest masakryczny

to taka bajak na dobranoc
syfek na brodzie byl,uplawy straszne tez,wkurwiona chodze........wiec i ciotka przyjedzie 😁 😁

• Mamusie
haha ale ja sobie przedwczoraj ściągłam taką aplikacje na telefon, gdzie zapisujesz kiedy ciotę dostałaś i tam od razu masz zaznaczoną owulację , kiedy dostaniesz kolejny itp. I są też tam takie funkcje,że jak się starasz o dziecko, to jest budzik w dzień owulacji itd. Można zapisywać temperaturę, wyniki testów ciążowych, badań z zakresów ginekologicznych,objawy jeśli jakieś masz itp. Tak sobie to przeglądam i szkoda że już teraz nie mogę się postarać:P Ja tam tylko ciotę zapisuję 😮

Kurwa! ciągle gadam,że tak tęsknię za ciążą i że zaś bym chciała być i mieć kolejne a kuźwa nie mogę. Mam 20 lat i szkołę fotograficzną na głowie i jeszcze dziecko i nie dokończone mieszkanie, wykraczę jeszcze sobie to a mogłoby być nie ciekawie 🤨 🤢

Słyszałam,że jak często się o czymś myśli i mówi choć się tego nie chce to mimo pewnych granic może się to stać:P

• Mamusie
hejo,
wczoraj wielkie sprzatanie, odkurzanie, zmywanie podłogi, jak dziewczynki w wannie siedziały. masakra, ale sił nie było w weekend i chata zapuszczona.

a dzis noc masakra, chyba takiej jeszcze nie było. chyba wstawałam z 20 razy, mała sie ze 3 razyw nocy bawiła, spac nie chciała, wiec swiatło zapalilismy i siedziała waliła zabawkami w łózku, potem rozpłakiwała sie i cyc i spanie . ale zeby za dobrz4 nie było to krótko i od nowa polska ludowa.... brrrr. rano wykrzyczałam, ze kurwicy mozna dostac. mąż gały wywalił.

a jeszcze mam tyle pilnej roboty w pracy, chyba usne na tych mapach. szok....

kawyyyyyyyyyyyy