Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wczoraj kupiłam smoczek Nuka, oczywiście ble i wypluty 🙂 tak więc ani Tommee, ani Avent, ani Nuk.
Może spróbuję Lovi, ale wątpię 😞 nie wiem czy jest sens marnować czas i pieniądze na kolejnego dydola 😞

• Mamusie
hej my po kapieli mal sie ropalaklprzed strasznie a teraz spi i obudzi l sie na chwilke z placzem takim zalosnym nie wiem co mu jest... ale spi znow...
u pani doktor - ma wydzielinke w nosku tak wysoko wiec 3x dzienne inhalcje i potem woda morska unimer i sciaganie aspiratorkiem ... nie lubi tej wody placze bo to slone ale cos schodzi najwazniejsze ze to ie katar i nie ma infekcji choc tyle ufff....

ale jestem glodna czekam na meza az zrobi sobie kanapki i lece sie wykapac i cos zjesc 😁
moj maluch jest taaki slodki gaworzy jak najety heheh przez dzien niewiele spi robi sobie drzemki max po 30 min dlatego nie mam kiedy zagladnac nawet 😁 ale za to po kapieli spi tak 4godz wczoraj nawet 5 spal 😁

• Mamusie
I kolejny super domek 🙂 Monika świetny jest
jak ja lubię oglądac projekty domów 🙂

Mała usnęła zaraz po kąpieli o 19.30, więc szybciutko wskoczyłam pod prysznic
no ale długo to nie trwało bo zaczęła płakac i mąż ją wziął na ręce, ja to bym trochę zaczekała
no i teraz sobie siedzimy i jemy 🙂 mała oczy jak 5 zł
ciekawe kiedy uśnie, bo ja to już mogę 🙂

• Mamusie
Monia swietny domek 🙂 i tak jak Ania też lubię oglądać projekty i dobie gdybać że gdy by to był...

wiecie moja Kajcia też na spaceraqch należy do grzecznych... może nie śpi cały czas ale śpi a jak się obudzi to się rozgląda bo jej odsłaniam budkę tak zeby swiat widziała i ona mega zadwolona i sobie guga...
aaa zapomniała się pochwalić ze przyznali nam rodzinne w wysokości 68 zł i dostałam już na konto tylko nie wiem co za to kupić... myślę nad ziemią pod zabudowę tylko będzie jeszcze reszta to może cegły dokupię do domu...? 😁 😁 😁

• Mamusie
Moja Kornelka też coś dziś nieśpiąca jest ale grzeczna, sama sie bawi więc sobie posprzątałam w mieszkanku i zrobiłam marmoladę i sałatkę z tuńczyka a teraz padam.. 😮 😁

Monika domek świetny! 🙂

Ja też lubie oglądać projekty i sobie marzyć 🙂

Kasiala a może jeszcze na drzwi i okna starczy? 😉 😁

a tak piszecie o tych ząbkach, że Dzieciaczki się ślinią i wkładają sobie piąstki do buźki więc i ja zaglądnęłam Małej do pyszczka i też widzę takie dwie plamki na dolnych dziąsłach 😮 ale już sama nie wiem czy to ząbki czy po prostu plamki 😜 będę w poniedziałek u pediatry to zapytam, w sumie to wolałabym żeby jednak te ząbki poczekały, nie muszą sie spieszyc 🙂

i zepsuł mi sie laptop 😞 coś muszę sobie kupić w zamian a planowaliśmy kupno aparatu foto.. no nic byle przed przyszłym urlopem kupić 😁

• Mamusie
Kasia a jakby Ci po tych zakupach jeszcze zostało to może byś pożyczyła, bo też bym działeczkę jakąś kupiła 🙂
Mała usnęła, ale robiłam trzy podchody do łóżeczka, bo czujnik jej się włączał i moment oczy otwarte. Chce ją nauczyc że jak poje to do łóżeczka i usypiamy się same. No ale dzisiaj mi mąż przeszkodził. Za to wczoraj się udało 🙂
Karuzela nam się psuje, nie kręci się, a jak już się kręci to coś tak głośno przeskakuje, że mała się boi.
I jeszcze się boi jak nos smarkam i musze wychodzic z pokoju, teraz jak ją karmiłam to normalnie gile z nosa mi wisiały i tylko je łapałam bo inaczej koniec ze spaniem 🙂
A ja nie wiem za co się teraz zabrac więc chyba pójdę spac, jeśli usnę z takim zatkanym nosem

Kolorowych 😘

• Mamusie
my posalysmy od 23 do 7:20 a teraz Amelka lezy u mnie w sypialni na lozku i z lampka rozmawia, normalnie w taka gadke weszla, ze az rece i nogi poszly wruch i do tego smieje(kezyczy) hehe

kasia to ja sie przylaczam z Ania jak by ci cos jeszcze zostalo to pozycz ja bym moze tez jakis kawalek ziemi bym sobie kupila hehe

Ania ja tez proboje mala klasc po jedzeniu i kapaniu do lozeczka, zeby sama zasnela udalo sie nawet pare razy, ale zazwyczaj konczy sie usypianie na rekach albo przy cycu

DRUGA 🙂
Jaś tfu tfu jest grzeczny w nocy i budzi się tylko na cyca 🙂 jupiiiiii wreszcie jestem wyspana 🙂

Dziewczyny, albo coś przeoczyłam albo Kinia milczy od paru dni? Rozchorowała się na dobre? 🤨

• Mamusie
hej Rosi domek super tez sie rozmarzylam ze moze kiedys 🤔 🤔Monika Twoj tez super ale twoj to juz chzba stoi tak wiec blizej niz dalej do zamieszkania.
Ania duzo zdrowka zycze 🙂 a i ILka tez super ze sie wyprowadzacie i nie bedziesz musiala wiecej wozka nosic
a moja rozmowa wczoraj z ksiedzem...no coz pogonic mnie nie pogonil ale nic konkretnego nie powiedzial kazal mi zadzwonic a telefonu nie odbiera...sama juz nie wiem 🤨 🤨
dzis wizyta u kosmatyczki ....super bedziemz wygladzac zmarszczki 😁 😁 😁 😁mam nadzieje ze sie pozniej rozpoznam 😁 😁 😁