Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
KAROLA brawo dla męża 🙂

u Nas też kupa ale to standard tzn 3 kupy na dzień to taki standard u nas 🙂 jeszcze nie było dnia bez kupy 🙂

no Tosia nie daj mu się tak łatwo!!! a powiedz chcecie zamieszkać razem w jakiejś przyszłości? Twoi rodzice wiedzą że jesteście razem? Jak zareagowali? Jak nie chcesz to nie pisz 🙂

Chyba każdy daje mi wolną rękę, chociaż nie wydaję mi się, że jest to ich powód do świętowania 😁 martwią się pewnie, że znowu będę cierpiała itp.... no i też z tego względu zależy mi żeby pokazać im, że będzie doooooooooobrze 🙂 nie chciałam popełnić pochopnej decyzji, dlatego go trzymałam na dystans. Chciałam sprawdzić czy znudzi mu się ta zabawa w powroty itp, ale trzymał się twardo, więc daję jedną jedyną szansę a jak nie to baj baj 🙂
Karola gratulacje dla męża! 🙂

• Mamusie
hej mamuski 🙂 ale naskrobalyscie przez caly dzien juz polowy zapomnialam :P My siedziemy u mojej mamy bo ma urlop to przyslismy zeby sie nie nudzila 😁 😁 😁

Widze u wszystkich dzisiaj dzien KUPY i u nas nawet 2 😁

Karola gratulacje dla meza 🙂

Tosia trzymam kciuki za Was ale nie daj sie latwo niech walczy 🙂

• Mamusie
hej Aniu moj mezul był z małym u chirurga ten po badaniu na ktorym nic nie wyczuł skierował go do szpitala na chirurgie dziecieca tam 2 lekarzy go badało i tez nic. powiedzieli ze trzeba bedzie zabiegowo tego jaderka poszukac zeby na 100% stwierdzic czy gzies jest czy nie.. taki zabieg mozzna zrobic gdy mał bedzie miał koło roczku.tymczasem mamy isc na kontrole do szpitala za 3 misiace bo a noz widelec sie pojawi..ponoc mogło sie gdzies w jamie brzusznej schowac.. nawet nie chce mi sie myslec o tym zabiegowym poszukiwaniu... 😞

• Mamusie
Kamilka tradycyjnie jeszcze nie śpi, a jakie oczy ma wielkie
i nawet nie zapowiada się żeby o 23 usnęła
ja dzisiaj mam normalnie kryzys i padam ze zmęczenia i niewyspania
rano posprzątałam a teraz jest taki sajgon że aż mi się płakac chce 😞 dlaczego faceci nie potrafią po sobie niczego sprzątnąc 😞 i ten cholerny słonecznik wszędzie

PIERWSZA? 🤪
U nas rewelka, Jaś zasnął o 21, a wstał o 7 30 🤪 🤪 Pierwsza przespana w całości nocka 🤪
Mamusia idzie zjeść śniadanko, a Jasiol na huśtawce 🙂
Wczoraj nawpieprzałam się 1,5kg winogron i póki co jest wszystko git 🙂
Wstawajcie Leniuchy!

• Mamusie
Hej, gratuluję przespanych nocek 🙂
Dziewczyny nie załamujcie mnie, u nas w sumie też nie powinnam narzekac
Mała usnęła o 23 i wstała na jedzonko o 3.30, a później o 6.30, pospałam z nią do 8 i znowu wstała na jedzenie, pociumkała trochę i usnęła, ale chyba już wstanie bo przeciąganie i stękanie straszne odstawia.
No ale przynajmniej zdążyłam zjeśc śniadanie, które uwaga przygotował mi mąż jak wychodził do pracy. Co to dzisiaj jakiś dzień matki karmiącej czy co? 🙂 Ale i tak z nim nie gadam.

Miłego dnia 😘

Przyznali mi rodzinne, teraz tylko muszę kupić jakąś dużą skarbonkę i odkładać 🙂
A z racji tego, że jak narazie Jaś ma tylko mnie w akcie urodzenia to dostałam za samotne wychowywanie 170zł jeszcze co miesiąc 😁

• Mamusie
halo dziewczynki 🙂

piszę szybko zaraz Was poczytam 🙂

mnie właśnie z łóżka ściągnął listonosz 😁 zawsze coś z nim pogadam i on wie że mam małe Dziecko i że dużo roboty i że czasami nie wyrabiam a dziś otwieram mu o 10 zaspana, w piżamie to sobie pewnie pomyślał 😮 😁 😁 😁

a przyjeżdża dziś do mnie Mama i zostaje do jutra to pewnie będę rzadziej zaglądała..

ok zmykam bo Kornelia już obie ręce ma w buźce i z żadnej mleko nie leci 😁