Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Cześć Dziewczynki 🙂

Wysprzątałam, pranie zrobiłam, obiad i.. padam! 😉 Niby nic nadzwyczajnego nie robiłam, sprzątanie jak zawsze a czuję się jakbym jakąś galerię sprzątała 😁

Kasiala Jasiu pocił się przy jedzeniu tylko w upały więc może faktycznie macie troszkę za ciepło.

My na chrzcie mieliśmy 9 osób + My 🙂

Monikas Jasiu też bardzo się ślini

Karola oby choróbsko szybko Cię opuściło! Cieszę się że z Franiem wszystko ok 🙂 😘

Rosi trzymamy kciuki!! 😘

Ania super że wyniki Siostry w porządku i że wychodzą z Adasiem do domku 🙂

• Mamusie
hejka,
Pierwsza sprawa to Zojka, pobiła dziś swój rekord, zdarzło jej się spać 12h po kąpaniu dziś spała 2,5h 😮 😮 😮

A biopsja....stało się dziś coś dziwnego. Poszłam na to nakłucie, torbiel 3cm średnicy więc nie mało. Zrobili mi biopsje i kazali uciskać w miejscu nakłucia gazikiem, żeby się siniak nie zrobił. To poszłam tak do samochodu trzymając ten gazik, w aucie chciałam zobaczyć w lusterku czy mi krew nie leci, patrze a tam ładna równa szyja i ani śladu po torbieli 😲 😲 😲 Nie mam pojęcia co się z nią stało

• Mamusie
hej a my juz po spacerku...pogoda dzis super...maly ladnie spal, w ogole ostatnio spacer to czysta pzryjemnosc bo abo spi abo gaworzy super 🙂maly aniolek, a dzis u nas wyprzedaz butow markowych i zaszalalam bo kupilam 2 pary kozakow za 600 zl ☺️ ☺️ ☺️ale sie nie przyznam mojemu bo mi glowe ukreci 😉 😉 😉 😉ale naprawde sie oplacalo bo ja to fanka kozakow a tu 50%zniszki to jak mozna przejsc obok 😁powiedzcie ze mam racje 😉 😉 😉

• Mamusie
Roosi dziwna sprawa...torbiel zniknela to nict tylko sie cieszyc...
>Karola duzo zdrowka dla ciebie i suber ze usg nic nie wykazalo.
a moj zo tez sie slini cala podloga mokra jak go nosze, Ania my tez czesto tanczymy...takie wygibasy maly sie cieszy a ja moge troche kalori spalic 😉 😉 😉 😉 😉

Domi masz rację!!!!! 😁
Ja ostatnio kupiłam sukienkę, z 2 tygodnie temu
http://moda.allegro.pl/asos-34-36-xs-sukienka-wyciecia-koronka-uk-8-i2752924524.html
nie wiem po co,
czeka chyba na pierwszą imprezę bezdzieciową,
ale tak mi się podobała że musiałam ją kupić 🤪 Najwyżej ozdobi szafę 😁

A rok temu mieliśmy z Kubą fajny wieczór, nieświadomi Fasola i piliśmy białe Martini ze Spritem....
I było fajnie... 😁
Teraz takie wyjście graniczy z cudem 😠

Chciałabym żeby ktoś na jeden dzień wymazał mi z pamięci to, że mam Jacha i na chwilę go gdzieś schował 😁

• Mamusie
Domi oczywiście ze masz racje! 😁 😁 a tez czasami mówie swojemu jak sobie cos fajnego i drogiego kupie ze to stare zeby mu przykro nie było ze mam cos nowego a on nie 😉 😁 😁

Ania fanka depeche mode nie jestem ale i tak zazdroszcze 🤪 tez bym sie wybrała na jakis big koncert światowej sławy gwiazdy, super 🙂

Tosia wow ale sexy sukienka 🤪 tylko nie na mój brzuch- musiałabym wczesniej ukryc gdzies moje osiem oponek które sie do mnie dokleiły i zniknac same nie chca.. 🤔 😠
na szczescie mam juz karte multisportu wiec od pon zaczynam wygibasy na ficie 🙂

Rosi ale numer z ta torbielą 😮 😁 nic tylko sie cieszyc 🙂 a kiedy wyniki z biopsji?

Kasiala trzymam kciuki za piatkowa wizyte, mam nadzieje ze to nic powaznego! 🙂

• Mamusie
Tosia napisał(a):
A rok temu mieliśmy z Kubą fajny wieczór, nieświadomi Fasola i piliśmy białe Martini ze Spritem....
I było fajnie... 😁
Teraz takie wyjście graniczy z cudem 😠

Chciałabym żeby ktoś na jeden dzień wymazał mi z pamięci to, że mam Jacha i na chwilę go gdzieś schował 😁

Ja właśnie też wspomninałam dzisiaj do siostry, że rok temu 1 listopada piłam ostatnie piwo...ale mam na nie ochotę 😜