Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Ja z Ksawciem siedzimy przed kompem na allegro.pl i zastanawiamy się nad wózkiem bo teraz mamy od szwagierki ale ja jednak chce mieć swój teraz myślę jaki 🥴
Zastanawiam się też nad pościelą do łóżeczka,bo do tej pory mały spał w takiej http://allegro.pl/komplet-kolyska-kolka-materac-pkg-lolek-i2302226660.html ale już chcemy mu rozłożyć łóżeczko.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Więc pooomocy!!!!!
Co myślicie o tym wózku??? http://allegro.pl/wozek-gleboko-spacerowy-gondola-spacerowka-2xfolia-i2317692776.html podoba mi się w nim to że można siedzenie w spacerówce tak fajnie układać.

I poradzcie mi jaki wzór pościeli wam się podoba ??????????? http://allegro.pl/posciel19-ele-120x90-czarkaz-i2305879323.html

Jaszminka, też kupiłam tą pościel 😁 nr 26
Jeżu kolczasty, jaki upał znowu...moja mała śpi pod oknem w cieniu, a ja sprzątanie urządziłam i nie wiem w co mam włożyć ręce.. 🤢

• Mamusie
Jaszminka, nie kupuj tego wózka, strata pieniedzy. Od razu widać, że koła beznadziejne, bedzie ci się źle go prowadzić. Ja kupiłam taki tani wózek dla Filipa, spacerówka już mi nie posłużyła, bo się rozwalił. Tym razem preznaczyliśmy na wózek ok 1500 zł, al ei tak nie kupiliśmy. Wzięłam od siostry x-lander'a, który ona zresztą kupiła używany (za 1000 zł) i jestem bardzo zadowolona. jest w ogóle nie zniszczony, lekki i świetnie się prowadzi. Na nowego x-lander'a nie mogłabym sobie pozwolić, bo kosztują ok. 3000 zł, a kupić nowy o wiele gorszej jakości tylko po to, żeby był nowy, to trochę mija się z celem. Z wózkami to jest trochę jak z autami, nie warto kupować badziewia, bo człowiek potem się tylko nerwów naje i będzie się wkurzał sam na siebie...

sto lat

my po szczepieniu mały jak narazie śpi spokojnie troszkę płakał ja też się popłakałam 😞 😞 chłop zjebany ale już mi nerwy przechodzą też bym chciała bungs bungs ale tak mam kurke 🤪 🤪 czerwoną obolała też jest od podpach więc nie robię
mały waży 6450 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
No to widzę mulant, że Hubertus rośnie jak na drożdżach 🙂 Oby tak dalej.

U nas słońce praży niemiłosiernie, rano mała trochę poleżała na tarasie, może pod wieczór się z nią trochę przejdę, bo na razie to nie ma szans.

Zaraz kumpela mnie odwiedzi. Kurczę, ostatnio się z nia widziałam na naszym weselu ☺️ Jak jej napisałam esa, ze Zuza się urodziła, to zdziwko niezłe walnęła, bo nawet nie wiedziała, ze ja w ciaży jestem 🙃