Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
kurcze a moja Kornelia śpi dziś cały czas 😮 ja nie wiem co z nią jest.. niby każde dziecko jest inne i nie należy porównywać a doktorka mówi że jest ok ale Kornelia w nocy śpi 8godz a w ciągu dnia je średnio co ok 2,5godz i przed każdym posiłkiem śpi po ok 20- 30 min czy nie za dużo tego snu??

• Mamusie
Karola mnie tez dośc często tak łeb napieprza, raz w nocy to musiałam chodzic po pokoju bo myslałam ze zwariuje 🤢 a nigdy przenigdy mnie głowa nie bolała, moze to rzeczywiście po cesarce, albo ogólne jakies osłabienie po ciąży, no nie wiem.
Ja tez myśle że kaszki są ciężkie i chemia, no a słoiczki to za 2 tyg, wiadomo, chyba że się kupa pogorszy to się będę konsultować z lekarzem. I w ogóle morele, gruszka, to chyba nie na takie małe brzuszki

• Mamusie
a no i oczywiście rano napisałam, że kupka się poprawiła, no to przedchwila przewijam, a tam taka malutka smóżka, kropelka krwi 🤢, jak nieraz w wydzielinie z nosa jak powietrze suche, mam nadzieję że po prostu się wytężył za bardzo, czy co. Teraz bedę grzebac w tych pampersach...cholera...

• Mamusie
Ula trzymam kciuki żeby skończyły się na dobre Wasze kupkowe problemy 😘

Kasiala super nowa fryzurka!! 🙂 🙂

A ja maluję się jak tylko muszę przekroczyć Naszą bramkę 😁 😁 No i jak ktoś ma przyjść, trzeba jakoś wyglądać 😁

Tosia a w jakim celu ta Twoja koleżanka moczy smoczek w miodzie??? 😮 Pytam z ciekawości bo jeszcze takich hitów nie słyszałam 😁 😁

• Mamusie
Tosia pogratulować rozsądku koleżance 🙂

Kasiala extra ta fryzurka! Bardzo Ci pasuje.

Ula mój bratanek miał takie kupki w związku ze skazą białkową, przy alergiach pokarmowych podobno się może krew w kupkach pojawić.

Ja też się maluję jak wychodzę z domu, bo mam teorię, że zwasze jak wyjdę jakaś "bylejaka" to spotkam kogoś kogo bym nie chciała w takim stanie widzieć 🙂 np. jakiegoś byłego 😁

Ciekawe co u Kasi, jak tam Emilka rośnie.

A wiecie co? Moja Zojcia dziś popełzła 🤪 a dokładniej wypełzła z maty na podłogę w pogoni za zabawkami 🤪 super przy tym wyglądała taka mała gąsieniczka

Oczywiście 100 lat i zdrówka dla Sebusia!!!

• Mamusie
hej hej moj zasypia i zasnac nie moze wierci sie glisda mala 😁

smoczka w miodzie??? no nie to hicior!!!

ja sie martwie znow wiecie co moj Oli w czwartekna szczepieniu wazyl 6kg to bylo 25 pazdziernika a dzis go waze i co???????? tylko 6190 😞 to za malo mi sie zdaje!!! chyba oszaleje!!
w 11 dni 190gto chyba malutko??

• Mamusie
a ja maluję sie zawsze jak tylko przekraczam próg swojego mieszkania 🙂 no chyba że idę śmieci wyrzucić 😜

Rosi brawo dla Zojeczki! zuch dziewczynka jeszcze chwilka i będzie raczkować! 🙂

Monika moja Kornelka przybrała przez 11dni 140g 😮 ale u nas zawsze było kiepsko z wagą.. może poobserwuj Oliego jak będzie dalej np zważ go za tydz i zobaczysz, może ma gorszy tydz a w przyszłym tyg nadrobi?

• Mamusie
Czesc Dziewczyny,
jestem u rodziców staram sie was czytać żeby po powrocie nie mieć zaległości ale internet chodzi tu bardzo wolno i nie odpisuje. Wszystko u nas w porządku, w miarę możliwości będę zaglądała.
Pozdrawiamy Was Wszystkie razem z Jasiuniem 😘

• Mamusie
Monikas może faktycznie przeziębienie wpłynęło na wagę Oliego, nie martw się na zapas 😘 (wiem że łatwo się mówi 😜)

Ilka My też Was pozdrawiamy!!! 😘

Ja się odmeldowuję, za 15min "Lekarze" 😜 A Chłopcy śpią już od 19.20, a ten naj najstarszy też usnął pół godzinki temu także mam samotny wieczór przed tv 😁

Dobranoc 😘