Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

bry
niedziela zleciała, bylismy u moich rodziców, teraz poodsuwaliśmy wszystko bo od jutra zaczyna się naprawa centralnego 🤢 🤢 🙃

Idę pić piwo, jeść pizzę i przytulić się do mężusia ☺️
Dzieciaki grzeczne, anielskie wręcz 🙂

Do jutra

• Mamusie
ewcia napisał(a):
Sztunia, jakie Ty masz zimowe butki dla Polci?? bo mówiłas ze emu z HM. a zapinane na zamek czy na rzep?? i jaki rozmiar brałas??

wiesz co ja mam po Majce buty
emu z hm, chyba z małym rzepem rozmiar chyba 19
i takie wsuwane z zameczkiem różowe z materiału z coccodrillo też po Majce
ja dopiero kupię buty jak zacznie stawaćna nogi, jakieś takjie przejściówki wtedy

• Mamusie
sztunia napisał(a):
ewcia napisał(a):
Sztunia, jakie Ty masz zimowe butki dla Polci?? bo mówiłas ze emu z HM. a zapinane na zamek czy na rzep?? i jaki rozmiar brałas??

wiesz co ja mam po Majce buty
emu z hm, chyba z małym rzepem rozmiar chyba 19
i takie wsuwane z zameczkiem różowe z materiału z coccodrillo też po Majce
ja dopiero kupię buty jak zacznie stawaćna nogi, jakieś takjie przejściówki wtedy

aha, bo ja sie np spotkałam z tym ze nie sa rozmiarami buty tylko np 9-12 msc albo 12-18msc, i tak sie zastanawiam czy dla naszych dziewczyn to nie lepiej te wieksze wziac bo przynajmniej u nas na podlasiu to w marciu, kwietniu spokojnie mzoe byc jeszcze zima. i zaczynac sie tez bedzie niebawe, wiec musze sie szybko zaopatrzyc. dla zuzi miałam takie zimowe pozyczane, ale one były takie sztywne i ciezkie, ze postanowiłam dla małej kupic jakies emu czy cos takiego, na suwak albo na rzepy. w sumie spadac nie powinny. tylko ze znów jak 12-18mcy i beda za duze. nio pomysle.

• Mamusie
sztunia napisał(a):
za to moja Majeczka chyba wszystkie gromy zebrały
kurwa szósty raz ją przebieram, a to sięobleje sokiem, a to rosołem a to zleje sie w majty bo do kibla nie trafi a to zleje się bo nie zdazy sciagnąć, a to sie przebierze po kryjomu
niech sie en dzien skonczy bo mnie kurwica bierze

hihi cała Twoja Maja, modnisia z charakterkiem 🙂
a moja zuzia jak dzis robilismy te ciasteczka kruche i potem smarowalismy masa, to ona orzekła, ze ona takiej masy nie lubi i nie chce jej i tyle. my mówimy ze nawet nie próbwoała nigdy. a ona mówi ze jadła jak była w ciąży i jej smakowały 🙂 ja sie pytam a kiedy ty w ciazy byłas. nio wtedy jakw brzuszku plywałam, hehe

• Mamusie
Niko siedzi z butem i ciagle zawiazuje 🤪 🤪

ma kare 😠
nie bedzie przyczepy i schowane sa zabawki do worka(wszystkie maszyny i traktor)
dopiero jak stwierdze,ze zasluzyl to dostanie to wszystko

Alanek spi wykapany

Niko juz tez w pizamie idzie do lozka
a ja troche przed tv posiedze

• Mamusie
izunia1986op napisał(a):

ma kare 😠
nie bedzie przyczepy i schowane sa zabawki do worka(wszystkie maszyny i traktor)

Alanek spi wykapany

Izunia, Ty to jestes matka!! syn sie nauczył zawiązywac sznurowadła, a Ty nie dosc ze mu nie kupiłas przyczepy do traktora to jeszcze w nagrode pochowałas reszte zabawek 🙂 hehe
a co pzreskrobał??

u nas Iguska spi od 20, a zuzia własnie po wysuszeniu pzreze mnie włosków poszła słuchac czytanej przez tatusia bajki. na komputerowe na szlaban, z siebie dzis wychdoziła. od rana w sobote teskniła za pzredszkolem i widocznie brak pzredszkola pzrez dwa dni robi swoje, dzieciak se miejsca znaleźć nie mogł. mimo ze organizowalismy czas i zabawy, zajecia to ona szalona. i spac nie chciała wiec zmeczenie zrobiło swoje. była nieznośna dzis. ale juz zaraz zasnie przytulajac swojego pieska (od alarmu). dzis spała bez zsikania 8h 🙂 a wczoraj powiedziała, ze "nie dawajcie tego pieska, ja juz bede wstawac" hehe
ja juz nie kumam czy ona nam na złosc robiła czy jak, bo z dnia na dzien widac ze umie pzrytrzymac 😞 kurde, jakies błędy wychowawcze z tym sikaniem??

zaraz ide do wanny, a co tam troche poleze, juz nie pamietam kiedy ostatnio tak polezakowałam.
jutro o 10:20 lekarz, zobaczymy co powie, głosu dalej brak, choc juz jest lepiej. moze jakos powoli.
jutro tez czy pzredłuzy mi zwolnienie czy nie jade do pracy zawieźć poprzednie i wyspisac od nowa urlop. wychodzi na to ze wracam 29.10 teraz,albo zostawie tylko 3 dni urlopu i wróce 3.11. zobacze.
jutro do niani dzwonimy ... ciekawe co to za babka.

• Mamusie
ewcia napisał(a):
izunia1986op napisał(a):

ma kare 😠

Alanek spi wykapany

Izunia, Ty to jestes matka!! syn sie nauczył zawiązywac sznurowadła, a Ty nie dosc ze mu nie kupiłas przyczepy do traktora to jeszcze w nagrode pochowałas reszte zabawek 🙂 hehe
a co pzreskrobał??

dla zabawy chcial mnie uderzyc 😠
i to perfidny prawy sierpowy
ja mu kurwa dam glupie zabawy
bite 30min z nim gadalam
akurat tesciowa przyjechala i si emnie pyta czy moze isc do niego
powiedzialam,ze tak i od niej tez dostal kazanie

skubany umiei tak gadac jak cos narobi
on sie tak stara byc grzecznym,to wszystko przez Pawla(najwiekszy lobuz z przedszkola)on mnie tak uczy

bedzie miec okazje,zeby przemyslec wszystko widzac zabawki w worku 🤪

• Mamusie
kasia_sztuk napisał(a):
Siemka.
Ja na nogach już bo robię mężowi śniadanko bo zaraz wyjeżdża do pracy, a później do Londynu buuu 😞 poranny seksik zaliczony mmmm 😉
Pobudka o 5 i teraz śpi jak beton. Michał ją po nóżkach smyrał, głaskał, całował, a ona nic 🙂 totalny odlot 🙂

Kasiu to tylko pare dni 🙂
Dawid wraca 21 jak to leci
dzisiaj juz 8

to ma MAnia spanie
Alan zaraz sie budzi
nawet jak kołdre rozkladam przed spaniem

Fajny art: http://kobieta.interia.pl/zdrowie/diety/news-dieta-typow-hormonalnych,nId,389350
Ja zdecydowanie jestem typem przysadkowym, z tym że wchłaniam wszystko, czego nie powinnam 😁 Może pora na dietę?

A, jeszcze...słuchajcie, wczoraj się rozpłakałam. Ogólnie to nie przywiązuję większej wagi do ubrań, ale...ale jesli polowałam na pewną bluzkę oversize i ją znalazłąm w końcu pewnego dnia w bershce, w przepięknym kolorze wina, z zajebistego materiału, w ogóle no super. Moja ulubiona. Powiesiłam ją po dwóch założeniach na wieszaku w szafie...
...ja do niej wczoraj jak jechaliśmy do mamy, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! a tu wielka dziura na lewym ramieniu! Wyżarte! Wieszak pogryziony!!!! 😞 no rozpłakałam się z nerwów! Mysz, tylko jak ona się tam dostała....Mam tego dość. Dawida garnitury oglądałam, na szczęście wszystkie całe, a i moich ubrań reszta też. Że też pizdeczka sobie moją ukochaną bluzkę wzięła na ząb... naprawdę mam dosyć tych myszy, codziennie łapią się 2, jedna w ganku i druga w korytarzu. Zeżrą nas! Jak Popiela!!! 🙃 🙃 🙃

Trajkoty 😜 Nadrobiłam.
Najlepszego dla Alanka! 😘
Nie przedłużyłam abonamentu, bo chujowe oferty są. Chyba zostanę w t-mobile, bo mają iphone'a 4 za 1zł przy abonamencie 100zł. A ten netbook playowy trochę shitex. Wart 500zł. Tylko, że mi wystarcza abonament koło 6 dych, więc jeszcze nie wiem. I iphone'a i tak będę miała firmowego to po co mi dwa 😎 Wolałabym Samsunga Galaxy Ace, ale i w Play i T-mobile drogie są. Ech. Może bardziej przed świętami będą lepsze oferty.
Remontu ciąg dalszy.
A i poproszę przepisy dla dzidków [email protected] 🙂

• Mamusie
Czeeeeeeeeeeść 🙂

Całusku, cukiereczki i ciasteczka dla Alanka :*

Janiątko siedzi w żłobku z katarem, smutno mi 😞 Mam nadzieję, że mu przejdzie bo sfiksuje. Noce nie są zbyt męczące mimo że się budzi przez te gluty ale dzisiaj był hardkor bo przyszły gluty, wylazło w cholere ropy z oka a mnie dwa zęby tak napieprzały że miałam ochotę się powiesić za czache na haku 🤨 Karolo ma mi skołowac wizytę u cioci dentystki :] Nie mogę się doczekac 😁

Komp mi coś świruje ostatnio bo dysk jakoś się nie włącza, śpi? Ale jak pukne to zatrybi tylko ileż można pukać. A to mój trzeci dysk już bo dwa poszły się paść jak się wypieprzyłam z komputerem 🙂

Ubieracie dzidkom już rajtki pod gatki? Ja dzisiaj włożyłam bo chłodno mimo słońca a jak widzę te podwijające się nogawki i gołe łydy to mnie ściska.

Astra szkoda bluzki, najwyraźniej mysza tez musi przejść na dietę 🤔 🙃

Chyba cos porobię w domu.