Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Cześć Dziewczynki 🙂

U Nas piękna pogoda także zaliczyliśmy dłuuuugi spacerek w połączeniu z placem zabaw. Nikoś wybawiony, ledwo doszedł do domu a Jasiu oczywiście całą wyprawę przespał 😁

Monikas super ta kierownica, sama zastanowię się nad nią 🙂

Rosi chyba padnę!!!!! 🤪 🤪 Ja wcielenie dobroci, niekonfliktowości i wyrozumiałości?! 🤪 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 Nawet nie żartuj 😁 Jestem skorpionicą i to taką prawdziwą 😁 A może po prostu mniej wkurzających sytuacji mnie spotyka i dlatego nic takiego nie opisywałam. Kurcze jak powiem to Mężulowi to też chyba padnie 😁

Daria kość powaliła mnie na kolana 😁 😁 😁 😁

Jasiu też czasami krztusi się od śliny

A co do noszenia to moja Mama też lubi brać Jasia ale nawet z umiarem, teściowej nie ma więc nie ma problemu 😁

• Mamusie
Tosia Twój hit bije mój na głowę!! 🤪 😁 😁
chyba sie po prostu nauczę tego fantastycznego układu choreograficznego i przedstawię dziś na fitnesie 😁

my też po spacerku ale takim szybkim bo w krk znowu trąbią o zanieczyszczeniu powietrza- Kinia, Kasiala jutro i pojutrze odradzają wyjścia z Dziećmi
mnie doktorka mówi że jak tylko słonko świeci to szybko z Małą na pole żeby tej vitD nałapała, z drugiej strony mówią żeby nie wychodzić bo duże stężenia pyłów i bądź tu człowieku mądry 🤢

Mogę się wyżalić?!
Wkurw osiągnął temperaturę wrzenia
Zamawiałam karmę psa-wór 15 kg. Kurier się zmądrzył i dwa razy domofonem dzwonił, myślał że zejdę to sobie wnieść. No chyba ochujczył. A ja dalej otwierałam. W końcu wyglądałam przez dziurkę jaki wściekły wchodzi po schodach i rzucił tym worem pod siebie. Otwieram z Jasiem na ręku. I teraz się zaczyna
-A pani dlaczego się nie odzywała przez domofon? Chciałem żeby pani zeszła i odebrała przesyłkę
-Nie mam obowiązku odbierania tego spod klatki, mam małe dziecko i nie zostawiam go samego w domu.
Daję mu 110, karma 105.
-Nie dam CI reszty, bo nie mam.
Zastanawiam się od kiedy z chujcem przeszłam na TY
Podpisałam się i mówię: MASZ
Dziad miał ok. 50 lat.
Pies wyleciał na klatkę podjarany, że żarło przyszło. Jasiek wyjczy. A on jebiec zostawił mi to na klatce! Nawet nie łaska było mi przestawić to do domu, tylko zostawił na środku piętra i sobie polazł 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

• Mamusie
Tosia napisał(a):
Mogę się wyżalić?!
Wkurw osiągnął temperaturę wrzenia
Zamawiałam karmę psa-wór 15 kg. Kurier się zmądrzył i dwa razy domofonem dzwonił, myślał że zejdę to sobie wnieść. No chyba ochujczył. A ja dalej otwierałam. W końcu wyglądałam przez dziurkę jaki wściekły wchodzi po schodach i rzucił tym worem pod siebie. Otwieram z Jasiem na ręku. I teraz się zaczyna
-A pani dlaczego się nie odzywała przez domofon? Chciałem żeby pani zeszła i odebrała przesyłkę
-Nie mam obowiązku odbierania tego spod klatki, mam małe dziecko i nie zostawiam go samego w domu.
Daję mu 110, karma 105.
-Nie dam CI reszty, bo nie mam.
Zastanawiam się od kiedy z chujcem przeszłam na TY
Podpisałam się i mówię: MASZ
Dziad miał ok. 50 lat.
Pies wyleciał na klatkę podjarany, że żarło przyszło. Jasiek wyjczy. A on jebiec zostawił mi to na klatce! Nawet nie łaska było mi przestawić to do domu, tylko zostawił na środku piętra i sobie polazł 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

Co za dziad zasrany! 😠 Też bym się wkurzyła!

• Mamusie
no tosia nie zly ten kurier to moj wczoraj sam chcial pralke targac ale taki chudzina ze wiedzialam ze nie da rady 😉
a apropo pralki to dzis nastawilam pranie cala szczesliwa a po godzinie przychodzi sasiadka ze moja pralka na srodku pralni i przy okazjib2 inne pralki uszkodzila bo moj jej nie wypoziomowal i tak sobie tancowala juz nawet nic nie mowie bo widze ze sam na siebie zly 🥴 🥴ciekawe czy ubezpieczenie to uzna jak nie musimy za 2 pralki zaplacic 😞 a taki ladny dzionek byl...szlag by to trafil

• Mamusie
Ilka Boże jak ten koleś wyglądał 😮 😮 jak można coś takiego z sobą zrobić??? 😲 😲 😲
Tosia a można spytać z jakiej firmy ten kurier? Pierwsze się spotykam, żeby nie chciał wnieść paczki... Chyba mu w kitę prądu nawaliło! Tym bardziej jak widzi że z małym dzieckiem na ręku mu otwierasz...
Domi no nieźle odwaliliście z tą pralką, mam nadzieję że nie będziecie musieli płacić z własnej kieszeni!
Monado gdzieś Ty się uchowała, że takiej muzyki nie słyszałaś 🤪 😁

• Mamusie
oj co tu sie dzialo kosci salcesony, lizaki - masakra!! 😁

Tosia ale huj zaprzeproszeniem z tego starego dziada!! pracuje za kare to niech sie zwolni!!!!!!!

a my spacerek zaliczony dzis tej nocy juz nie spal super pobudka o 21 24 i po3 i o 6 😁 ogolnie spokojny ale marudzi wiecej i nie wiem czy mu zeby nie beda szly kupa 4 razy slini sie i ma takie gulki na dzialselku na dole z prawej i lewej str i gryzie wszystkoz tych stron, myslicie ze to zeby by byly??

• Mamusie
co do tego lotion 1000 to nie mam pojecia ale chyba nie bo altacet to porostu kwasna woda.

moj Oli patrzy sie na ta kierownice jak zahipnotyzowany hehe 😁 dzis moja mama zaczela cos do niego mowic jakies tam glupotki hehe a maly sie zachodzil w glos wiec my tez i on jeszce bardziej myslelismy ze pekniemy ze smiechu. 😁 on to jest jak marudzi to marudzi a jak sie zacznie smiac to jak glupi do sera hehe

• Mamusie
A ja się znowu uryczałam 😞 pojechaliśmy do teściowej na obiad i mieliśmy zaraz wracac,
po obiedzie mówię jedziemy a mój że nie bo mam musi się pobawic z małą,
mówię mu że mam co robic w domu a on mi na to: masz jakiś problem?
Nic się nie odezwałam o 19 pyta czy jedziemy, powiedziałam że nie wiem od niego to zależy.
A w domu nie będę sprzątac a już na pewno nie po nim, najwyżej zarośniemy brudem, będę sobie sprzątała u małej i tu gdzie się bawimy a reszty nie ruszam, bo przecież mam jakiś problem 😠

A Kamilka pojedzona i wyspana bo zaliczyła drzemkę 20 min. szaleje na macie 🙂
i wiecie dzisiaj jak już złapie zabawkę to nie wypuszcza tylko sobie trzyma i bije w kolana 🙂
w jednej ręce trzyma jedną, w drugiej drugą i tylko muszę uważac żeby sobie oczu nie wybiła 🙂